Question
BMW
Právo vytvořit sekci ve fóru nemám, to musí Kokin, až se vrátí z dovči

Upraveno: Tak jsem zjistil, že neumím nebo nemůžu ani přesunout část tématu sem, takže jsem v tom jenom udělal bordel. Prosím Kokina po návratu, ať to dá za mě do pořádku. Jsem nešika

R.
Please Přihlásit se to join the conversation.
- Roman Jakub
-
Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
-

Nevěř ostnatému drátu, byť se stokrát tvářil jako stonek růže.
-Karel Kryl-
www.marselus.com
- marselus
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
- Obdržená poděkování 21

- tom.kh
-
-
- Obdržená poděkování 10

- Jaroslav
-
-
- Obdržená poděkování 18

Tady na pláži v Chorvatsku nestíhám číst všechno, tak dodatečná gratulace.

Budeš Romane určitě spokojený, tak hodně radosti s novou motorkou

A téma na GS si založte kolik je potřeba, i když u GS to budou spíš o doplňcích a jak na nich ušetřit, než že by se řešili technické problémy

VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Jinak, kdysi, ještě na vstromu, jsem byl už tenkrát velmi mile překvapen úrovní lidí na foru a tady se sešlo to jádro s podobným náhledem, uvažováním a názory, které se tenkráte odštíplo od vstromu z určitých důvodů. Je to asi ten nej web, který jsem měl a mám tu čest navštěvovat. Je pravda, že postupem doby se vyvíjí.
Jinak kluci navrhuji, založit GS téma-klidně-mě to nevadí, ať napíší i ostatní, zda by jim to nevadilo. Sám si rád počtu, co a jak budete řešit na svých motorkách-ostatně jako na jakýchkoliv jiných strojích. Už je vás tady dost......

The Truth Is Out There
- traxxas
-
-
- Obdržená poděkování 6
A souhlasím se všemi, je úplně jedno na čem jezdíme, jak jezdíme, kam jezdíme, kolik nám je.....hlavně, že nás to baví a užíváme si to.
Jak jsem poznal VStromáky na srazech a různých výletech, tak to jsou opravdu fajn kluci a holky. Nikdo si na nic nehraje a hlavně nikdo nemachruje.
Mějte se. Radko
- Radko
-
-
- Obdržená poděkování 11
Vím že to je vlákno o novem stromkovi ale dovolím si ještě jednu zmínku. Před časem mně oslovil známý at mu udělám placku pod stojan na bmw. Koupil draze a celá se mu ohla a at prý udělám stejnou ale pevnější - musel jsem jich zase vyrobit více at se dostanu na lepší cenu ta původní byla od TT. Když jsem to hodil na gs forum spousta lidí byla nadšená a ihned mě kontaktovali jelikož cena byla poloviční a kvalita vyšší. Bylo to tam jeden den a jel jsem zrovna na víkend pryč a když jsem se vrátil tak na tom vlákně bylo přes 10 tis. návštěv. Začli se do toho navážet nějací fanoušci( raudis ) od TTMoje řeč, mě to také na GS stránkách nijak neoslovilo. Budu raději zde, mezi pohodovejma lidičkama. Vždyť je snad jedno, na čem jezdíme, hlavně, když je sranda a pohoda.

Neměl jsem čas číst všechny rekce ale na asi posledních třech stránkách už si domlouvali že si na srazu daji přes hubu - neuvěřitelné. Musel jsem po dohodě s adminem tenkrát to vlákno uzamknout a příspěvky vymazat. Vůbec tam už neřešily ty placky ale někteří se tam nesmyslně pouštěli do Slováků atd.atd. No prostě mám o tam těch lidech už nějakou představu.Proto budu rád když uvidím BMW s nálepkou vstrom klubu mějte se

-Karel Kryl-
www.marselus.com
- marselus
-
-
- Obdržená poděkování 21

- Fugas
-
-
co vsetko tam je vo vybave? pozeram, ze je to v podstate hotova motorka, bez potreby dovybavovat hocičím..
a cena ? ak to nie je tajnost
Je to s kufry, ABS, ASC, ESA, vnitřní blatníček (ale silniční, půjde pryč

Včera jsem dělal u Wunderlichu nákup potřebných doplňků, až se mi neudělalo dobře, když jsem to odklepl

Stála 270t. Rok 2008, 32t km najeto.
Děkujeme Všem za gratulace, vypadá to, že jí dám do pátku na čísla, tak v sobotu možná na rybě

To Marselus: procházím nějakou dobu GS fórum. Dokonce jsem se tam i zaregistroval - hlavně proto, abych mohl napsat nějakou recenzi na Parise, který mě motorku dovezl a poprosil o to, ale tam ti je "chytrejch" lidí. Já zůstanu tady

- Roman Jakub
-
Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
-
Jak už pár lidí řeklo nakonec u tech BMW skončíme všichni. Gratulace Romane.Fakt krasavec. :good: S tím názven nesouhlasím jelikož funguji i na cenduru i na gs foru tak za sebe malou prosbu i kdyby jste si tady nakonec všichni pořídili bmw zustaňte stejní jací jste. Tady a na cenduru je opravdu pohodová komunita a na gs foru jich je taky dost ale zároveň je tam taky dost vypatlaných hlav kterým zřejmě ta tři písmena vygumovalo rozum. Urážky a arogance kterou jsem tam zažil jsem zde nikdy nepocítil takže chlapi ať už na stromku nebo na bramboře vždy v-strom klub.Opravdu pěkná :good: , akorád už se asi bude muset změnit název na V-strom and gs klub.cz
![]()
![]()

-Karel Kryl-
www.marselus.com
- marselus
-
-
- Obdržená poděkování 21
Tak jak už jsem psal výše. Nový V-Strom je sice hezký, ale pro mě to není řešení, takže jsem to vyřešil po svém. Od neděle je nový mazel v garáži
.
https://picasaweb.google.com/roman.jakub1/Bohous#
Pardon za off-topic, ale nechtělo se mi na to abych se pochlubil nové téma
Gratulace obrovská!!! :good: :good: :good: Vypadá parádně...

- tom.kh
-
-
- Obdržená poděkování 10
a cena ? ak to nie je tajnost
Keď Noe začal s Archou, ešte nepršalo.
alebo:
"Я не знаю, Я пиротехник"
- hooopy
-
-
- Obdržená poděkování 9
Moooc pěkné.Veliká gratulace. :good: :good: :good:Tak jak už jsem psal výše. Nový V-Strom je sice hezký, ale pro mě to není řešení, takže jsem to vyřešil po svém. Od neděle je nový mazel v garáži
.
https://picasaweb.google.com/roman.jakub1/Bohous#
Pardon za off-topic, ale nechtělo se mi na to abych se pochlubil nové téma
- Mikr
-
-
- Obdržená poděkování 5

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
- Douša
-
-
- Bez humoru se dá žít, ale proč?
- Obdržená poděkování 33