file Question Kawasaki Versys 1000

11 roků 6 měsíců zpět #27416 od Jaroslav
Jaroslav replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
petr.tukal napsal:

- hele Járo a co tohle :) :bye:
http://www.motorradonline.de/de/foto-shows/motorraeder/honda-crosstourer/340771
- to 1200 130 koníků

a nebo nová Aprilka Caponord

http://www.motorradonline.de/de/motorraeder/news/neuheiten-aprilia-caponord-1200-und-moto-guzzi-california-1400/403172

Ahoj Petře..zdravim, už jsem Tě neviděl ani nepamatuju. :v: jinak k těm motkám, každá má něco ale nevim.. :wondering: Crosstourer je Hoopyho koníček..ten tady o něm psal a těšil se na něj.. :laugh: a itálie mě moc nebere.. :no: uvidíme jak to dopadne.. :v:

Please Přihlásit se to join the conversation.

• Jaroslav
  • Avatar uživatele Jaroslav Topic Author
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27383 od Mates
Mates replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
Koukám na fotky a ten trend stylů motorek je fakt velký.Když se zamyslím,jakým stylem asi Suzuki půjde jestli vyjde s nástupcem velkého DLka snad se neleknu,spíš doufám,že technika by mohla být tím rozhodující faktorem.Jinak ta doba,vývoj no prostě všechno letí dopředu jako rychlík :ohmy:

Více
11 roků 6 měsíců zpět #27375 od tra
tra replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
Crosstourer opravdu designově není žádný hit, technika ale asi bude výborná - je to Honda. Designově se mně líbí moc Stelvio a Explorer. Každopádně každé z těch velkých silničních endur má něco do sebe. To ovšem náš V-Strom taky ;)

• tra
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27369 od Stimpi
Stimpi replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
... podle fotek hnus fialovej ... v reálu to není až tak strašidelný, možná bych i řekl zvyknutelný...

• Stimpi
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27368 od Lubor
Lubor replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
Jestli Versys, SuperTenere, Crossruner, Crosstourer, Triupmh nebo BMW, to si musí každý nakonec rozhodnout sám podle toho, co upřednostňuje za styl jízdy, co se mu líbí, častěji sám nebo ve dvou atd. Takže každý má jiný názor. Ale na čem se ve většině určitě shodneme bude to, že všechny tyto motorky mají neskutečně hnusný výfuky. Chápu, že je to kvůli hluku a emisím, ale nechce se mi věřit, že by to nešlo vymyslet líp.
Jinak mě nejvíc sedí Crosstourer, mimo jiné právě i kvůli těm drátěným kolům,který mu dávaj šmrnc, ale kdybych do něj šel, tak pouze s klasickou převodovkou, protože řazení mě strašně baví a fakt si neumím představit, že se půjdu svižně projet a bude to tam padat tak nějak samo a nebo budu muset mačkat čudlíky. Protože ten Crosstourer ke sportovnějšímu svezení přímo vybízí.

• Lubor
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27366 od Kokin
Kokin replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
Tedy z těch nových, co jsem letmo okukoval při cestách na toaletu a zpět, se mi zatím líbí hodně Crosstourer.
Mít loukoťový kola z Crossrunneru, byl by ještě lepší, tohle hraní na drátový kola je u motorky jako Crosstourer (čili čistá silnice) nesmysl, ale což - výrobce si může dělat co chce.
Jako tedy designově Crosstourer není žádný extra designový výpotek, prostě Honda - taková nudná. Ale ta technika... kluci jestli jste už četli o DCT automatické dvoustupňové převodovce, tak asi víte co myslím. Potvrdili mi to i kluci z Hondy, že sami nečekali jak to bude dobrý a třeba nový VFR prodávají s tím automatem několikrát víc než sami čekali.
Prostě super čůčo automat na motorce, žádné cukání, žádné řazení, jenom to cvaká v převodovce a motorka jede jako elektromotor od rozjezdu pořád nonstop nahoru - má každý okamžik zařazené 2 kvalty a z toho jeden je v záběru, při přeřazení se připojí druhý kvalt a spojka odstaví první a přeřadí zase nahoru / dolů, takže je hned připravený na další stupeň. A to vše prý bez jakéhokoliv pocitu řazení :v:

K tomu designu - kdo se díval na červeného Crosstourera v Brně, tak si mohl všimnout toho divně nesouměrného chladiče zepředu. Nedalo mi to a šel jsem se na to extra zeptat, a prý jim to nabourali paleťákem při stavění expozice, takže hlavní exponát Hondy a vystavují ho tam s hnutým a polámaným chladičem ... :-(
No ale ta stříbrná co stojí na zemi, ta je netknutá ;)

Jenom ta cenovka je nějaká divná, necelých 400 tisíc fakt na motorku nemám a dlouho ještě mít nebudu :-(

VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz

• Kokin
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27356 od Kuchta
Kuchta replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
Mi se Versys nelíbí už jako malý natož velký :no: :secret: :wondering: . To už je teščí ta Hondička nebo třeba Ducatka :good: . Každopádně ať je to co je to, Jarda si to určitě tak vymazlí, že mu budem zase všichni závidět! :blush: :laugh:

• Kuchta
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27353 od Jarda40
Jarda40 replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
italka napsal:

Já před Stromkem taky uvažovala nad Versysem, odradilo mě hned to přední světlo :sick: .. Fakt hnus, ale to je individuální, někomu se to naopak může líbit :wondering: . U tohodle novějšího už to nevypadá tak zle, ale přece jen je to divný tvar :no: .. Stejně tak jak zgychali nového Stromka, je teď moc jemný a to je na cestovní enduro divné :no: .. Je to ale jen můj názor, tak mě nebijte.. :cry: :cry: :v:

Mám stejný názor jako ty. Vypadá teď s prominutím jak pro holku. To už se mi víc líbí ta Kawina.

• Jarda40
Více
11 roků 6 měsíců zpět - 11 roků 6 měsíců zpět #27351 od petr.tukal
petr.tukal replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
- hele Járo a co tohle :) :bye:
http://www.motorradonline.de/de/foto-shows/motorraeder/honda-crosstourer/340771
- to 1200 130 koníků

a nebo nová Aprilka Caponord

http://www.motorradonline.de/de/motorraeder/news/neuheiten-aprilia-caponord-1200-und-moto-guzzi-california-1400/403172
Poslední úprava: 11 roků 6 měsíců zpět od petr.tukal.

• petr.tukal
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27349 od Jaroslav
Já loni prodal Stromka s tím, že koupím nového..jel jsem na něm, vše ok..řikal jsem - je menší, rychlejší atd..- jenže když chci motorku na delší dobu a novou, tak mě to stejně táhne k větším a výkonějším.. B) Jezdim stejně z 99% po asfaltu, takže mě tahle varianta táhne.. :v: --- mít pod sedlem dostatek koníků a nevšední vzhled :good: lákavé...
(Ještě krůček a je to BMW - ale do toho bych šel jen kvůli odpojitelné sajdě.. :v: a hlavně jí má každej třetí :laugh: :laugh: )

• Jaroslav
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27346 od italka
italka replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
Já před Stromkem taky uvažovala nad Versysem, odradilo mě hned to přední světlo :sick: .. Fakt hnus, ale to je individuální, někomu se to naopak může líbit :wondering: . U tohodle novějšího už to nevypadá tak zle, ale přece jen je to divný tvar :no: .. Stejně tak jak zgychali nového Stromka, je teď moc jemný a to je na cestovní enduro divné :no: .. Je to ale jen můj názor, tak mě nebijte.. :cry: :cry: :v:

• italka
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27326 od Jaroslav
Kuchta napsal:

Jardo tebe si nedovedu představit na ničem jinym nez na Stromíku!! :P Ty si srdcař!!! :ohmy: :good:

To víš že jooo,. :v: tak že nalepíme srdíčko vedle né.. :v: :P :laugh: :laugh: :laugh:

• Jaroslav
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27319 od Kuchta
Kuchta replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
Jardo tebe si nedovedu představit na ničem jinym nez na Stromíku!! :P Ty si srdcař!!! :ohmy: :good:

• Kuchta
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27308 od traxxas
traxxas replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
No viděl jsem jí pouze tady na fotkách a videích a kupovat si jí nehodlám. Ale myslím, že nemusí bejt vůbec špatná a že se KAWA chtěla vytáhnout. Design je poplatnej dnešnímu trendu a na silniční turistiku ve dvou po strádách západní Evropy to nemusí bejt špatný. A široká prdel? Konečně bude mít baťůžek taky nějaký pohodlí. Apropo on má stromek prdelku zrovna miniaturní??? :laugh: No nic, testy a jízdní vlastnosti napoví více. Akorát koukám, že trpí od narození stejným bacilem jako její menší a starší sestřička a to, že opět hlavní stojan nedáš..... :blush: Jinak v rámci možností docela líbí... :v:

The Truth Is Out There

• traxxas
Více
11 roků 6 měsíců zpět #27306 od tom.kh
tom.kh replied the topic: Re: Kawasaki Versys 1000
To je ještě dobrý, ale tam máš blok motoru nad botou... Už vidím jak v krizovce šteluju nohu na brzdu do té mezery. Ale třeba je to o zvyku, bylo to jen sednutí nasucho.

• tom.kh
Více