Question Sports tracker
12 roků 5 měsíců zpět #30122
od Sladge
Sladge replied the topic: Re: Sports tracker
Já ho teď použil při šestidenním výletu v Rakousku a celkových ujetých cca 2700 km a mám z něj fakt radost. Každý den jsem si zaznamenal zvlášť, teď nahrál na stránky sports trackeru a můžu si to krásně projet znova a třeba nasdílet na pochlubení na FB...
Please Přihlásit se to join the conversation.
- Sladge
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
12 roků 5 měsíců zpět #30068
od Kokin
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
Kokin replied the topic: Re: Sports tracker
Tak jsem Sports-tracke používal o víkendu 2 dny na inlajn bruslích a dobrý, aspoň vím, z čeho mě tak i po 3 dnech bolí kolena
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
12 roků 6 měsíců zpět - 12 roků 6 měsíců zpět #29802
od tyfoza
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola.
http://tyfoza.blogspot.com/
tyfoza replied the topic: Re: Sports tracker
Sporttracker je dobrý soft. Umí to export v GPX takže bez problémů trasu upravíš nebo importuješ do Google Maps nebo do navigací.
Důležité je říct, že to zaznamená trasu offline a až máš někde wifi, tak ji můžeš nahrát na server a to včetně náhledů fotek, které po cestě nafotíš s tím, že k nim pak máš přesné GPS pozice.
Mám tam trasu z výletů i poslední Touratech offroad nebo TKCéčko...
http://www.sports-tracker.com/#/workout/tyfoza/
Co se týká výdrže baterky, tak mám telefon na moto pořád v zásuvce, tak nevím. Ale je to jako jakákoli jiná GPS navigace nebo aplikace.
Většinou Sporttracker řeší záznam trasy na pozuadí a k tomu na popředí naviguje navigace nebo SmartComGPS s turistickou mapou.
Důležité je říct, že to zaznamená trasu offline a až máš někde wifi, tak ji můžeš nahrát na server a to včetně náhledů fotek, které po cestě nafotíš s tím, že k nim pak máš přesné GPS pozice.
Mám tam trasu z výletů i poslední Touratech offroad nebo TKCéčko...
http://www.sports-tracker.com/#/workout/tyfoza/
Co se týká výdrže baterky, tak mám telefon na moto pořád v zásuvce, tak nevím. Ale je to jako jakákoli jiná GPS navigace nebo aplikace.
Většinou Sporttracker řeší záznam trasy na pozuadí a k tomu na popředí naviguje navigace nebo SmartComGPS s turistickou mapou.
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola.
http://tyfoza.blogspot.com/
Poslední úprava: 12 roků 6 měsíců zpět od tyfoza.
- tyfoza
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Less
Více
- Obdržená poděkování 14
12 roků 6 měsíců zpět #29610
od Flare
Flare replied the topic: Re: Sports tracker
v Iphone jsem si právě na tohle asi za 2.5 EUR koupil aplikaci, která se jmenuje Roadbook a umí jak zobrazit cizí trasu, tak logovat svoji.
- Flare
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_BANNED
- GS
12 roků 6 měsíců zpět #29601
od Sladge
musím se na to u iGO mrknout, ale každopádně vidím plus v tom, že mám mobil u sebe téměř vždy, kdežto navi ne ..
- Sladge
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
12 roků 6 měsíců zpět #29599
od Radim_C
Radim_C replied the topic: Re: Sports tracker
pozn. iGo to umí
- Radim_C
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Less
Více
- Obdržená poděkování 19
12 roků 6 měsíců zpět #29598
od jaja83
jaja83 replied the topic: Re: Sports tracker
Jo já to používám co jsem si pořídil smartfoun a líbí se mi to. Požívám to na běhání, procházky se psem i na moto. Konečně opravdu přesně vím, jak dlouho a jak rychle jedu do práce, taky si to pouštím, když jdem na výlet. Baterka by měla vydržet celý den, stačí aplikaci zapnout a "shodit na plochu", vypnout telefon čudlíkem zboku (shora) - černý displej. Aplikace beží furt.
- jaja83
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
12 roků 6 měsíců zpět #29586
od Sladge
Dost možné, ale popravdě sám teď nevím, jestli třeba v iGO Primo 2 které mám v pda, tohle umí, ale na druhou stranu, navi taky u hromady vyjížděk nemám, narozdíl od telefonu .. tekže není nic jednoduššího, než tracker zapnout.
- Sladge
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
12 roků 6 měsíců zpět #29585
od machal
dl 1000 tovární nastavení
machal replied the topic: Re: Sports tracker
to už mají k dispozici skoro všechny navigace
dl 1000 tovární nastavení
- machal
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
12 roků 6 měsíců zpět #29584
od Sladge
Sladge created the topic: Sports tracker
Používáte ho někdo? příjde mi to, jako dobrý způsob zaznamenání si trasy a možnost následného sdílení.. Já na něj přišel docela nedávno. Akorát nemám ještě vyzkoušené, jak dlouho vydrží baterka telefonu, když by to třeba běželo celý den..
Jinak kdo vůbec neví, tak se jedná o program do mobilních telefonů s GPS, který je schopen zaznamenávat trasu jízdy na čemkoliv s motorem i bez něj a k tomu další info o rychlosti, vzdálenosti, nadmoř. výšce atd.
Jinak kdo vůbec neví, tak se jedná o program do mobilních telefonů s GPS, který je schopen zaznamenávat trasu jízdy na čemkoliv s motorem i bez něj a k tomu další info o rychlosti, vzdálenosti, nadmoř. výšce atd.
- Sladge
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
Moderátoři: Roman Jakub, Mládě.Fidži