Question
Mám konečně kolo :-)
14 roků 3 týdnů zpět #2350
od petr.tukal
petr.tukal replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
nejsi zralej na pilulky,já o nich taky vážně uvažuju
,já bych to chtěl nejdřív zkusit,ale nějak jsem ještě nenašel pujčovnu,kde mají takovou velikost

Please Přihlásit se to join the conversation.
- petr.tukal
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 3 týdnů zpět #2349
od Míra
Míra replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
Kolo dobrý. Ale mě včera asi totálně přeskočilo,protože jsem si ve svých letech koupil inlajny brusle
. Pěstujete tady někdo tuhle kratochvíli?? Nebo jsem prostě zralej na pilulky
.

- Míra
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 3 týdnů zpět - 14 roků 3 týdnů zpět #2293
od Kokin
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
Kokin replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
Kdepak, Stromíka prodávat nebudu. Leda až půjdu do novějšího Stromíka 
Kolo mám rád od malička, byly doby, co jsem jezdil do práce 30 km denně, a dost mě to bavilo.
Jenom jsem ho musel kvůli dětem a pak zádům na 3 roky vynechat, tak jsem byl na ten návrat z zvědavej a dobrý
Dokonce to ani fyzicky nebyl takovej porod - na Valdštejn jsem vyšlapal až k bráně i s 40kg přívěsem za kolem (synek + jeho kolo + spojovací tyč)

Pro mě je to super náplň na rodinnou část volnýho času, užijem si při tom všichni legraci a můžem bejt spolu.
Ale motorka je moje relaxace, to je ta druhá část volnýho času, nejsem typ "jedno-nebo-druhý", rád dělám víc věcí najednou, aspoň člověk nezakrní
Ale do letadel ještě nejdu, to bych už nezvládal časově určitě, o financích nemluvě

Kolo mám rád od malička, byly doby, co jsem jezdil do práce 30 km denně, a dost mě to bavilo.
Jenom jsem ho musel kvůli dětem a pak zádům na 3 roky vynechat, tak jsem byl na ten návrat z zvědavej a dobrý

Dokonce to ani fyzicky nebyl takovej porod - na Valdštejn jsem vyšlapal až k bráně i s 40kg přívěsem za kolem (synek + jeho kolo + spojovací tyč)

Pro mě je to super náplň na rodinnou část volnýho času, užijem si při tom všichni legraci a můžem bejt spolu.
Ale motorka je moje relaxace, to je ta druhá část volnýho času, nejsem typ "jedno-nebo-druhý", rád dělám víc věcí najednou, aspoň člověk nezakrní

Ale do letadel ještě nejdu, to bych už nezvládal časově určitě, o financích nemluvě

Poslední úprava: 14 roků 3 týdnů zpět od Kokin.
- Kokin
-
Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
14 roků 3 týdnů zpět #2292
od Janek
Janek replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
Kokine a motorku...prodáš? Jak toiž čichneš ke kolu na Vstroma tě nikdo nedostane... A Mates stále potřebuje ten motor, když Lukin svůj nechtěl pustit při rozborce 
PS...Koelčko dobrý :good:

PS...Koelčko dobrý :good:
- Janek
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
- Pozitivní lidé jsou vítězi dřív, než hra začíná...
14 roků 3 týdnů zpět #2287
od Kokin
Kokin replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
I
TURNOV.
Mají tam náhodou úplně bombastickou Mexickou restauraci - na horním náměstí jak je ten velký kostel
!

Mají tam náhodou úplně bombastickou Mexickou restauraci - na horním náměstí jak je ten velký kostel

- Kokin
-
Topic Author
-
14 roků 3 týdnů zpět #2280
od Petr Podařil
Petr Podařil replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
Hele voe, nenavážej se do Turnova 
Jedna půjčovna je až až. Tady nejsme zvědavý na nějaký "pražáky" co jedou na dovolenou na kolo bez kola nebo na lyže bez lyží.

Jedna půjčovna je až až. Tady nejsme zvědavý na nějaký "pražáky" co jedou na dovolenou na kolo bez kola nebo na lyže bez lyží.

- Petr Podařil
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 12
14 roků 3 týdnů zpět #2273
od Kokin
Kokin created the topic: Mám konečně kolo :-)
Tak jsem byl "donucen" koupit konečně nový kolo. Jeli jsme na víkend na kola s partou dalších rodin s dětma a já bohorovně s tím, že kolo si půjčím na místě. Trochu mě dostalo, že nejbližší a jediná místní půjčovna v Českém Ráji je v Turnově u Českých drah. Tak jsem se večer první den sebral, vrátil se do Mladý Boleslavi do Gigasportu a kolo si koupil. Sice jsem ho chtěl, ale původně že ještě letos počkám (je krize, tak jsme nechtěl utrácet), ale holt okolnosti hovořily jinak 
Původně jsem tedy pokukoval delší dobu o celoodpruženýmu kolu (to kvůli zádům), ale to jsou hrozný rakety, co to stojí.
Tak jsem slevil na obyčejné horské a nakonec skončil u KTM Ultra line.
Trochu jsem váhal nad cenou (normálně 22k
), ale dávali slevu na necelých 15 tisíc, tak holt oranžová se mi líbí a kdyby dělali KTM V-Stroma místo Kawy, tak mám určitě KTM V-Strom 
Potřebuje to hlavně časem (hoooodně časem) kotoučový brzdy, ale to je detail - na ně to nejezdí.
Jízdně dost dobrý, budu měnit jenom představec na řidítka, aby byly výš (záda jsou prevít), ale o víkendu i se zapřaženým kolem synka na železný tyči, jsme najezdili pár desítek km po kopcích kolem Trosek a super

Fotku přikládám (originál není sedlo, na sedlovce je připojný kus vlečné tyče na prcka a na řidítkách berany a zrcátko, jinak zatím holé jak bylo na krámu).

Původně jsem tedy pokukoval delší dobu o celoodpruženýmu kolu (to kvůli zádům), ale to jsou hrozný rakety, co to stojí.
Tak jsem slevil na obyčejné horské a nakonec skončil u KTM Ultra line.
Trochu jsem váhal nad cenou (normálně 22k

Potřebuje to hlavně časem (hoooodně časem) kotoučový brzdy, ale to je detail - na ně to nejezdí.
Jízdně dost dobrý, budu měnit jenom představec na řidítka, aby byly výš (záda jsou prevít), ale o víkendu i se zapřaženým kolem synka na železný tyči, jsme najezdili pár desítek km po kopcích kolem Trosek a super

Fotku přikládám (originál není sedlo, na sedlovce je připojný kus vlečné tyče na prcka a na řidítkách berany a zrcátko, jinak zatím holé jak bylo na krámu).
- Kokin
-
Topic Author
-