Question České středohoří
6 roků 8 měsíců zpět #52643
od jojko
jojko replied the topic: České středohoří
Trochu nechápu to použití 24fps Jaký jsi k tomu měl důvod. Když to umí 2,7K na 30fps a 60fps. Na TV doma Ti to jede OK?
Please Přihlásit se to join the conversation.
- jojko
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Less
Více
- Obdržená poděkování 20
6 roků 8 měsíců zpět #52642
od joane
joane replied the topic: České středohoří
Pěkný střih. Jak dlouho ti vydrží baterka v tomhle novým GoPro5? Já mám starší, bohužel s rozlišením jen 1280x960 30fps, ale vydrží tři hodiny nahrávat. Chci koupit něco s lepším rozlišením a dálkou, ale bojím se, že to budu mít víc na nabíječce, než na helmě.
Dík Honza
Dík Honza
- joane
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Less
Více
- Obdržená poděkování 8
7 roků 1 měsíc zpět #52250
od raisto
raisto created the topic: České středohoří
Čus,
posílám kratší video z víkendové cesty Českým středohořím.
Pojal jsem to jako malý test stabilizace gopra Hero 5 a 3osého gimbalu Zhiyun Smooth q.
Co ovšem udělal youtube s kvalitou videa je otřesné. Nicméně stabilizace gopra, ačkoliv digitální, při použití 1440p a následném ořezu, funguje velice fajn. Nelze ji moc používat pi klasickém 1080p, bo ořeže o 10% obraz a to už ztrácíte potřebnou kvalitu. Ruční gimbal, to je prostě pecka, na videa z ruky nic lepšího neseženete. A už vůbe ne za 2900
Pokud někdo máte radu, jak dostat na youtube video v lepší kvalitě, rád si jí poslechnu. Dřív to tak strašný nebylo. Nebo jestli je to tím, že jsem zkusil 24fps a youtube s tím má problém, těžko říct.
posílám kratší video z víkendové cesty Českým středohořím.
Pojal jsem to jako malý test stabilizace gopra Hero 5 a 3osého gimbalu Zhiyun Smooth q.
Co ovšem udělal youtube s kvalitou videa je otřesné. Nicméně stabilizace gopra, ačkoliv digitální, při použití 1440p a následném ořezu, funguje velice fajn. Nelze ji moc používat pi klasickém 1080p, bo ořeže o 10% obraz a to už ztrácíte potřebnou kvalitu. Ruční gimbal, to je prostě pecka, na videa z ruky nic lepšího neseženete. A už vůbe ne za 2900
Pokud někdo máte radu, jak dostat na youtube video v lepší kvalitě, rád si jí poslechnu. Dřív to tak strašný nebylo. Nebo jestli je to tím, že jsem zkusil 24fps a youtube s tím má problém, těžko říct.
- raisto
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Less
Více
- Obdržená poděkování 6
Moderátoři: Roman Jakub