Question Střešní box - koupit / půjčit
- univerzální velikost na skoro libovolnou gumu
- rychle nasazený na alu i normální disk
- skladný
- přestože je to jen na vyproštění podle mě se s tím dá kus jet klidně
- vypadá to docela bytelně
Please Přihlásit se to join the conversation.
- Flare
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_BANNED
- GS
Flare napsal:
jo to může být dobré, musím se nad sebou zamyslet.....pro pocit jistoty a bezpečí......a hlavně...SUCHA..... měl bych jít s dobou....ale když já to nepotřeboval nikdy ani v Krkonoších ani na Šumavě.... myslím teda v zimě.....Ty řetězy vypadají takhle
http://www.alleco-shop.cz/snehove-retezy/vyprostovaci-retezy
... a samozřejmě jsou i levnější, třeba z Číny ...
DÍKY....
na prvni pohled super, ale pak jsem kouknul na cenu .... vzdyt to je drazsi nez retezy.....
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
- daja
- R.I.P.
- dobrý, dobrý, dobrýýýý déééén
- Obdržená poděkování 1
jo to může být dobré, musím se nad sebou zamyslet.....pro pocit jistoty a bezpečí......a hlavně...SUCHA..... měl bych jít s dobou....ale když já to nepotřeboval nikdy ani v Krkonoších ani na Šumavě.... myslím teda v zimě.....Ty řetězy vypadají takhle
http://www.alleco-shop.cz/snehove-retezy/vyprostovaci-retezy
... a samozřejmě jsou i levnější, třeba z Číny ...
DÍKY....
The Truth Is Out There
- traxxas
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Obdržená poděkování 6
- Flare
- GS
Tak si kupte jen takový ten vyprošťovací řetěz .. je to jeden nebo dva pásky z řetězu, co se dá na gumu jen v jednom místě a ráčnou stáhne okolo gumy. Dáš to na obě hnaná kola a z tý závěje nebo příkopu to taky pomůže. Není to na delší jízdu, je to jen vyprošťovací sada.
Hele ani o tomhle nevím, tak jako sichr pro všechny případy by to mohlo být dobré. Ale se znám, když už 25 let jezdím bez, tak se nedokopu, to koupit..... Vzadu vozím skládací lopatku a vytáhl jsem jí asi 3x...a z toho mě stejně jednou musel vytáhnout traktor-jo příkop je příkop, to už auto nezvládlo=náledí jak svina na okresce večer v sobotu, fujavice a mráz jak na nádraží v Charkově..... sem myslel, že umrznu...
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
:good: :good:Paradoxně ne, takový Suzuki Samuraj co má 800 kg a plnou 4x4 projede víc než tyhle těžký krámy
- MILANM
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Obdržená poděkování 0
- Flare
- GS
Tak si kupte jen takový ten vyprošťovací řetěz .. je to jeden nebo dva pásky z řetězu, co se dá na gumu jen v jednom místě a ráčnou stáhne okolo gumy. Dáš to na obě hnaná kola a z tý závěje nebo příkopu to taky pomůže. Není to na delší jízdu, je to jen vyprošťovací sada.
Nicméně není nad 4x4 s uzávěrkou a když je nejhůř tak 5tunový naviják a to by bylo, aby nebylo
a nebo rovnou tank
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
- Douša
- Bez humoru se dá žít, ale proč?
- Obdržená poděkování 33
Nicméně není nad 4x4 s uzávěrkou a když je nejhůř tak 5tunový naviják a to by bylo, aby nebylo
- Flare
- GS
řetězy jsem nasazoval 1x v životě .... a po 20 minutovém trápení, když jsem to měl celý hotový projel kolem sypač ... no nezabili byste ho? jinak souhlasím s traxxasem, je to z 90% o tom mezičlánku a zbývajících 10% dávají ty moderní systémy, co se do aut montují a ani nevím, jak se všechny jmenují Jinak pro šťouraly .. jezdím na bhory skoro každý víkend a m inimálně 1x ročně alpy :good: :good: :good:
:good: :good: :good: Pravdu díš, párkrát v životě jsem uvažoval o tom, že je škoda, že nemám sebou řetězy-to když jsem měl jet mimo asfalt po nějaké polňačce někam do kopce v zimě a v závějích a nevypadalo to na první pohled 2x růžově. Dokonce jsem radši vylezl z auta a udělal rekognoskaci cesty a pak nesmí noha dolů z plynu a jedeš nejuniverzálněji za 2.... Vlastně mě to baví-teď jsem si to uvědomil.... Začínal jsem na ŠKODA 100L a to byl pochoďák-ten projel skoro všechno...a taky mě to bavilo...hlavně když ostatní viseli... A ta úžasná jízda se zadokolkou dveřmi napřed....
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
- daja
- R.I.P.
- dobrý, dobrý, dobrýýýý déééén
- Obdržená poděkování 1
Řekl bych, že je to hlavně o mezičlánku mezi sedačkou a volantem......
Ale na hory, to chápu.....
Joo a jak ty řetězy vlastně vypadají a jak se nasazují...?????
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
- MILANM
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Obdržená poděkování 0
S těma čtyřkolkama, ono je to hodně o typu pohonu, gumách a mezikusu mezi volantem. Je pravda, že jsou borci se Scoutama a podobnýma pseudooffroadma, co pak frajeří, nicméně problémy jsou spíše dané tím, že ty auta jsou nízký a nahrnou si pod břicho sníh.
Docela jsem si teď užíval i Prahu velkým autem, každopádně soused s oktávkou 4x4 měl o moc menší problémy zaparkovat a vyjet než ostatní s běžnou 4x2 ...
... sníh mi dělá radost, a jak koukám ven zase to padá ... huráá
- Flare
- GS
- Pavel
- Obdržená poděkování 2