file Question Válka v Afgoši

11 roků 7 měsíců zpět #23693 od BAČAUKY
BAČAUKY replied the topic: Re: Válka v Afgoši
Já těm klukům nezávidím vůbec nic!!!
A jedno vím určitě: NEŠEL BYCH NA TAKOVOU MISI ANI ZA NIC !!!

Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich

MILUJI ŽIVOT!!! 00420608470300 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Please Přihlásit se to join the conversation.

• BAČAUKY
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • MAXIMÁLNĚ MINIMALIZOVAT MOŽNÁ RIZIKA!!!
Více
11 roků 7 měsíců zpět #23691 od Kokin
Kokin created the topic: Válka v Afgoši
Tohle téma zakládám pro vkládání článků a odkazů k působnostem naší armády na misích.
Proč?
Protože jsem si přečetl v Reflexu zajímavý článek s rozhovory s veliteli i vojáky 601 skupiny v Afgoši - unisono "je mrzí, jak je doma nedoceňují" ... Hmm...
Jenomže trochu špatná výtka špatným směrem.
Čeho si má běžný občan vážit na zprávách z MO typu: "Naši vojáci plní nespecifikované úkoly, v nespecifikované oblasti, v nespecifikovaném nasazení, ale spojenci je hrozně chválí"...????

Chápu všechno kolem bezpečnosti a utajení identity atd atd atd.
Ale když je všechno tajný, tak se nikdo nic nedozví == nikdo nemá co obdivovat == žádný vděk, jenom jsou vidět náklady. Logické...

Prostě dokud MO nebude zveřejňovat konkrétní příběhy (s vymyšleným jménem), nebude popisovat konkrétní akce (za ty roky jsem jich v běžném tisku a na internetu četl tak maximálně 3-5 ), tak se kluci pak nesmí divit, že o nich nikdo neví.
Pokud národu nedáš hrdinu, nemá koho oslavovat, to věděli už císaři ve středověku...

Máte k tomu něco zajímavého?

VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz

Please Přihlásit se to join the conversation.

• Kokin
  • Avatar uživatele Kokin Topic Author
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Více