Loved Ostravská kapela Nahum - videoklip, soutěž atd...
Please Přihlásit se to join the conversation.
- Miras
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Obdržená poděkování 3
A myslím, že netřeba se omlouvat - já dal téma do správné kategorie a Ty jsi odpovídal naprosto ON TOPIC!!! :good:
- Tarabys
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
začátek skladby mi trochu připoměl poctivé kovářské řemeslo Jeffa Hannemana a Kerryho Kinga.(tímto ale nechci říct že je kopírují).Sms odešla,přeji úspěch a STAY HEAVY !!
Moderátoři sorry za malé odbočení
- Miras
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Obdržená poděkování 3
Je to napsáno i pod klipem na YT, ale asi (jestli vůbec) ses na něj mrkl jen tady na webu a tak jsi nečetl popis... :yes:
Samozřejmě je to "low cost" klip, jestli ne spíše "zero cost".
Točeno je to foťákem Sony NEX 5N se setovým objektivem. Bohužel nebylo moc prostoru si pohrát s mými manuálními objektivy atd...
EDIT: aktuálně zpracovávám takové "dokumentární home video" tzv. "making of", kde poodhalíme zákulisí a to jak se klip točil atd. Ale to bude spíše takový bonbónek a sranda...
- Tarabys
- Topic Author
- Meli
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Obdržená poděkování 5
Ale celé jsi to "citovat" nemusel...
- Tarabys
- Topic Author
Tarabys napsal: Vzhledem k tomu, že jsem manažerem (a obecně blízkým spolupracovníkem a kamarádem) ostravské thrash/death metalové kapely <strong>Nahum</strong> , tak sem hodím jejich první oficiální videoklip ke skladbě The Vision Of Apocalypse, který jsem kompletně zpracoval já... :-P
Sice chápu, že drtivé většině to bude připadat příliš tvrdé, ale i tak bych vás rád poprosil o malou podporu, která může klukům velice pomoci. Doufám, že 9,- Kč vás nebude tolik bolet... :good:
Přátelé, do konce února můžete zaslat SMS na číslo <strong>900 06 09</strong> s textem:
<strong>RX</strong>(mezera)<strong>KAPELA</strong>(mezera)<strong>NAHUM</strong>
a připíšete nám tak hlas do soutěže Bandzone Rock Max 12. Cena jedné SMS je 9,- Kč vč. DPH.
<strong>Předem děkujeme za každý váš hlas!!! </strong>
PS:Ze zahraničí +420723177877 (pouze pro čísla zahraničních operátorů tzn. např. naši slovenští bratři)
PS2: jo a nesmíte mít u operátora blokovanou službu Premium SMS (změnit se to dá v t-zones, vodafone samoobsluhy apod.) ...
Info o soutěži:
rockmax.cz/bandzone-rock-max-12
Pokud by vás zajímaly detaily o kapele, tak nějaké odkazy:
oficiální web Nahum.cz
Nahum na BandZone.cz
No a tady slibovaný klip...
Tohle rozhodně není můj šálek kávy,ale obdivuji jak pomáháš kámošum a s tím videem sis fakt pohrál. Odesláno :good:
Nevěř ostnatému drátu, byť se stokrát tvářil jako stonek růže.
-Karel Kryl-
www.marselus.com
- marselus
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Obdržená poděkování 21
Sice chápu, že drtivé většině to bude připadat příliš tvrdé, ale i tak bych vás rád poprosil o malou podporu, která může klukům velice pomoci. Doufám, že 9,- Kč vás nebude tolik bolet... :good:
Přátelé, do konce února můžete zaslat SMS na číslo 900 06 09 s textem:
RX(mezera)KAPELA(mezera)NAHUM
a připíšete nám tak hlas do soutěže Bandzone Rock Max 12. Cena jedné SMS je 9,- Kč vč. DPH.
Předem děkujeme za každý váš hlas!!!
PS:Ze zahraničí +420723177877 (pouze pro čísla zahraničních operátorů tzn. např. naši slovenští bratři)
PS2: jo a nesmíte mít u operátora blokovanou službu Premium SMS (změnit se to dá v t-zones, vodafone samoobsluhy apod.) ...
Info o soutěži:
rockmax.cz/bandzone-rock-max-12
Pokud by vás zajímaly detaily o kapele, tak nějaké odkazy:
oficiální web Nahum.cz
Nahum na BandZone.cz
No a tady slibovaný klip...
- Tarabys
- Topic Author