Question S V-Strom 650 do tureckého Pamukkale
lummix napsal: Perfektní video, super záběry
Muselo to být super. Dorazíte na srazík? Určitě by bylo zajímavé o tom něco povykládat :good:
Na sraz nedorazíme, ale až sepíšu nějaký kratší cestopis, tak vám dám určitě vědět
Filuta napsal: Chlapi super, máte můj obdiv. :good: Něco podobného bych rád, podniknul taky. :yes:
Určitě, by stálo za zvážení, podělit se s námi o provozní náklady, průměrnou spotřebu i závady, které vás potkaly na cestě? Určitě nejsem sám koho by to zajímalo. :good:
Ahoj, spotřebu jsem si přesně neměřil, ale nijak nevybočovala z normálu. Jezdili jsme přibližně za 5 litrů.
Závady se nám vyhýbaly. Jediný problém byl u kamaráda. V Pamukkale mu vytekla přední vidlice. Já jsem si na řecko-albánské hranici přejel zadním kolem interkom a ulomil si anténu. To, ale nebyla závada, ale moje blbost.
Co se týče nákladů, tak nás cesta vyšla každého na přibližně 23 000 Kč. Dalo by se určitě i levněji. Spali jsme v hotelech více než jsme chtěli (hodně deště) a v Turecku jsme dali nějakých 600 Kč za kartu s kreditem na platbu za placené úseky na tureckých dálnicích a na platbu za most přes Bospor. Myslím, že by to šlo i bez toho... Do rozpočtu se taky hodně promítl pekelně drahý benzín v Turecku...
Please Přihlásit se to join the conversation.
- SN1P3R
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Obdržená poděkování 0
Fakt povedené, do 10 minut, žádné roztahané, hezky koukatelné a přesto vypovídající
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- skoty
- Obdržená poděkování 0
Muselo to být super. Dorazíte na srazík? Určitě by bylo zajímavé o tom něco povykládat :good:
- lummix
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Obdržená poděkování 3
titus napsal: Filuta a celis2> Tak spolu něco naplánujte a vyražte, není nic jednoduššího, když máš dovču a nějakej peníz :good:
Proč by ne, když bude mít někdo podobné choutky na cestování, není problém se dohodnout. Jenom na letošní rok máme takovou malou zahřívačku, přes Polsko podél Baltu k Německu a pak kudy - někudy. Takže na příští rok jsem pro. :good:
- Filuta
- Obdržená poděkování 2
- titus
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Obdržená poděkování 4
- celis2
- Obdržená poděkování 2
Určitě, by stálo za zvážení, podělit se s námi o provozní náklady, průměrnou spotřebu i závady, které vás potkaly na cestě? Určitě nejsem sám koho by to zajímalo. :good:
- Filuta
- Obdržená poděkování 2
- Lion
- Obdržená poděkování 5
- Meli
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Obdržená poděkování 5
- titus
- Obdržená poděkování 4
- Icek
- Obdržená poděkování 0
- macháně
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Obdržená poděkování 13
Rok před touto cestou jsem si já i Dan koupili naše první motorky - V-Strom 650. První dva měsíce jsme se na ně chodili jen dívat do garáže. Nejen, že jsme neměli řidičáky, ale ani jsme nevěděli, jak se na motorce jezdí. O rok později, jsme se však už vydali na tuto cestu. Jak jsme si to užili? Na to se už podívejte sami...
Na jakýkoliv dotaz rád odpovím.
VIDEO
- SN1P3R
- Topic Author
- Obdržená poděkování 0