Question Ukrajina
8 roků 4 měsíců zpět #49628
od Sladge
Sladge replied the topic: Ukrajina
díky za info, každopádně těch 50 kč je to nejmenší a než se s někým dohadovat, tak je to jasná volba. Už se tam moc těším... A jsem hlavně zvedavý jak se nám nakonec podaří domluvit ten černobyl. Průměrně chtějí 100 dolarů za osobu a den provázení, tak třeba seženeme i nějakého levnějšího místňáka...
Please Přihlásit se to join the conversation.
- Sladge
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 4 měsíců zpět - 8 roků 4 měsíců zpět #49609
od Pitris
pohoda, o tu jde až v první řadě...
Pitris replied the topic: Ukrajina
Loni mě stavěli, mzn řidičák jsem neměl, chvilku remcal, asi chtěl nějakou hřivnu do kapsy a pak mě pustil, takže jak píše Roman, lépe si ho nechat udělat.
Ještě k tvému dalšímu dotazu, já jsem byl loni jen na polonině Runa, až nahoru vede panelová cesta z obce Lipovec , nějaká fota mám zde RUNA .
Jinak moje zkušenost asi osm let stará, když jsem tam byl autem je, že cesta na kopec, kterou jsem jeden den vyjel obyč. autem, tak po nočním vydatném dešti a projetí několika Zilů se sběračema borůvek byla v absolutně dezolátním stavu.
Ještě k tvému dalšímu dotazu, já jsem byl loni jen na polonině Runa, až nahoru vede panelová cesta z obce Lipovec , nějaká fota mám zde RUNA .
Jinak moje zkušenost asi osm let stará, když jsem tam byl autem je, že cesta na kopec, kterou jsem jeden den vyjel obyč. autem, tak po nočním vydatném dešti a projetí několika Zilů se sběračema borůvek byla v absolutně dezolátním stavu.
pohoda, o tu jde až v první řadě...
Poslední úprava: 8 roků 4 měsíců zpět od Pitris.
- Pitris
Less
Více
- Obdržená poděkování 6
8 roků 4 měsíců zpět #49606
od Roman Jakub
Roman Jakub replied the topic: Ukrajina
Mě tam kontrolovali jenom jednou a chtěl po mě jenom naše papíry. Nicméně bys ho na Ukrajinuměl mít. Za těch 50 korun bych si ho asi nechal udělat.
- Roman Jakub
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
8 roků 4 měsíců zpět #49603
od Sladge
Ještě by mě zajímalo, jestli máte zkušenost jak je to s uznáváním českého řidičáku? Vím, že by podle nějaké dohody náš řidičák uznávat měli, ale jestli není lepší si vyřídít mezinárodní?
- Sladge
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 4 měsíců zpět #49486
od Sladge
super, děkuju a ještě nemáte někdo kontakt na ochotného a levného průvodce do černobylu a pripjati?
- Sladge
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 5 měsíců zpět #49452
od Kysin
Kysin replied the topic: Ukrajina
Mrkni na https://advrider.cz/ukrajina-trasy.php jsou tam i trasy
- Kysin
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Less
Více
- Obdržená poděkování 25
8 roků 5 měsíců zpět #49449
od Sladge
Sladge created the topic: Ukrajina
Ahoj, chystám se letos s pár kamarádama na Jawě 250 (stromka bohužel opět stále ještě nemám) do Kijevské podoblasti (Prypjať, Černobyl) - to bude nejspíš jen na otočku a pak by jsme chtěli zamířit do Karpat a navštívit některé poloniny. Mohli by jste mi prosím poradit na které se zajet podívat a které jsou tak nějak rozumě dostupné? I když o kvalitách jaw nepochybuji, že by se nedokázali vyšplhat na různá místa. Taky s tipem napište odkud se na ně dá dostat, abych mohl nějak plánovat trasu. Dík
- Sladge
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
Moderátoři: Roman Jakub