- Motorky, technika, modely, vylepšení
- Suzuki novinky, modely a parametry (nejen V-Strom)
- Nový model V-Strom 650
Important Nový model V-Strom 650
Jednosviečkový je EURO2 a dvojsviečkový je EURO3. Už to v nejakom teste bolo, že statické parametre majú rovnaké (výkon, krúťak) ale v dynamických (zrýchlenie) dvojsviečkový ochabol...
BTW-ten test bol v češtine ale nviem teraz kde..
Please Přihlásit se to join the conversation.
- mode
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Obdržená poděkování 0
- Martin Novák
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Martin
Je to měsíc, co jsem si prohodil s kamarádem stroma.
Můj: rok 2004, jedna svíčka na válec - 120t km
jeho: rok 2009, dvě svíčky na válec - 35t km
Ten jeho vůbec nejel. On jezdí kochačku, do pěti tisíc otáček, vyjímečně za to vezme.
Já jezdil furt plnej knedlík, aby to jelo.
První co mi řekl, když slezl z mého stroma bylo. Tobě to nějak jede, moje první slovo bylo, tobě to nějak nejede. Tankuju kde co (OMV, Pap Oil, Benzina občas i u Hypernovy).
- Roman Jakub
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
nový strom 2012:
- tichší hladší chod motora
- výborné proporcie - schudol tam kde treba
- ťah motora - rovnaký
- ovládatelnosť - rovnaká
- viac na ňom fúka
- trochu lepšie brzdí
- výborná prístrojovka
- lepšie sedlo
- tvrdšie pérovanie
Takže kto nekúpil starého stroma urobil dobre nový je lepší, a kto má starého stroma, nového kupovať nemusí rozdiel nieje priepastný
- mode
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Obdržená poděkování 0
Ještě jsem si vybavil jeden postřeh, a to co říkal k Versysu. Nejdříve měl SUZUKI Freewinda, ten byl slabý na cestování ve dvou, pak přišel na řadu V Strom-ten mu nepasoval ohledně nemotornosti při manévrování (hlavně v Alpách) a byl prý tak trošku silnější na jeho gusto. Nakonec přišla KAWA Versys a to je prý podle jeho gusta-ovladatelná a výkon přiměřený. No já nakonec kupoval motorku také od kamaráda, kterému se zdál stromek 650 příliš silný. Ještě že jsou takoví kamarádi.... :good:Roman Jakub napsal:
Romane, nebudu rozebírat, jestli za to bral nebo ne.Nabízel mi abych si sjel, ale já to odmítl.Jeste je tu jedno vysvetleni. Ten tvuj kamos za to moc nebere
Jel jsem i na Kawe er-6 a ty motory jsou si s Versysem strasne podobny. Je to honeny do vykonu. Fakt to jede lip. Rekni mu at ti to na chvili pujci.
Jeste o spatnem benzinu. Myslim,ze to je zrovna vec se kterou Strom problem uplne nema. Me prislo,ze to jelo vzdycky tak nejak stejne,at jsem tam nalil co jsem tam nalil. Stromek to vzdycky vklidu schlamstnul:-)
Je to proste zlata masina.
Uz mate nekdo toho noveho? Docela bych se svezl
Ale zrovna moje zkušennost s benzínem, je trochu odlišného charakteru, teda pokud je jezdec vnímavý. Ne že by náš stromek nedokázal chroupnout kdejakou srágoru-to dokáže. Ale projeví se to na jeho jízdním apetitu. Chápu, že méně vnímaví jezdci toto možná nepostřehnou, i když by měli, je mi to divné.
Takže příště si jí půjčím a sjedu si, ať můžu porovnat. Jestli má podle tebe tvrdý podvozek, myslím si, že by s tím šlo něco udělat, třeba to měl jen nastaveno podle sebe nebo tomu nerozumí.
Ale že bude Versys obratnější, o tom nepochybuji.
Jedna základní věc, která mě dokáže odradit, když nic jiného-a to výfuk končící před zadním kolem......
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
- MichalMedvěd
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- I když daleko doplivneš, vždy je to jen slina
- Obdržená poděkování 2
Romane, nebudu rozebírat, jestli za to bral nebo ne.Nabízel mi abych si sjel, ale já to odmítl.Jeste je tu jedno vysvetleni. Ten tvuj kamos za to moc nebere
Jel jsem i na Kawe er-6 a ty motory jsou si s Versysem strasne podobny. Je to honeny do vykonu. Fakt to jede lip. Rekni mu at ti to na chvili pujci.
Jeste o spatnem benzinu. Myslim,ze to je zrovna vec se kterou Strom problem uplne nema. Me prislo,ze to jelo vzdycky tak nejak stejne,at jsem tam nalil co jsem tam nalil. Stromek to vzdycky vklidu schlamstnul:-)
Ale zrovna moje zkušennost s benzínem, je trochu odlišného charakteru, teda pokud je jezdec vnímavý. Ne že by náš stromek nedokázal chroupnout kdejakou srágoru-to dokáže. Ale projeví se to na jeho jízdním apetitu. Chápu, že méně vnímaví jezdci toto možná nepostřehnou, i když by měli, je mi to divné.
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
No jo.. hlavně aby ho moc nepoškrábal. .Jardo je v tvoji barvě měl bys ho kontaktovat, ať víš kdy to bude prodávat jako ojetinu!
- Jaroslav
- Obdržená poděkování 18
Jezdím, protože mě to baví
- TonyR
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Obdržená poděkování 3
- Roman Jakub
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Jinak Romane, zrovna předevčírem jsem dal vyjížďku se dvěma kamarádama. Jeden Versys a jeden Freewind. Freewinda znám jak své boty, však jsem ho měl. Ale ten Versys, že by táhl jako blázen? To jsem z toho teda BLÁZEN-tedy volaký zmetený, pán velkomožný.... Ten si o tom mnůže nechat zdát. Když jsem zatopil pod kotlem, tak tradááá a pomalu mizel ve zpětných zrcátkách. Víš co dělá ten subjekticní pocit, že to jede? Že je ta motorka menší.... Je to jako v malém autě...
PS: a to jsem měl v nádrži mixnutou třetinu toho špatného benzínu, co jsem natankoval minule, takže žádný zázrak., stromek umí i o trochu lépe....
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
- Douša
- Bez humoru se dá žít, ale proč?
- Obdržená poděkování 33
http://www.v-stromforum.de/viewtopic.php?p=524787#524787
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN