Question
Pár fotek z Motosalonu 2012 Brno
11 roků 6 měsíců zpět - 11 roků 6 měsíců zpět #27644
od traxxas
The Truth Is Out There
traxxas replied the topic: Re: Pár fotek z Motosalonu 2012 Brno
Souhlas s Pájou Kokinojc, fakt moc pěkně napsáno a postřehy sedí....

PS: jo a ty brzdové páky mi připadají a také asi budou daleko bytelnější a praktičtější než u našeho stromka. To naše hliníkové "hrachoviště" bych zrovna nevyzdvihoval....

PS: jo a ty brzdové páky mi připadají a také asi budou daleko bytelnější a praktičtější než u našeho stromka. To naše hliníkové "hrachoviště" bych zrovna nevyzdvihoval....

The Truth Is Out There
Poslední úprava: 11 roků 6 měsíců zpět od traxxas.
Please Přihlásit se to join the conversation.
- traxxas
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 6
11 roků 6 měsíců zpět #27630
od Jaroslav
Jaroslav replied the topic: Re: Pár fotek z Motosalonu 2012 Brno
Souhlas s Kokinem.. :good: ale věční stěžovatelé budou pořád remcat..

- Jaroslav
-
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 18
11 roků 6 měsíců zpět #27624
od Sviťa
Sviťa replied the topic: Re: Pár fotek z Motosalonu 2012 Brno
Souhlas

- Sviťa
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 5
11 roků 6 měsíců zpět #27623
od istonbike
istonbike replied the topic: Re: Pár fotek z Motosalonu 2012 Brno
Parádně napsáno :good: :good:
- istonbike
-
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 4
11 roků 6 měsíců zpět - 11 roků 6 měsíců zpět #27618
od Kokin
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
Kokin replied the topic: Re: Pár fotek z Motosalonu 2012 Brno
Nechci nikomu vnucovat svůj názor na výstavy, ale jenom takovou drobnost, protože každý rok se píše "zase o ničem" a já moc nevím co se tím myslí.
Protože kromě toho, že tam nebyla Suzuki, tak já viděl vše co je letošní novinka - Honďácké Cross.... motorky, nového Triumpha, nového Versyse, zjistil že BMW GS je furt na stejný brdo ošklivý ale prodejně a technikou naprosto famozní, že Jawa postavila poměrně slušnou byť předraženou motorku, viděl jsem i nový Norge od Guzzi co mne zajímal ... a to jsem to jenom prolítnul, na žádné půldenní prohlídky nebylo času. A o Suzuki darmo povídat, fakt divná firma a leckterý dovozce čínských skůtrů se chová k zákazníkům mohem líp, než slavná a nafoukaná S, který není líto dát měsíčně 500 tisíc za inzeráty do časáků, ale na výstavu prachy nemá, ještě by jí to zákazníci "ošahali"..
Dokonce jsem koupil od kluků z Baraccudy nové přední světlo na školní DL-ku, získal pár typů na zajímavé doplňky.
Ale hlavně (!!!!) jsem se potkal odhadem s 50 známými od motorek, které bez výstavy skoro nevidím

To všechno jenom z pohledu soukromého, že výstava je prostě fajn a protože mám rád halušky se zelím, tak se celý rok těším i na ně a to bez legrace
A co se týká těch prodejců zubních kartáčků, leštidel na zrcadla apod. - to mě nechává v klidu, asi se jim to vyplatí dát desetitisíce za výstavu == pak platí, že lidi od nich ty věci tedy musí kupovat a z toho plyne, že to lidi akceptují. Ostatně já v těch stánkách nic nekoupil, ale protože jsem nestihl - měl jsem vyhlídnutý éro na vysílačku pro děti, abych přivezl z Brna taky něco jinýho než obligátní čokoládu od benzinky po cestě zpátky, ale odkládal jsem to tak dlouho, až jsem přivezl zase jenom ty čokolády
A z pohledu vystavovatele? Je to drahé jako prase (ten mini stánek nás vyšel skoro na 50 tisíc, bez nákladů na dopravu, ubytování, expozici atd.), a přesto tam příští rok půjdeme zas. Ne kvůli tomu, že tam prodáváme - ostatně ty prodeje většinou pokryjí sotva ten stánek. Ale kvůli tomu, že můžeme mluvit přímo s lidma, který naše věci zajímají. Za těch 5 dní je to odhadem přes 500 lidí - to se nedá s ničím jiným srovnat ani s internetem. Pár jich něco koupí, ale většina si odnese leták, vizitku nebo přímý kontakt na naše prodejce, ale hlavně dostanou nezkreslené informace a můžou se zeptat na co chtějí.
Takže výstavy podle mne ano - a i kdybych nevystavoval, tak je projdu soukromě, už jenom proto, abych s kámošema omrknul nový motorky od různých značek, který v životě jinak neuvidím, protože na oblézání jednotlivých motosalonů nemám čas. Nic nevynahradí tu atmosféru popíchnout kámoše co je fanda do Yamahy "koukej, támhle stojej ty tvoje jebky"
, u BMW utrousit před GSákama "no jo, furt stejně ošklivý" a u číňanů ostentativně s despektem okukovat východní produkci a potají aby to kámoš neviděl obhlížet cenovky, zda by se něco menšího ze skůtrů nešiklo do garáže
Protože kromě toho, že tam nebyla Suzuki, tak já viděl vše co je letošní novinka - Honďácké Cross.... motorky, nového Triumpha, nového Versyse, zjistil že BMW GS je furt na stejný brdo ošklivý ale prodejně a technikou naprosto famozní, že Jawa postavila poměrně slušnou byť předraženou motorku, viděl jsem i nový Norge od Guzzi co mne zajímal ... a to jsem to jenom prolítnul, na žádné půldenní prohlídky nebylo času. A o Suzuki darmo povídat, fakt divná firma a leckterý dovozce čínských skůtrů se chová k zákazníkům mohem líp, než slavná a nafoukaná S, který není líto dát měsíčně 500 tisíc za inzeráty do časáků, ale na výstavu prachy nemá, ještě by jí to zákazníci "ošahali"..

Dokonce jsem koupil od kluků z Baraccudy nové přední světlo na školní DL-ku, získal pár typů na zajímavé doplňky.
Ale hlavně (!!!!) jsem se potkal odhadem s 50 známými od motorek, které bez výstavy skoro nevidím

To všechno jenom z pohledu soukromého, že výstava je prostě fajn a protože mám rád halušky se zelím, tak se celý rok těším i na ně a to bez legrace

A co se týká těch prodejců zubních kartáčků, leštidel na zrcadla apod. - to mě nechává v klidu, asi se jim to vyplatí dát desetitisíce za výstavu == pak platí, že lidi od nich ty věci tedy musí kupovat a z toho plyne, že to lidi akceptují. Ostatně já v těch stánkách nic nekoupil, ale protože jsem nestihl - měl jsem vyhlídnutý éro na vysílačku pro děti, abych přivezl z Brna taky něco jinýho než obligátní čokoládu od benzinky po cestě zpátky, ale odkládal jsem to tak dlouho, až jsem přivezl zase jenom ty čokolády

A z pohledu vystavovatele? Je to drahé jako prase (ten mini stánek nás vyšel skoro na 50 tisíc, bez nákladů na dopravu, ubytování, expozici atd.), a přesto tam příští rok půjdeme zas. Ne kvůli tomu, že tam prodáváme - ostatně ty prodeje většinou pokryjí sotva ten stánek. Ale kvůli tomu, že můžeme mluvit přímo s lidma, který naše věci zajímají. Za těch 5 dní je to odhadem přes 500 lidí - to se nedá s ničím jiným srovnat ani s internetem. Pár jich něco koupí, ale většina si odnese leták, vizitku nebo přímý kontakt na naše prodejce, ale hlavně dostanou nezkreslené informace a můžou se zeptat na co chtějí.
Takže výstavy podle mne ano - a i kdybych nevystavoval, tak je projdu soukromě, už jenom proto, abych s kámošema omrknul nový motorky od různých značek, který v životě jinak neuvidím, protože na oblézání jednotlivých motosalonů nemám čas. Nic nevynahradí tu atmosféru popíchnout kámoše co je fanda do Yamahy "koukej, támhle stojej ty tvoje jebky"

Poslední úprava: 11 roků 6 měsíců zpět od Kokin.
- Kokin
-
Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
- MichalMedvěd
-
-
- I když daleko doplivneš, vždy je to jen slina
Less
Více
- Obdržená poděkování 2
- Sviťa
-
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 5
11 roků 6 měsíců zpět #27599
od Radko
Radko replied the topic: Re: Pár fotek z Motosalonu 2012 Brno
Martyn napsal:
Pevnosti páček bych se taky nebál. Důvod je jasný. Náklady. Ty ocelové jsou podstatně levnější. A navíc, ocelovou při nějaké kolizi ohneš a narovnáš,
tu duralovou narovnáš možná jenom jednou nebo nedostaneš ani tu jednu šanci
.
Hodnoceno pouze pohledem, strach bych neměl, páčky jsou zřejmě ocelové, to ta Vstromová hliníková vypadá víc filigránsky a vidíš - funguje bez problému.
Pevnosti páček bych se taky nebál. Důvod je jasný. Náklady. Ty ocelové jsou podstatně levnější. A navíc, ocelovou při nějaké kolizi ohneš a narovnáš,
tu duralovou narovnáš možná jenom jednou nebo nedostaneš ani tu jednu šanci

- Radko
-
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 11
11 roků 6 měsíců zpět #27592
od Giovany
Giovany replied the topic: Re: Pár fotek z Motosalonu 2012 Brno
Co se týká Motosalonu ať v Brně, nebo v Praze je to na jedno brdo. Stačilo mi v loni a letos jsem nebyl. Samozřejmě vím od těch co tam byli a to v Brně i v Praze, že to opět bylo o ničem. Novinky skoro žádný, doprodávaly se ležáky - prostě stejný jako vloni. Na takovou akci mě nikdo už nedostane... 
Perfektně to zhodnotili na Motorkářích.cz
Mrkněte, kdo to neviděl:
odkaz: http://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/motosalon-klobasy-20892.html

Perfektně to zhodnotili na Motorkářích.cz
Mrkněte, kdo to neviděl:

odkaz: http://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/motosalon-klobasy-20892.html
- Giovany
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
11 roků 6 měsíců zpět #27591
od Martyn
Martyn replied the topic: Re: Pár fotek z Motosalonu 2012 Brno
Hodnoceno pouze pohledem, strach bych neměl, páčky jsou zřejmě ocelové, to ta Vstromová hliníková vypadá víc filigránsky a vidíš - funguje bez problému.
- Martyn
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
11 roků 6 měsíců zpět #27586
od Kokin
Ale stačí vyšší plexi a pár doplňků a už to vypadá mnohem lépe
Tedy v porovnání s .... čínskou produkcí. Bohužel cenovka je na (a někdy i nad) úrovní Japonských motorek a byť má posez docela příjemný, tak to technikou ani zdaleka nedosahuje dvouválců z Japonska, bohužel ...

Nedávno jsem četl vyjádření Týneckého šéfa, že se chtějí stavět jenom luxusní dražší motorky. Tak jenom doufám, že tím nemyslel tenhle jednoválec
Tedy v porovnání s .... čínskou produkcí. Bohužel cenovka je na (a někdy i nad) úrovní Japonských motorek a byť má posez docela příjemný, tak to technikou ani zdaleka nedosahuje dvouválců z Japonska, bohužel ...

Nedávno jsem četl vyjádření Týneckého šéfa, že se chtějí stavět jenom luxusní dražší motorky. Tak jenom doufám, že tím nemyslel tenhle jednoválec

- Kokin
-
Topic Author
-
- Kokin
-
Topic Author
-
- Kokin
-
Topic Author
-
11 roků 6 měsíců zpět #27583
od Kokin
Ty blinkry jsou takové divné - prostě moc trčí jako jehly, přitom celá motorka je taková baculatá, jako vesnická mamina ale zepředu to má hřebíky místo blinkrů, zvláštní 

- Kokin
-
Topic Author
-
11 roků 6 měsíců zpět #27582
od Kokin
Crosstourer zepředu - kromě blinkrů těžko něco vyčítat, celkově design ani nenadchne ani neurazí, taková šedá myš, nebýt plexi "ala GS", tak nic překvapivého není.
Tedy kromě té vystavené motorky, co měla hnutý chladič o 10 cm na stranu (údajně při manipulaci na výstavišti, ale důkaz o bytelnosti "offroad" motorky to tedy není):
Tedy kromě té vystavené motorky, co měla hnutý chladič o 10 cm na stranu (údajně při manipulaci na výstavišti, ale důkaz o bytelnosti "offroad" motorky to tedy není):
- Kokin
-
Topic Author
-