file Question Co máte za navigace?

9 roků 8 měsíců zpět - 9 roků 8 měsíců zpět #45893 od Chobotnička
Chobotnička replied the topic: Co máte za navigace?
Zdárek chlapci :)
Tak pár informací k novému Rideru. Na Německých stránkách jsou sdílnější než u nás. Tak verze Rideru by měly být tři a to: Tomtom 40 s 19-ti Lifetime mapovými podklady a Lifetime Tomtom Trafic za cenu 349 Euro. Druhý Tomtom 400 s 45-ti Lifetime map.podklady, Lifetime Tomtom Trafic a radarové kamery za 399 Euro. No a třetí Tomtom 400 Premium s 45-ti Lifetime map.podklady, Lifetime Tomtom trafic, radarové kamery a příslušenství: držák a nabíječka do auta, dva uzamykatelné přípravky jako ochrana proti odcizení a pevné pouzdro za 499 Euro. Uvidíme jaké verze a ceny budou u nás.

Do boje jdi vždy s úsměvem,neboť mrtví,kteří se neusmívají jsou oškliví.
Poslední úprava: 9 roků 8 měsíců zpět od Chobotnička.

Please Přihlásit se to join the conversation.

• Chobotnička
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
  • Zdáááárek
Více
9 roků 9 měsíců zpět #45637 od E-Ryc
E-Ryc replied the topic: Co máte za navigace?
Aha, oni to maji schovane na strance s produkty, tak to se omlouvam za mystifikaci...

• E-Ryc
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Více
9 roků 9 měsíců zpět - 9 roků 9 měsíců zpět #45629 od Chobotnička
No na stránkách produktu je potom ještě toto info ohledně aktualizací :

**Na celou dobu životnosti produktu získáte přístup ke službám TomTom Traffic, Mapy a Rychlostní radary (není k dispozici ve všech zemích) a každý rok si můžete stáhnout 4 nebo více úplných aktualizací předinstalované mapy. Ke stahování aktualizací map potřebujete počítač s připojením k internetu a účet MyTomTom. Více informací najdete na stránkách tomtom.com/lifetime. Připojení smartphonu: Využívejte služby TomTom Traffic a Rychlostní radary prostřednictvím svého smartphonu s připojením Bluetooth. Smartphone musí být kompatibilní a vybavený datovým tarifem. Mohou být účtovány poplatky, další informace najdete na stránkách tomtom.com/connect.

Teď je doopravdy otázka, zda to čtvero stažení aktualizací bude bezplatných, nebo ne. Ale ani na Německých stránkách se toho víc nedozvíš.

Poslední úprava: 9 roků 9 měsíců zpět od Chobotnička.

• Chobotnička
  • Zdáááárek
Více
9 roků 9 měsíců zpět #45626 od lummix
lummix replied the topic: Co máte za navigace?
Taky jsem po ránu četl na mobilmanii článek a celkem se mi navigačka líbí :)

Kdo si jí koupí jako první a otestuje? :good: :laugh:

• lummix
Více
9 roků 9 měsíců zpět #45624 od E-Ryc
Hmm, zda se, ze od konkurence se rozhodli odlisit tim, ze maji placeny update map. Alespon z popisu vypada, ze "lifetime" je jen traffic (dopravni informace), o mapach ani slovo.

• E-Ryc
Více
9 roků 9 měsíců zpět - 9 roků 9 měsíců zpět #45619 od Chobotnička
Čau kluci :yes: :yes: Tak jsem koukal, že pro nás fa. Tomtom vytvořila novou navigaci, která vypadá obsahem funkcí, hodně zajímavě. Dávám sem pár odkazů na Navigovat.cz, stránky Tomtomu a na prodejce:

http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/tomtom-rider-motorkarum-sity-na-miru/sc-265-a-1330329/default.aspx

http://www.tomtom.com/cs_cz/drive/motorcycle/index.html

http://www.czc.cz/tomtom-rider-40-ce-lifetime/169530/produkt?utm_source=hledejceny.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=GPS_navigace&utm_term=TOMTOM_Rider_40_CE_Lifetime

Poslední úprava: 9 roků 9 měsíců zpět od Chobotnička.

• Chobotnička
  • Zdáááárek
Více
9 roků 10 měsíců zpět #45127 od Breta
Breta replied the topic: Co máte za navigace?
K navigaci používám mobil. Mám Samsung Xcover2, je to vodotěsný outdoor a nemusím se bát, že zmokne. Jsem spokojenej a po dvou letech používání se nezdá, že by mu to vadilo. Zatím spokojenost.

• Breta
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Více
9 roků 10 měsíců zpět #45112 od Bořik
Bořik replied the topic: Co máte za navigace?
Mám také 550ku aktualizace před měsícem bez problémů.

• Bořik
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Více
9 roků 10 měsíců zpět #45111 od Fugas
Fugas replied the topic: Co máte za navigace?

Petr Podařil napsal:

oldik napsal: ........ A ještě mě doslova nasralo, že mi u druhýho, zrovna fungujícího garmina, 6 let starýho, nešly nainstalovat aktualizace. Na pobočce řekli, že mám smůlu a zařízení již nový formát aktualizací nepodporuje. Tím jsem na jednoúčelový zařízení tohoto typu absolutně zanevřel.

Slušně řečeno, tohle není moc seriózní informace, co ? ;-)
Mám Garmina z r.2007 a vše je plně funkční, vč. aktualizací a myslím, že nejsem zdaleka jedinej.

Jsem na tom úplně stejně. Moje Pepina- Garmin 550 je sice stará, a ošoupaná, ale aktualizace fungují a vždy mě všude bez problému dovedla :good:

• Fugas
Více
9 roků 10 měsíců zpět #45084 od tom.kh
tom.kh replied the topic: Co máte za navigace?
Kdo si chce "hrát" (čti srát) s neustálým řešením obecně známých potíží a kompromisů, tak bude stále hledat jakoukoliv náhradu formou futrálků, šprcek, mobilů apod. místo plnohodnotného jednoúčelového zařízení na mnoho let. Nic nefunguje dokonale a na věky, životnost se obecně zkracuje... Ani Garmin není stavěný na 20 let provozu, byť by to třeba i hw dal. Přechod na NT-NTU formát map byl pro Garmin nutností i za cenu odříznutí starých navi od toho nejdůležitěšího.

Pokud člověk řeší nutnost navi na jednu - dvě cesty kolem komína a zbytek roku vydrží i bez navi, tak asi jo. Jet s tím opakovaně na velkou dovču kde se musí jet za každého počasí porce kliometrů, prach, špína, vibrace, voda... tam je výpadek "kočkopsa" dost obtěžující. Ale každý si to musí zkusit sám, taky jsem utahal jedno Mio C710 v domění že to bude ok... Tenkrát stálo 11tis. a plnohodnotné zumo 500 mi přišlo zbytečné... Měsíc... :) a bylo po... klasika... studené spoje na usb a naprasklý tišták, oprava, měsíc provozu, dtto -> popelnice.

• tom.kh
Více
9 roků 10 měsíců zpět #45074 od oldik
oldik replied the topic: Co máte za navigace?
S tema rokama jsem to strelil bez premysleni. Je to historicky street pilot a funguje perfektne, akorat bez aktualizaci. Tehdy stal ranec.

• oldik
Více
9 roků 10 měsíců zpět #45073 od Petr Podařil
Petr Podařil replied the topic: Co máte za navigace?

oldik napsal: ........ A ještě mě doslova nasralo, že mi u druhýho, zrovna fungujícího garmina, 6 let starýho, nešly nainstalovat aktualizace. Na pobočce řekli, že mám smůlu a zařízení již nový formát aktualizací nepodporuje. Tím jsem na jednoúčelový zařízení tohoto typu absolutně zanevřel.

Slušně řečeno, tohle není moc seriózní informace, co ? ;-)
Mám Garmina z r.2007 a vše je plně funkční, vč. aktualizací a myslím, že nejsem zdaleka jedinej.

• Petr Podařil
Více
9 roků 10 měsíců zpět #45061 od LuckyLuke
LuckyLuke replied the topic: Co máte za navigace?
Když ti odejde navigace někde v horoucí p....i, tak je nejlepší mít s sebou papírovou mapu :yes: :laugh: Jinak jsem psal v jiném vlákně, že mám mobil CAT B15Q, dle doporučení jsem nainstaloval off-line navigaci s OpenStreet mapami MapFactor Navigator Fee. Držák na moto mám od Radka a mobil mám v obalu se slídou od Nokie. Zatím jsem s tím moc nenajezdil, ale po ČR zatím nemám problém... :good:

• LuckyLuke
  • -LS-
Více
9 roků 10 měsíců zpět #45060 od PetrOV
PetrOV replied the topic: Co máte za navigace?
A když si rozbiješ mobil při pádu způsobeném proražením vany, tak jsi skončil úplně stejně :-) Proto se nejezdí na tyhle akce single.

• PetrOV
Více
9 roků 10 měsíců zpět - 9 roků 10 měsíců zpět #45059 od E-Ryc
Jenze kdyz se ti ten mobil (jakozto prostredek komunikace, nemyslim navigacni funkci) rozhodne rozloucit vibracemi nebo vlhkosti nekde uprostred albanskych hor a prorazis na nejblizsim sutru vanu, tak jsi skoncil...

Ale jinak ten cinan taky neni zazrak, napred mi prestaly pruzit kontakty na drzaku, pak se vibracemi uklepal usb konektor, tak jsem pripajel kabel natvrdo a to uz druhy rok jede spolehlive :-)
Poslední úprava: 9 roků 10 měsíců zpět od E-Ryc. Důvod: upresneni

• E-Ryc
Více
Moderátoři: Roman JakubMládě.Fidži