file Question HONDA Crossrunner

13 roků 4 měsíců zpět #21306 od Kokin
Kokin replied the topic: Re: HONDA Crossrunner
Dneska jsem kolem ní procházel v AutoJarov - a v reálu vypadá hezčí než na fotce musím říct. Ten design mě moc neoslovil, nemám moc v oblibě tyhle protažené kapoty dolů, co vizuálně dělají vepředu masu hmoty a vzadu pak jenom kolo s tenoučkou podsedlovkou, vždycky mi to připadá přehnané jako ten kreslený pes z Toma a Jerryho: vepředu hroznej hrudník a vzadu malinkatý nožičky :-)

No ale jak jsem řekl, překvapilo mně, že v reálu fakt dobrý. Vypadá to ale spíš než cesťák, tak na první pohled jako naháč - taková motorka do města, na odpoledne a tak...
Těžko soudit, když na tom člověk nejel.

VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz

Please Přihlásit se to join the conversation.

• Kokin
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Více
13 roků 6 měsíců zpět #20139 od Pavel
Pavel replied the topic: Re: HONDA Crossrunner
Jo, Láďo, je to věc ty motorky. K těm padákům na Crossrunnera si taky myslím, že žádný trubky na to nepůjdou přidělat, ale to neřeším, nekupuju. Chci to vidět naživo. Zbytek neřeším, peníze na motorku mám, ale málo, takže čekám, šetřím a slintám kolem sebe.

• Pavel
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Více
13 roků 6 měsíců zpět #20128 od Laďa Jeseník
Laďa Jeseník replied the topic: Re: HONDA Crossrunner
Čůůůs Pavle :-) Musím se usmát, jaká jsme stejná krevní skupina :-) Já jak jsem viděl Crossrunnera, taky jsem zaslintal a hltal co kde o něm napsali :-) Vlastně to dalo impuls k tomu, že zase blbnu s motorkama. Finanční situace mne víceméně dohnala k tomu, že jsem zinzeroval prodej Golďase abych se zbavil splátek a pojištění (9ka měsíčně) protože mi hrozilo, že se budu chodit dívat do garáže na dvě motorky, a nebudu mít na benzín :-( Tak jsem zašpekuloval, že když dám pryč GW i Vstromíka, splácám kačky na Hondu i s nějakou výbavou, a budu bez dluhů. Ještě jsem pokukoval po nové CBF 1000 s ABS, je v akci a našel jsem solidního prodejce (Motomo Břeclav). V Břeclavi bude Crossák po velikonocích a mají tam i černou CBF, tak tam určitě vyrazím (už s nima komunikuju). Budu si moct hezky porovnat hlavně posaz na obou Hondicích a Vstromu. Ale jak se znám (a zcvoklej jsem už teď), půjde rozum stranou a zvítězí emoce, jako vždycky předtím, a vyhraje ten Crossáček :-)) Jen tam bude asi trochu problém s doplňkama, jeko třeba padák, možná zadní plotna, ale to netvrdím. Kufry bych na to hodil ty od tebe, stejně jsem dosud nedodělal ten rám, takže by se to napasovalo rovnou na Hondu.
Jo jo, motorkářství není jen náboženství, je to nemoc :-))

• Laďa Jeseník
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Více
13 roků 6 měsíců zpět #19982 od Pavel
Tak článek pěknej, zajímavé. Asi to fakt nebude špatné.

• Pavel
Více
13 roků 6 měsíců zpět #19978 od Pavel
Chystám se to večer přečíst, teď jsem přijel od doktora a jsem zdravej a musím na obec. Mně se ta motorka moc líbí, ergonometrie je určitě super jako ostatně u všech Hond. Motor paráda - V4 je parádní motor, s V-tecem to bude asi i ve vyšších otáčkách jezdit, spotřeba by nemusela být špatná, přístrojovka je trochu neobvyklá, to samé i design celé motorky, což mě oslovuje. Neoslovuje mě cena nové motorky, na to nemám a nedal bych to, ale upřímně - není to mnoho za takový motor a výbavu - C-ABS.
20. 4. bych se na tom měl svézt v Chomutově, tak snad bude přát počasí a moto bude pojízdné. Třeba za sezonu jetou by se ty peníze nechaly dát, to by mohlo být zajímavé. Jen aby se jich na evropský trh dostalo dostatečné množství vzhledem k situaci v Japonsku. Pak by bylo z čeho vybírat. Mně se to fakt líbí a musím říct, že ten design není "japonsky" usedlej, jako u většiny motorek. Je to vzhledově dost těžké na předek, ale zadek je o to krásnější, jak je odlehčenej. Prostě paráda a Honda je u mě "srdeční" záležitost.

• Pavel
Více
13 roků 6 měsíců zpět #19976 od Roman Jakub
Roman Jakub replied the topic: Re: HONDA Crossrunner
Tak tak. Píšou tam pořizovací cena 260.000,-.
Což není málo, na druhou stranu to není zas tak hrozný. Pořád je to u mě v kategorii kdybych věděl, že to je ta pravá, tak jsem za ní tyhle peníze ochotnej dát. Teda až je budu mít :-).

• Roman Jakub
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Více
13 roků 6 měsíců zpět #19972 od JirkaV
JirkaV replied the topic: Re: HONDA Crossrunner
Crossrunner už jezdí - pár informací je tady http://www.motorkari.cz/clanky/prvni-jizda/honda/honda-crossrunner-18180.html

http://vstrom650cz.blogspot.com

• JirkaV
  • Avatar uživatele JirkaV Topic Author
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Více
13 roků 6 měsíců zpět #19507 od Pavel
Crosstourer je krásnej, ale zatím jsem ho ještě neviděl a navíc to bude jiná cenová relace, než kterou bych třeba rok starou zvládnul. No a na Crossrunnera už mám rezervovanou jízdu, tak snad bude. Prej je jeden a to zatím ve Španělsku a tak kdoví, zda dorazí a když tak, jestli bude celej. Jsem na to jen zvědavej a proč se nesvézt půl hodiny a připomenout si, jak se chová čtyřválcový véčko.

• Pavel
Více
13 roků 6 měsíců zpět #19505 od Sladge
Sladge replied the topic: Re: HONDA Crossrunner
No mě se ten Crosstourer moc líbit!! :) S váhou to asi nebude žádná sláva ale jinak krasavec k pohledání a třeba se nebude tak s..t jako bávo. Uvidíme, co si za ní naúčtují, jestli ji vůbec začnou dělat ...

• Sladge
Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #19492 od traxxas
traxxas replied the topic: Re: HONDA Crossrunner
ÁÁÁÁ koukám , že se to tu hemží kobylkama jak na Pardubický...a asi taky kilama ála mastodont.... :laugh: To mi připomíná jednu nejmenovanou značku z Mnichova s vrtulí ve znaku. Ti kdyby jim to nebylo blbý, tak na motku pověsí i kamna... :laugh:
Já mám takovej slogan: až budu mít takový panděro, že mi bude překážet u cendura na nádrži, tak si koupím choopera, tam je placu dost..... :laugh: :laugh: :laugh:

The Truth Is Out There
Poslední úprava: 13 roků 6 měsíců zpět od traxxas.

• traxxas
Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #19485 od Martin Novák
Martin Novák replied the topic: Re: HONDA Crossrunner
Pavel napsal:

Jedinej zajímavej japonec za poslední dobu.

Já myslím, že Crosstourer bude větší pecka. 1200ccm a minimálně 150 kobylek. :-)

A kdybys měl zájem se povozit na "dukárnách", tak bude příležitost v Mostě:

http://www.ducati-czech.cz/pozvanky-na-akce.html
Přílohy:
Poslední úprava: 13 roků 6 měsíců zpět od Martin Novák.

• Martin Novák
  • Martin
Více
13 roků 6 měsíců zpět #19482 od Pavel
Je díky Jirko, asi si tam v pátek zavolám a to do Chomutova, mám to nejblíž. Za tu kauci a její vrácení v případě nepoškození, to stojí. Určitě bych zkusil Crossrunnera a třeba to VFR 1200. TO by bylo zajímavé.

• Pavel
Více
13 roků 6 měsíců zpět #19479 od JirkaV
Crossrunner je u Hondy na vyzkoušení http://moto.honda.cz/motoakce/motoakce-info.html/296_706-novinka/1

• JirkaV
Více
13 roků 6 měsíců zpět #19476 od Pavel
Klucí, myslíte že se to tu letos ukáže? Jestli to chtěli vyrábět v Japonsku, asi ty novinky dorazí se zpožděním, jestli letos vůbec. Snad je to nepostihne tak dramaticky.
Tahle motorka je zajímavá, sympatický je ABS s CBS v serii, ale myslím, že úhel nohou je moc sportovní, že to na klasického cesťáka nebude mít, přijde mi to trošku do sportovna, i když tam je zase hodně kg na obtíž. Jinak se mi to docela líbí. Jedinej zajímavej japonec za poslední dobu.

• Pavel
Více
13 roků 11 měsíců zpět #17749 od JirkaV
můj je jenom V-Strom :)
v téhle sestavě jsme jeli na Nordkapp

• JirkaV
Více