exclamation-circle Important Nový model V-Strom 650

13 roků 6 měsíců zpět #21843 od tom.kh
tom.kh replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Že bys hned dostal šutrem??? :laugh: Ne neboj, to nehrozí... Každý kdo jde do letmého zavěšení už dopředu počítá a repasí uložení... Ale kupodivu při origo sestavě to vydrží 80-100tis. Při menším nájezdu je to na reklamaci. Navíc repas je v ceně jedné řetězovky. Každý kdo jede na větší trip a ví že už má zadní převod něco za sebou, tak bere s sebou dvě ložiska a gufero, výměna je kdekoliv na světě otázka pár hodin. Takže spíš zanedbaná kontrola-údržba a je to škoda dovolené... Když se vy*ere elektrika tak je to problém, ale při službách DHL je to zase jen 24hod a díl máš. Určitě bych neseděl 10 dní na zadku. :no:

Please Přihlásit se to join the conversation.

• tom.kh
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #21832 od traxxas
traxxas replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Mimochodem, jen tak, abychom si uvědomili, jak je V STROM bezproblémová motorka.
Dnes jsem mluvil s kamarádem, co má KTM 990 Adventure a vrátil se z Turecka. 16 dní a 7000km. Sestava - 1x KTM, 3 x BMW. A co byste řekli? Trošku jsme se bavili, jak BMW měly problémy a i celkem skoro nové. První porucha první BMW u Balatonu-vystřelené zadní gufero a vyteklý olej a čekání u Balatonu 10 dní na opravu. Takže osádka zústala na místě, už s nimi dále nepokračovala a prochlastala u Hunů 10 dní. "Co prej taky jinýho, než bejt každej den na šrot při zkaženej, dlouho plánovanej dovolenej."
Druhá BMW sice dojela, ale povolily šrouby na hlavě u pravého válce a už nešly dotáhnout. Sice z toho nic neteklo, ale ve válci klepe. Tahle byla trochu starší, než ostatní.
Třetí BMW problém s brzdami v horku-snaha trvale přibržďovat, také dojela.Asi špatně kompenzovaný objem ohřáté brzdovky, bo co?

PS: doufám, že mě vlastníci a příznivci vrtule ve znaku neukamenují... :blush: :wondering: :)
Mimochodem, ten jezdec na KTM, byl předtím také vlastníkem BMW a prý už by zpátky neměnil. Ale je to samozřejmě jeho názor a já ho pouze tlumočím. Jo a u něho to není o penězích.

The Truth Is Out There
Poslední úprava: 13 roků 6 měsíců zpět od traxxas.

• traxxas
Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #21831 od traxxas
Za mě "NÁDHERNÉ"...moje další srdcovka. .... :heart: :heart: A testík něco napověděl... :) Prostě starej Stromek mi padnul do noty a novej asi na tom nebude o nic hůře... :whistle:

The Truth Is Out There

• traxxas
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21816 od JirkaV
JirkaV replied the topic: Re: Nový model V-Strom
360-stupňový pohled + foto + příslušenství
http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/moto/sport_enduro/v-strom650/360-degreeViewer/index.html

http://vstrom650cz.blogspot.com

• JirkaV
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21815 od redhot
redhot replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Ahoj, tady je link na krátkou recenzi na Motodenik.cz:
http://motodenik.cz/clanek/339-prvni-svezeni-na-vstromu-650.html

• redhot
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #21789 od traxxas
Jarda40 napsal:

traxxas napsal:

No tak to je nádhera, přesně podle mého gusta-holt jsem konzervativec. A jsem moc rád, že nám toho stromka moc radikálně nepřekopali. A komu bude chybět obsah, krouťák a kobylky, lze chipnout za daleko méně peněz než úpravy ala filtr, svody, výfucky atd.... :laugh: :laugh:Stejně jako u auta. Já vím, že tímhle svým konzervativním názorem asi naštvu některé uživatele, ale podle mého mínění po mnoha a mnoha létech s motocyklem, je náš stromek nádherně vyzrálá konstrukce.... :v: Kdo chce více síly, může jít do litra, kdo chce jiné jízdní vlastnosti-je na trhu mnoho a mnoho jiných motorek s jinými jízdními vlastnostmi. Tohle je tak pohodové, bezproblémové a univerzální cenduro, tož aby druhé takové pohledal ve dne s lucernou. A s tím chipováním si nedělám legraci. Zjistil jsem to, když jsem si nechal chipovat auto, i ta naše motorka, i starší ročníky, lze bez problémů nachipovat..... :bye:

A podrobnější informace by nebyli? O kolik se zvýší výkon chipováním, přibližná cena a nebude to mít negativní vliv na životnost motoru? Dřívější opotřebení a pod.

Chiptuningové firmy, samozřejmě s osvědčením a tradicí, které dělají krom aut také motorky, tak je potřeba získat od nich info, cenu lze usmlouvat-ono kšeftu jim ubývá, na nových motorech už není kloudně co chipovat , jsou z fabriky nahnané na 90% maxima. To je v podstatě i odpověď na životnost. Drtivá většina motorů je puštěna tak na 60% výkonu a krouťáku ( tohle vím o dieselech od technika z Mladé Boleslavi), než na co je konstruována. A pokud se s tím jezdí rozumně, tak to žádnej dopad na životnost nemá. Výkon a krouťák si dnes můžeš určit sám, firmy ho plánují marketingově a s rezervou, pro ten který trh u stejného motoru. V podstatě ti oni nabídnou osvědčené varianty a ty si můžeš určit další posuvy. Hodnoty a rozmezí a nástupy. Mluvil jsem s technikem, ale konkrétní data jsem od něj netahal, protožře o tom neuvažuji. Je potřeba brát v potaz i převodovku-její odstupňování a pak také spojku. Mluvil jsem o tom s technikem od -myslím ABC, koukal jsem mu pod ruce , když chipoval tchánovi kupátko. Já mám chipnuto od ABW.

The Truth Is Out There

• traxxas
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21787 od Douša
Douša replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Co sem slyšel já, tak není jisté jestli budou příští rok jako továrna v GP startovat , ale motor už mají. :wondering:

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!

• Douša
  • Bez humoru se dá žít, ale proč?
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21782 od MILANM
MILANM replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Keď ono ani to GP ešte nie isté.

• MILANM
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21773 od Douša
Douša replied the topic: Re: Nový model V-Strom
MILANM napsal:

On bude aj liter?

Možná v blízke budoucnosti, no zas tak blízke asi ne, ale pro příští rok mají prý vyvinutý vé litrový motor do gp, tak snad do pěti let by mohl být v novém teleti, pak nové velké sv a pak už bude jen nový strom( ten pravý, žádný skůtr), takže v součtu v roce 2020 tu bude, nebo je taky možnost že bude už jen elektrika. Nechme se překvapit! Nebo naše děti!! :laugh:

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!

• Douša
  • Bez humoru se dá žít, ale proč?
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21770 od Jarda40
Jarda40 replied the topic: Re: Nový model V-Strom
traxxas napsal:

No tak to je nádhera, přesně podle mého gusta-holt jsem konzervativec. A jsem moc rád, že nám toho stromka moc radikálně nepřekopali. A komu bude chybět obsah, krouťák a kobylky, lze chipnout za daleko méně peněz než úpravy ala filtr, svody, výfucky atd.... :laugh: :laugh:Stejně jako u auta. Já vím, že tímhle svým konzervativním názorem asi naštvu některé uživatele, ale podle mého mínění po mnoha a mnoha létech s motocyklem, je náš stromek nádherně vyzrálá konstrukce.... :v: Kdo chce více síly, může jít do litra, kdo chce jiné jízdní vlastnosti-je na trhu mnoho a mnoho jiných motorek s jinými jízdními vlastnostmi. Tohle je tak pohodové, bezproblémové a univerzální cenduro, tož aby druhé takové pohledal ve dne s lucernou. A s tím chipováním si nedělám legraci. Zjistil jsem to, když jsem si nechal chipovat auto, i ta naše motorka, i starší ročníky, lze bez problémů nachipovat..... :bye:

A podrobnější informace by nebyli? O kolik se zvýší výkon chipováním, přibližná cena a nebude to mít negativní vliv na životnost motoru? Dřívější opotřebení a pod.

• Jarda40
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21769 od Tarabys
Tarabys replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Okoun napsal:

Protože si teď někde v PL užívá Marselus moře a slunce , tak si dovolím napsat za něho . Kamera Tarabys a vedoucí jezdec Marselus .

a ja si tu užívám s ním...8) Aktuálně polostrov Hel, město Hel... Za chvíli směr pláž a maják...

• Tarabys
  • Avatar uživatele Tarabys Topic Author
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21768 od MILANM
MILANM replied the topic: Re: Nový model V-Strom
On bude aj liter?

• MILANM
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21764 od traxxas

The Truth Is Out There

• traxxas
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21761 od JirkaV
JirkaV replied the topic: Re: Nový model V-Strom

http://vstrom650cz.blogspot.com

• JirkaV
Více
13 roků 6 měsíců zpět #21756 od Okoun
Okoun replied the topic: Re: Nový model V-Strom
Protože si teď někde v PL užívá Marselus moře a slunce , tak si dovolím napsat za něho . Kamera Tarabys a vedoucí jezdec Marselus .

Buď dobrý člověče !!!:-)

• Okoun
Více
Moderátoři: Roman JakubMates