exclamation-circle Important Nový model V-Strom 650

13 roků 6 měsíců zpět #21755 od BAČAUKY
BAČAUKY replied the topic: Re: Nový model V-Strom
To video jsi jel ty? Zítra jedu taky na Oravu. Já to tam MILUJI. Budu tam 14 dní. Hned jsem to poznal. :bye:

Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich

MILUJI ŽIVOT!!! 00420608470300 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Please Přihlásit se to join the conversation.

• BAČAUKY
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • MAXIMÁLNĚ MINIMALIZOVAT MOŽNÁ RIZIKA!!!
Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #21729 od marselus
marselus replied the topic: Re: Nový model V-Strom
BAČAUKY napsal:

KLUCI, NEZLOBTE SE NA MNE, ALE:
Docela se bavím tím, jak se tady řeší, kritizuje podvozek, co by málo do terénu!!!
Ruku na srdce, kdo z nás v tom terénu jezdí? Trochu štěrku a všichni mají hnědý trencle!!! :sick: O blátě ani nemluvím.

No nevím ja taky jezdím převážně asfalt ale občas si člověk někam vyrazi i mimo a nemusí to být nějaký těžký off jako na tomto videu a rozhodně z toho v trenkách nemám naopak tohle mě baví a i tady kdybych měl to plastové kopyto tak uz bylo po něm. Udělali jsme si s Tarabysem na vikendovém výletě malou enduro vložku a rozhodně bych vyšší podvozek uvítal. Chci říct že strom je už teď výborná mašina mít vyšší podvozek tak stávající zákazníci neutečou a naopak by to možná přitáhlo lidi co koukaj po mašinach typu gs 800. Jak psal někdo na cendůru když to ve dvou naložil chytal spodkem i na zpomalovacích retardérech kde to kolega v pohodě projel rychleji na fazeru tu už by snad mohl být důvod pro zamyšlení pro vývojáře v suze.Jak psal Roman nová tvář nic neřeší. Ale chápu že někteří si vybírají stroj podle toho jak vypadá :)

Nevěř ostnatému drátu, byť se stokrát tvářil jako stonek růže.
-Karel Kryl-

www.marselus.com
Poslední úprava: 13 roků 6 měsíců zpět od marselus.

• marselus
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21688 od Roman Jakub
Roman Jakub replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Mě se to docela líbí. Ale pro mě to není řešení. Pořád slabý motor, pořád nízká světlá výška. Jak tu Bačauky psal o tom terénu. Já ho zas tak moc nejezdím, ale i tak už jsem 2x dělal repasi toho ultra pevného krytu motoru od Pavla Pařízka. Být tam cokoliv jiného, můžu měnit svody. 19" kolo vepředu pro mě osobně je v pohodě, dráty k životu nepotřebuju. Palubka se mi líbí moc, štělování štítku elektrikou nepotřebuju, ale potěší.

Jak píšu na začátku, je to hezký, ale pro mě to nic neřeší. Asi budu muset změnit značku :-(.

• Roman Jakub
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21680 od traxxas
traxxas replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Mates, řekl bych že konečně rozumné zhodnocení a i něčím podložené, ne jenom subjektivní. Však ono čas ukáže..... :P

The Truth Is Out There

• traxxas
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21674 od Mates
Mates replied the topic: Re: Nový model V-Strom
A trochu techniky,mrknul jsem se na fotky a koukám,že nová vstřikovací jednotka (slyšel jsem že 10 bodový vsřik) a vypadá hodně jednoduše,což je jenom dobře a mě se to líbí,motor podobou z gládiuse(už jsem ho měl rozebraný),který má kladnou změnu na spoj. koši,silnější ojnice na klice pro zvýšení výkonu,jinak není co zlepšovat,motor je konstrukčně velmi povedený,z mého hlediska vrchol u tohoto typu motoru,suzuki nezklamala a těmi upravami motoru u nového V-stromu to bude určitě zajímavé,těším se na parametry a hodnoty :ohmy:
JINAK:celkový pohled na moto,je to vezvyklé pro moje oko a vkus,ale to se časem vybere,pokud jízdní vlastnosti vzrostou,tak není
co řešit a určitě si jí zamiluju,ale víc se těším na silnější model,doufám,že přijde taky brzy na trh :wondering:

Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #21672 od Douša
Douša replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Jestli ho v Suzuce budou mít jako předváděčku tak se skusím domluvit na zapujčce, ale zatím neměli a ani první generaci na pujčení. A já si ho kupovat nebudu, ja ratši souměrné motorky a tam chibí jeden výfuk a třiprnda v motoru. :laugh: :P :laugh:

Tak kecám je tu celkem nový dýler, a ten má L0 jako předváděčku, tak uvidím jestli do podzimu budou mít i inovovanou verzi.

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
Poslední úprava: 13 roků 6 měsíců zpět od Douša.

• Douša
  • Bez humoru se dá žít, ale proč?
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21671 od BAČAUKY
NO PŘECI TYYYYYYYYYYY!!!

Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich

MILUJI ŽIVOT!!! 00420608470300 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

• BAČAUKY
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21670 od Douša
Douša replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Jsem docela zvědavý kdo sním na sraz přijede jako první?? :wondering:

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!

• Douša
  • Bez humoru se dá žít, ale proč?
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21669 od BAČAUKY
Jo a ještě, já si případnou kritiku nechám až na chvíle po zhlédnutí na vlastní oči a určitě se na ní půjdu povozit!!! Tak potom! Čááááu :bye:

• BAČAUKY
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21668 od BAČAUKY
Kokin napsal:

Kluci to generalizování je těžký - ale nezapomeňte, že hlavnímu proudu zákazníků bude tenhle facelift určitě vyhovovat. Mluvím o těch 90% lidí, co s tím jezdí celý život jenom po silnici. A pro ně je ten facelift príma, včetně představitelného plexi, tedy aspoň podle počtu příspěvků, kdy se 3x častěji řeší nejvhodnější nastavení plexi než světlost průjezdu terénem ;-) :v:

A pro těch 10% co chtějí Stromíka do terénu, tak ti stejně půjdou (až jim dovolí peněženka), tak otrlejší co myslí terén vážně tak do KTM a ty co chtějí jenom projíždět šotoliny tak do BMW, případně ti spořivější do Tigera nebo Tenerky.

Ale to neubírá Stromu jeho hlavní určení - dá se s ním na rozdíl od silnicí a naháčů perfektně jezdit i po bělkách a přejíždět po šotolině.
Já jen, aby to nevypadalo, že Suzuki šlápla vedle, protože si myslím že mají svého typického uživatele Stroma perfektně marketingově proklepnutého ;-) :v:
Dneska už se žádná motorka nedělá tak, že by se pan ředitel ráno probudil a řekl "uděláme takovouhle motorku", to je přesný propočet tržních kapacit, penetrace trhu na typ, použití, ocejchování potřeb typizovaných zákaznických skupin, odhad ceny, konkurence, loajality značce, absorpčním schopnostem aktuálních trhů, míra akceptovatelnosti změn u stávajících modelů a ekonomika výroby...

:good: :good: :good: :good: ANO KOKINE!!!

KLUCI, NEZLOBTE SE NA MNE, ALE:
Docela se bavím tím, jak se tady řeší, kritizuje podvozek, co by málo do terénu!!!
Ruku na srdce, kdo z nás v tom terénu jezdí? Trochu štěrku a všichni mají hnědý trencle!!! :sick: O blátě ani nemluvím, Stromek je úžasná cestovní motorka!!! :heart:
Hrozně mi to připomíná kdysi jednu těžkou motorkářskou debatu o nepromokách, hrozně se tam diskutovalo o kvalitě!!! Jak se trhají při 150 Km/h!!! Všichni byli těžký motorkáři!!! Pár dní po tom byl sraz ve Varíně SK a asi ze 17ti lidí ze severu jsem jel jenom já a Radek z Lovosic. :angry: Kokin se přijel omluvit do Hořic, neměl na nové motce SPZ. Tak toho jediného omlouvám. Já tam čekal jak debil 2,5 hodin a nikdo ani nezavolal, že nejede. :angry: :evil: Ono totiž asi 3 dny pršelo a další předpověď nebyla lepší. 3x hurá těžkým motorkářům!!!
Fakt se někdy bavím!!!
Tak se na mne nezlobte!!! :wondering: :bye:

• BAČAUKY
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21667 od yax
yax replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Nepotřebuju omluvu pro svou "netrpělivost" :) Jak jsem napsal, tak se mi novej model docela líbí. Má v základu pár zajímavých vychytávek (elektricky nastavitelné plexi, ukazatel zařazené rychlosti...), ale prostě jsem se z něj neposadil na zadek. Hezká motka, taková uhlazená. Bude jí to chtít vidět v reálu. Ale zatím na mně působí stejně jako když před lety uvedl např. Nissan nového Patrola GR (toho zakulaceného) Prostě dodnes se mi víc líbí původní, hranatý Patrol GR. A podobně to mám teď se stromkem. Ale to je věc osobního vkusu každého soudruha... :)

Suzuki V-Strom DL650 2009

• yax
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21666 od lobo6
lobo6 replied the topic: Re: Nový model V-Strom
yax napsal:

Noooo, před dvěma měsíci jsem si koupil "starýho" stroma a obával se, jestli nebudu litovat, že jsem si nepočkal na novej model. No a nelituju. Ten novej se mi sice docela líbí, ale ne zas natolik, abych teď z toho měl špatný spaní a vyčítal si, že jsem měl s koupí počkat.

Neukvapuj se,zdá se mi že si jen připravuješ omluvu za svou netrpělivost?. Až uvidíš nováčka zblízka a zjistíš že bude jen o fous dražší tak teprve pak budeš mít špatné sny.

• lobo6
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21665 od yax
yax replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Noooo, před dvěma měsíci jsem si koupil "starýho" stroma a obával se, jestli nebudu litovat, že jsem si nepočkal na novej model. No a nelituju. Ten novej se mi sice docela líbí, ale ne zas natolik, abych teď z toho měl špatný spaní a vyčítal si, že jsem měl s koupí počkat.

Suzuki V-Strom DL650 2009

• yax
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21664 od Kuchta
Kuchta replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Taky sem očekával něco víc! Je pěknej ale víceméně stejnej!! Je to propadák! Ale rád bych se na něj podíval z blízka.

• Kuchta
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21662 od traxxas
traxxas replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Kokin to vystihl naprosto přesně a Tarabys jen doplnil a mají pravdu. I já se na to dívám stejně a neshledávám u stávajícího stromku slabiny, které jsou zde zmiňovány a nový model je docela ucházející, naopak si myslím, že ta přístrojovka s pc se vůbec nepovedla. A pokud se dobře prodával stávající model, proč dělat razantní změny. Jako výrobce bych byl s tímhle velmi opatrný.A komu vadí neteréní vlastnosti stromka, asi by měl pokukovat něčem vhodnějším......

The Truth Is Out There

• traxxas
Více
Moderátoři: Roman JakubMates