- Tipy na tripy, cestování
- Zážitky a zkušenosti z cest
- Rumuni požádali o novou samolepku našeho klubu :-)
Loved Rumuni požádali o novou samolepku našeho klubu :-)
5 roků 2 měsíců zpět #53452
od miky123
miky123 replied the topic: Rumuni požádali o novou samolepku našeho klubu :-)
Jojo tam jsme se moc dobře najedli
Please Přihlásit se to join the conversation.
- miky123
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
5 roků 2 měsíců zpět #53451
od festr
Nejezdi rychleji, než já létám...
festr replied the topic: Rumuni požádali o novou samolepku našeho klubu :-)
Ahojda všem. Tak jsem koukal zpětně na naší dovču v Rumunsku a mohu potvrdit, že ta samolepka je od nás s Peťou a Mikešem. Sice jsme tam nespal, ale suprově tam vaří a určitě i ubytování by tam bylo mooc fajn, což jsme se sami přesvědčili, když nám to tam bylo ukázáno No a je to směr od Sapanty-Borsa-Valea Stanei po silnici číslo 18
Nejezdi rychleji, než já létám...
- festr
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Less
Více
- Obdržená poděkování 10
5 roků 2 měsíců zpět #53447
od macháně
macháně replied the topic: Rumuni požádali o novou samolepku našeho klubu :-)
. No, spíš bych to trošku poopravil. "Tapetář" je přesnější...Roman Jakub napsal: To je super. Já to teda nebyl, ale tipoval bych to na Festříka. To je takovej vylepovač
- macháně
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Less
Více
- Obdržená poděkování 13
5 roků 2 měsíců zpět #53446
od Roman Jakub
Roman Jakub replied the topic: Rumuni požádali o novou samolepku našeho klubu :-)
To je super. Já to teda nebyl, ale tipoval bych to na Festříka. To je takovej vylepovač
- Roman Jakub
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
5 roků 2 měsíců zpět #53445
od Kokin
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
Kokin created the topic: Rumuni požádali o novou samolepku našeho klubu :-)
O tohle mi nedá se nepodělit
Volal mi pán, že zda jsem z Vstromklubu. A že byl v Rumunsku před pár dny v jednom fajnovém kempu, a že je tam naše samolepka, ale už trochu poškrábaná.
A majitel kempu hned, že když je taky z Česka, jestli by nám nemohl zavolat, že bychom mu poslali do toho kempu novou samolepku!
Tak samozřejmě pošleme
Pokud budete mít cestu přes Rumunsko, zastavte se tam a nechte jim nějakou útratu - není zatím ještě po světě tolik míst, kde vidí rádi motorkáře z Česka a ještě se starají aby u nich měli hezkou propagaci samolepkou.
A je to taky hezký příklad toho, že mít slušnou propagaci a nejlépe se souhlasem majitele vylepovací plochy je to nejlepší co můžeme pro nás i pro Česko udělat. I bez dotací, řepke, sysle a motýle - Prchale uč se
Celý text následného emailu:
———-
Dobrý den,
na základě našeho dnešního tel. rozhovoru níže uvádím adresu kempu v Rumunsku kam poštou prosím zašlete Vaši reklamní samolepku, kterou si majitel přelepí poškozenou.
Pension + Camping zur Deutschen Eiche
Strada Principale 22 - Botos
Ciocănești
727121
Romania
Tel: +40 755 263 661
Tímto jsem chtěl splnit jeho přání, které vyslovil při naší návštěvě kempu před 14 dny, když zjistil, že jsme také z Čech.
V příloze Vaše vylepená, ovšem poškozená samolepka na recepci kempu.
Ať se Vám daří, zdravím motorkáře.
———-
A tipovací soutěž - kdo jí tam vylepil? Já svůj tip mám, co ostatní?
“Pachatele” v dobrém významu slova prosím, aby se ještě chvilku nepřihlásil, než doběhne tipování
Volal mi pán, že zda jsem z Vstromklubu. A že byl v Rumunsku před pár dny v jednom fajnovém kempu, a že je tam naše samolepka, ale už trochu poškrábaná.
A majitel kempu hned, že když je taky z Česka, jestli by nám nemohl zavolat, že bychom mu poslali do toho kempu novou samolepku!
Tak samozřejmě pošleme
Pokud budete mít cestu přes Rumunsko, zastavte se tam a nechte jim nějakou útratu - není zatím ještě po světě tolik míst, kde vidí rádi motorkáře z Česka a ještě se starají aby u nich měli hezkou propagaci samolepkou.
A je to taky hezký příklad toho, že mít slušnou propagaci a nejlépe se souhlasem majitele vylepovací plochy je to nejlepší co můžeme pro nás i pro Česko udělat. I bez dotací, řepke, sysle a motýle - Prchale uč se
Celý text následného emailu:
———-
Dobrý den,
na základě našeho dnešního tel. rozhovoru níže uvádím adresu kempu v Rumunsku kam poštou prosím zašlete Vaši reklamní samolepku, kterou si majitel přelepí poškozenou.
Pension + Camping zur Deutschen Eiche
Strada Principale 22 - Botos
Ciocănești
727121
Romania
Tel: +40 755 263 661
Tímto jsem chtěl splnit jeho přání, které vyslovil při naší návštěvě kempu před 14 dny, když zjistil, že jsme také z Čech.
V příloze Vaše vylepená, ovšem poškozená samolepka na recepci kempu.
Ať se Vám daří, zdravím motorkáře.
———-
A tipovací soutěž - kdo jí tam vylepil? Já svůj tip mám, co ostatní?
“Pachatele” v dobrém významu slova prosím, aby se ještě chvilku nepřihlásil, než doběhne tipování
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Moderátoři: Roman Jakub