Question Canon EOS 7D
Please Přihlásit se to join the conversation.
- Roman Jakub
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
PS: a tolik hvězdiček udělených v této kategorii, jsem ještě neviděl, co ten časák čtu. Tak mě to docela hřeje u srdíčka....Jóó a testovali to s ne moc vhodnou kartou-trochu to podcenili....a se setovým objektivem EF-S 15-85 IS USM s proměnnou světelností. Co by teprve napsali při použití objektivu EF-S 17-55 F2.8 IS USM....
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Obdržená poděkování 6
Ono nápadů by bylo, jenže představ si mumraj cca 30 přiopilých lidiček-masek a kevšemu velmi řasto rozstrkaných všude kolem tebe nebo taky i na pěknou distanc od tebe. Tohle byly opozdilci a já se na ně otočil, jádro už bylo jinde a nechceš přijít ani o jeden zajímavý snímek a stejně přijdeš o kupu z nich.......a zaváháš vteřinu a už je to jinak..... mě se tam líbily ještě ty baby kořenářky v pozadí.....Jasný Však neříkám, že je špatná To rozhodně ne, jen mi v tu chvíli probleskl hlavou nápad, jak bych to vyfotil.
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
- Obdržená poděkování 6
- Mládě.Fidži
Mým záměrem bylo "něco" vyfotit, reportáž to byla a času moc málo, nikdo nezapozoval a tak mám hafo momentek a na kompozici u přesunujícího se davu nebyl čas..... Detailů na osoby mám spousty...až moc velké spousty, stejně jako ostatních snímků. Takhle byla editovaná do sepie extra pro prču kvůli sousedce-doktorce, jak jsem psal..... A malej dynamickej rozsah tam je taky-vlastně je to schválně, viz "stará fotografie" a ještě jsem ubíral kontrast.Hustej převlek, kdybych byl dítě, tak bych se asi posr.... Jinak si myslím, že fotka není špatná, ale ta sépie mi tam prostě nesedí. Osobně bych volil i zcela jinou kompozici, větší detail na osoby, co nevyšší dynamický rozsah, aby vyniklo to ztvárnění "negativní" postavy. Tato kompozice je spíše reportážní, ale nevím jestli to nebylo tvým záměrem :good: :good: :good:
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
- Obdržená poděkování 6
- Mládě.Fidži
Na tamrona mám taky názor, ýe je lepší než ostatní dva druhovýrobci......Ta 17-55 je fakt špičkové sklo :good: Já bych si rád někdy koupil Tamrona 17-50 f2,8, protože na Canóna nenašetřím. Jen mě štve, že má tak pomalý ostření, jinak opticky je na tom výborně.
Jinak Canonu EF-S 17-55 zatím nemohu vytknout ani Ň.....
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
- Obdržená poděkování 6
- Mládě.Fidži
PS: přidáno jemné zrno a stažen kontrast.....
The Truth Is Out There
This message has an attachment file.
Please log in or register to see it.
- traxxas
- Topic Author
- Obdržená poděkování 6
Ne blesk opravdu nebyl, je to na dlouhý čas a samospoušť ze stativu a objektiv EF-S 17_55 IS USM f2.8..... Tuhle fotku jsem vzal náhodně-přišla mi jako první pod ruku, ani jsem ji neměl zařazenou ve výběru.Podle mě blesk nepoužil. Pokud myslíš EXIF, tak Canon píše blesk do exifu ať ho použiješ nebo ne.
Tak jsem kecal, tahle je focená z ruky a čas 1/60, clona 3,5 a ISO 100, ohnisko 17mm, blesk-NE, režim AF-snímek, kompenzace 0. Dnes bych to fotil s jiným nastavením.
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
- Obdržená poděkování 6
- Mládě.Fidži
Keď Noe začal s Archou, ešte nepršalo.
alebo:
"Я не знаю, Я пиротехник"
- hooopy
- Obdržená poděkování 9
- Mládě.Fidži
.......název............
"lednový večerní výhled z garáže"..........
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
- Obdržená poděkování 6
Díky, koukal jsem na to a jak jsem viděl .com..říkám si to bude english, a taky že jo..... Nic proti, ale já prostě miluju tu naši rodnou řeč. S tou angličtinou bych se taky popral, ale přeci jenom už jsem ten stařešina a su líné...a pohodlné....a.....a..... :popcorn: :smoke:.........ale možná to někdy zkusím....Promiň, nějak jsem tu otázku přehlédl. Rámečky dělám na http://www.picnik.com/ Tenhle konkrétně jsem dělal ale ručně.
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
- Obdržená poděkování 6