- Motorky, technika, modely, vylepšení
- Suzuki novinky, modely a parametry (nejen V-Strom)
- Nový model V-Strom 650
Important Nový model V-Strom 650
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
MILUJI ŽIVOT!!! 00420608470300 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Please Přihlásit se to join the conversation.
- BAČAUKY
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- MAXIMÁLNĚ MINIMALIZOVAT MOŽNÁ RIZIKA!!!
- Obdržená poděkování 13
KLUCI, NEZLOBTE SE NA MNE, ALE:
Docela se bavím tím, jak se tady řeší, kritizuje podvozek, co by málo do terénu!!!
Ruku na srdce, kdo z nás v tom terénu jezdí? Trochu štěrku a všichni mají hnědý trencle!!! O blátě ani nemluvím.
No nevím ja taky jezdím převážně asfalt ale občas si člověk někam vyrazi i mimo a nemusí to být nějaký těžký off jako na tomto videu a rozhodně z toho v trenkách nemám naopak tohle mě baví a i tady kdybych měl to plastové kopyto tak uz bylo po něm. Udělali jsme si s Tarabysem na vikendovém výletě malou enduro vložku a rozhodně bych vyšší podvozek uvítal. Chci říct že strom je už teď výborná mašina mít vyšší podvozek tak stávající zákazníci neutečou a naopak by to možná přitáhlo lidi co koukaj po mašinach typu gs 800. Jak psal někdo na cendůru když to ve dvou naložil chytal spodkem i na zpomalovacích retardérech kde to kolega v pohodě projel rychleji na fazeru tu už by snad mohl být důvod pro zamyšlení pro vývojáře v suze.Jak psal Roman nová tvář nic neřeší. Ale chápu že někteří si vybírají stroj podle toho jak vypadá
Nevěř ostnatému drátu, byť se stokrát tvářil jako stonek růže.
-Karel Kryl-
www.marselus.com
- marselus
- Obdržená poděkování 21
Jak píšu na začátku, je to hezký, ale pro mě to nic neřeší. Asi budu muset změnit značku .
- Roman Jakub
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
JINAK:celkový pohled na moto,je to vezvyklé pro moje oko a vkus,ale to se časem vybere,pokud jízdní vlastnosti vzrostou,tak není
co řešit a určitě si jí zamiluju,ale víc se těším na silnější model,doufám,že přijde taky brzy na trh
- Mates
- Iridium panther
- Obdržená poděkování 14
Tak kecám je tu celkem nový dýler, a ten má L0 jako předváděčku, tak uvidím jestli do podzimu budou mít i inovovanou verzi.
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
- Douša
- Bez humoru se dá žít, ale proč?
- Obdržená poděkování 33
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
MILUJI ŽIVOT!!! 00420608470300 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- BAČAUKY
- Obdržená poděkování 13
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
- Douša
- Bez humoru se dá žít, ale proč?
- Obdržená poděkování 33
- BAČAUKY
- Obdržená poděkování 13
:good: :good: :good: :good: ANO KOKINE!!!Kluci to generalizování je těžký - ale nezapomeňte, že hlavnímu proudu zákazníků bude tenhle facelift určitě vyhovovat. Mluvím o těch 90% lidí, co s tím jezdí celý život jenom po silnici. A pro ně je ten facelift príma, včetně představitelného plexi, tedy aspoň podle počtu příspěvků, kdy se 3x častěji řeší nejvhodnější nastavení plexi než světlost průjezdu terénem
A pro těch 10% co chtějí Stromíka do terénu, tak ti stejně půjdou (až jim dovolí peněženka), tak otrlejší co myslí terén vážně tak do KTM a ty co chtějí jenom projíždět šotoliny tak do BMW, případně ti spořivější do Tigera nebo Tenerky.
Ale to neubírá Stromu jeho hlavní určení - dá se s ním na rozdíl od silnicí a naháčů perfektně jezdit i po bělkách a přejíždět po šotolině.
Já jen, aby to nevypadalo, že Suzuki šlápla vedle, protože si myslím že mají svého typického uživatele Stroma perfektně marketingově proklepnutého
Dneska už se žádná motorka nedělá tak, že by se pan ředitel ráno probudil a řekl "uděláme takovouhle motorku", to je přesný propočet tržních kapacit, penetrace trhu na typ, použití, ocejchování potřeb typizovaných zákaznických skupin, odhad ceny, konkurence, loajality značce, absorpčním schopnostem aktuálních trhů, míra akceptovatelnosti změn u stávajících modelů a ekonomika výroby...
KLUCI, NEZLOBTE SE NA MNE, ALE:
Docela se bavím tím, jak se tady řeší, kritizuje podvozek, co by málo do terénu!!!
Ruku na srdce, kdo z nás v tom terénu jezdí? Trochu štěrku a všichni mají hnědý trencle!!! O blátě ani nemluvím, Stromek je úžasná cestovní motorka!!!
Hrozně mi to připomíná kdysi jednu těžkou motorkářskou debatu o nepromokách, hrozně se tam diskutovalo o kvalitě!!! Jak se trhají při 150 Km/h!!! Všichni byli těžký motorkáři!!! Pár dní po tom byl sraz ve Varíně SK a asi ze 17ti lidí ze severu jsem jel jenom já a Radek z Lovosic. Kokin se přijel omluvit do Hořic, neměl na nové motce SPZ. Tak toho jediného omlouvám. Já tam čekal jak debil 2,5 hodin a nikdo ani nezavolal, že nejede. Ono totiž asi 3 dny pršelo a další předpověď nebyla lepší. 3x hurá těžkým motorkářům!!!
Fakt se někdy bavím!!!
Tak se na mne nezlobte!!!
- BAČAUKY
- Obdržená poděkování 13
Suzuki V-Strom DL650 2009
- yax
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Obdržená poděkování 0
Noooo, před dvěma měsíci jsem si koupil "starýho" stroma a obával se, jestli nebudu litovat, že jsem si nepočkal na novej model. No a nelituju. Ten novej se mi sice docela líbí, ale ne zas natolik, abych teď z toho měl špatný spaní a vyčítal si, že jsem měl s koupí počkat.
Neukvapuj se,zdá se mi že si jen připravuješ omluvu za svou netrpělivost?. Až uvidíš nováčka zblízka a zjistíš že bude jen o fous dražší tak teprve pak budeš mít špatné sny.
- lobo6
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Obdržená poděkování 4
Suzuki V-Strom DL650 2009
- yax
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Obdržená poděkování 0
- Kuchta
- Obdržená poděkování 1
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6