file Question Mám konečně kolo :-)

14 roků 3 týdnů zpět #2350 od petr.tukal
petr.tukal replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
nejsi zralej na pilulky,já o nich taky vážně uvažuju :) ,já bych to chtěl nejdřív zkusit,ale nějak jsem ještě nenašel pujčovnu,kde mají takovou velikost :)

Please Přihlásit se to join the conversation.

• petr.tukal
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Více
14 roků 3 týdnů zpět #2349 od Míra
Míra replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
Kolo dobrý. Ale mě včera asi totálně přeskočilo,protože jsem si ve svých letech koupil inlajny brusle :woohoo: . Pěstujete tady někdo tuhle kratochvíli?? Nebo jsem prostě zralej na pilulky :silly:.

• Míra
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Více
14 roků 3 týdnů zpět - 14 roků 3 týdnů zpět #2293 od Kokin
Kokin replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
Kdepak, Stromíka prodávat nebudu. Leda až půjdu do novějšího Stromíka ;)

Kolo mám rád od malička, byly doby, co jsem jezdil do práce 30 km denně, a dost mě to bavilo.
Jenom jsem ho musel kvůli dětem a pak zádům na 3 roky vynechat, tak jsem byl na ten návrat z zvědavej a dobrý ;)
Dokonce to ani fyzicky nebyl takovej porod - na Valdštejn jsem vyšlapal až k bráně i s 40kg přívěsem za kolem (synek + jeho kolo + spojovací tyč) :D ;)

Pro mě je to super náplň na rodinnou část volnýho času, užijem si při tom všichni legraci a můžem bejt spolu.
Ale motorka je moje relaxace, to je ta druhá část volnýho času, nejsem typ "jedno-nebo-druhý", rád dělám víc věcí najednou, aspoň člověk nezakrní ;)

Ale do letadel ještě nejdu, to bych už nezvládal časově určitě, o financích nemluvě :D

VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
Poslední úprava: 14 roků 3 týdnů zpět od Kokin.

• Kokin
  • Avatar uživatele Kokin Topic Author
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Více
14 roků 3 týdnů zpět #2292 od Janek
Janek replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
Kokine a motorku...prodáš? Jak toiž čichneš ke kolu na Vstroma tě nikdo nedostane... A Mates stále potřebuje ten motor, když Lukin svůj nechtěl pustit při rozborce :laugh:
PS...Koelčko dobrý :good:

• Janek
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • Pozitivní lidé jsou vítězi dřív, než hra začíná...
Více
14 roků 3 týdnů zpět #2287 od Kokin
Kokin replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
I :heart: TURNOV.

Mají tam náhodou úplně bombastickou Mexickou restauraci - na horním náměstí jak je ten velký kostel ;) !

• Kokin
Více
14 roků 3 týdnů zpět #2280 od Petr Podařil
Petr Podařil replied the topic: Re:Mám konečně kolo :-)
Hele voe, nenavážej se do Turnova :angry:
Jedna půjčovna je až až. Tady nejsme zvědavý na nějaký "pražáky" co jedou na dovolenou na kolo bez kola nebo na lyže bez lyží. :laugh:

• Petr Podařil
Více
14 roků 3 týdnů zpět #2273 od Kokin
Kokin created the topic: Mám konečně kolo :-)
Tak jsem byl "donucen" koupit konečně nový kolo. Jeli jsme na víkend na kola s partou dalších rodin s dětma a já bohorovně s tím, že kolo si půjčím na místě. Trochu mě dostalo, že nejbližší a jediná místní půjčovna v Českém Ráji je v Turnově u Českých drah. Tak jsem se večer první den sebral, vrátil se do Mladý Boleslavi do Gigasportu a kolo si koupil. Sice jsem ho chtěl, ale původně že ještě letos počkám (je krize, tak jsme nechtěl utrácet), ale holt okolnosti hovořily jinak :D

Původně jsem tedy pokukoval delší dobu o celoodpruženýmu kolu (to kvůli zádům), ale to jsou hrozný rakety, co to stojí.
Tak jsem slevil na obyčejné horské a nakonec skončil u KTM Ultra line.

Trochu jsem váhal nad cenou (normálně 22k :ohmy: ), ale dávali slevu na necelých 15 tisíc, tak holt oranžová se mi líbí a kdyby dělali KTM V-Stroma místo Kawy, tak mám určitě KTM V-Strom :D
Potřebuje to hlavně časem (hoooodně časem) kotoučový brzdy, ale to je detail - na ně to nejezdí.

Jízdně dost dobrý, budu měnit jenom představec na řidítka, aby byly výš (záda jsou prevít), ale o víkendu i se zapřaženým kolem synka na železný tyči, jsme najezdili pár desítek km po kopcích kolem Trosek a super ;) :D

Fotku přikládám (originál není sedlo, na sedlovce je připojný kus vlečné tyče na prcka a na řidítkách berany a zrcátko, jinak zatím holé jak bylo na krámu).

Přílohy:

• Kokin
Více