- Motorky, technika, modely, vylepšení
- Suzuki novinky, modely a parametry (nejen V-Strom)
- Nový model V-Strom 650
Important Nový model V-Strom 650
Please Přihlásit se to join the conversation.
- tom.kh
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Obdržená poděkování 10
Dnes jsem mluvil s kamarádem, co má KTM 990 Adventure a vrátil se z Turecka. 16 dní a 7000km. Sestava - 1x KTM, 3 x BMW. A co byste řekli? Trošku jsme se bavili, jak BMW měly problémy a i celkem skoro nové. První porucha první BMW u Balatonu-vystřelené zadní gufero a vyteklý olej a čekání u Balatonu 10 dní na opravu. Takže osádka zústala na místě, už s nimi dále nepokračovala a prochlastala u Hunů 10 dní. "Co prej taky jinýho, než bejt každej den na šrot při zkaženej, dlouho plánovanej dovolenej."
Druhá BMW sice dojela, ale povolily šrouby na hlavě u pravého válce a už nešly dotáhnout. Sice z toho nic neteklo, ale ve válci klepe. Tahle byla trochu starší, než ostatní.
Třetí BMW problém s brzdami v horku-snaha trvale přibržďovat, také dojela.Asi špatně kompenzovaný objem ohřáté brzdovky, bo co?
PS: doufám, že mě vlastníci a příznivci vrtule ve znaku neukamenují...
Mimochodem, ten jezdec na KTM, byl předtím také vlastníkem BMW a prý už by zpátky neměnil. Ale je to samozřejmě jeho názor a já ho pouze tlumočím. Jo a u něho to není o penězích.
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/moto/sport_enduro/v-strom650/360-degreeViewer/index.html
http://vstrom650cz.blogspot.com
- JirkaV
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
http://motodenik.cz/clanek/339-prvni-svezeni-na-vstromu-650.html
- redhot
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Obdržená poděkování 8
traxxas napsal:
No tak to je nádhera, přesně podle mého gusta-holt jsem konzervativec. A jsem moc rád, že nám toho stromka moc radikálně nepřekopali. A komu bude chybět obsah, krouťák a kobylky, lze chipnout za daleko méně peněz než úpravy ala filtr, svody, výfucky atd.... :laugh:Stejně jako u auta. Já vím, že tímhle svým konzervativním názorem asi naštvu některé uživatele, ale podle mého mínění po mnoha a mnoha létech s motocyklem, je náš stromek nádherně vyzrálá konstrukce.... Kdo chce více síly, může jít do litra, kdo chce jiné jízdní vlastnosti-je na trhu mnoho a mnoho jiných motorek s jinými jízdními vlastnostmi. Tohle je tak pohodové, bezproblémové a univerzální cenduro, tož aby druhé takové pohledal ve dne s lucernou. A s tím chipováním si nedělám legraci. Zjistil jsem to, když jsem si nechal chipovat auto, i ta naše motorka, i starší ročníky, lze bez problémů nachipovat.....
A podrobnější informace by nebyli? O kolik se zvýší výkon chipováním, přibližná cena a nebude to mít negativní vliv na životnost motoru? Dřívější opotřebení a pod.
Chiptuningové firmy, samozřejmě s osvědčením a tradicí, které dělají krom aut také motorky, tak je potřeba získat od nich info, cenu lze usmlouvat-ono kšeftu jim ubývá, na nových motorech už není kloudně co chipovat , jsou z fabriky nahnané na 90% maxima. To je v podstatě i odpověď na životnost. Drtivá většina motorů je puštěna tak na 60% výkonu a krouťáku ( tohle vím o dieselech od technika z Mladé Boleslavi), než na co je konstruována. A pokud se s tím jezdí rozumně, tak to žádnej dopad na životnost nemá. Výkon a krouťák si dnes můžeš určit sám, firmy ho plánují marketingově a s rezervou, pro ten který trh u stejného motoru. V podstatě ti oni nabídnou osvědčené varianty a ty si můžeš určit další posuvy. Hodnoty a rozmezí a nástupy. Mluvil jsem s technikem, ale konkrétní data jsem od něj netahal, protožře o tom neuvažuji. Je potřeba brát v potaz i převodovku-její odstupňování a pak také spojku. Mluvil jsem o tom s technikem od -myslím ABC, koukal jsem mu pod ruce , když chipoval tchánovi kupátko. Já mám chipnuto od ABW.
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
- Douša
- Bez humoru se dá žít, ale proč?
- Obdržená poděkování 33
- MILANM
- Obdržená poděkování 0
On bude aj liter?
Možná v blízke budoucnosti, no zas tak blízke asi ne, ale pro příští rok mají prý vyvinutý vé litrový motor do gp, tak snad do pěti let by mohl být v novém teleti, pak nové velké sv a pak už bude jen nový strom( ten pravý, žádný skůtr), takže v součtu v roce 2020 tu bude, nebo je taky možnost že bude už jen elektrika. Nechme se překvapit! Nebo naše děti!!
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
- Douša
- Bez humoru se dá žít, ale proč?
- Obdržená poděkování 33
No tak to je nádhera, přesně podle mého gusta-holt jsem konzervativec. A jsem moc rád, že nám toho stromka moc radikálně nepřekopali. A komu bude chybět obsah, krouťák a kobylky, lze chipnout za daleko méně peněz než úpravy ala filtr, svody, výfucky atd.... :laugh:Stejně jako u auta. Já vím, že tímhle svým konzervativním názorem asi naštvu některé uživatele, ale podle mého mínění po mnoha a mnoha létech s motocyklem, je náš stromek nádherně vyzrálá konstrukce.... Kdo chce více síly, může jít do litra, kdo chce jiné jízdní vlastnosti-je na trhu mnoho a mnoho jiných motorek s jinými jízdními vlastnostmi. Tohle je tak pohodové, bezproblémové a univerzální cenduro, tož aby druhé takové pohledal ve dne s lucernou. A s tím chipováním si nedělám legraci. Zjistil jsem to, když jsem si nechal chipovat auto, i ta naše motorka, i starší ročníky, lze bez problémů nachipovat.....
A podrobnější informace by nebyli? O kolik se zvýší výkon chipováním, přibližná cena a nebude to mít negativní vliv na životnost motoru? Dřívější opotřebení a pod.
- Jarda40
- Obdržená poděkování 3
Protože si teď někde v PL užívá Marselus moře a slunce , tak si dovolím napsat za něho . Kamera Tarabys a vedoucí jezdec Marselus .
a ja si tu užívám s ním...8) Aktuálně polostrov Hel, město Hel... Za chvíli směr pláž a maják...
- Tarabys
- Topic Author
- MILANM
- Obdržená poděkování 0
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
http://vstrom650cz.blogspot.com
- JirkaV
Buď dobrý člověče !!!
- Okoun
- Obdržená poděkování 5