Question
Kdo mi pomuze?
Tyyyjo Kokine-před 39 minutami jsi napsal:Tak hlavně, že to všem fungujeTak hlavně, že to všem funguje

PS-edit: a i na podruhý i potřetí!!!!!!.....

The Truth Is Out There
Please Přihlásit se to join the conversation.
- traxxas
-
- Super borec
-
- Obdržená poděkování 6

VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
-
- Administrator
-
A jsme u : "The Truth Is OUT There".....Já na nic nesahal - to asi tvůj počítač přestal stávkovat
Já taky NEEEEEEEEEEE.......

The Truth Is Out There
- traxxas
-
- Super borec
-
- Obdržená poděkování 6

- Janek
-
- Super borec
-
- Pozitivní lidé jsou vítězi dřív, než hra začíná...
Jinak moje doporučení - jestli je starší 3 let, tak se nevyplatí oprava a nechal bych ho třeba dětem doma na hraní (se stolním LCD monitorem - i kdybys ho musel koupit, tak dneska stojí 2 tisíce)...

VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
-
- Administrator
-

- Janek
-
- Super borec
-
Kawasaki KLV-Adventure
- Zip
-
- Super borec
-
- Obdržená poděkování 4
V návodu od desky by měla být tabulka pro rozšifrování POST dignostiky
- Mládě.Fidži
-
- Super borec
-
Zipe, jak to popisuješ tak to je přesně ono... zapnu, rosvítí se diody pod ovládáním multimedia, větrák se rozeběhne a vypadá že startuje... a to je vše... monitor se nerosvítí a ani nepípá... po cca dvou minutách téhle činnosti-nečinnosti zase usne... Zkusím najít tu pojistku a zahýbu vším co je uvnitř... :-D jestli mě to praští, rozdělte si klucí co po mě zbudeObecně PC s vámi mluví. Pokud je něco vadného, tak pípá. Počet pípnutí označuje vadnou součást. Pokud by byla vadná grafika, tak by měl zapípat, jen si nepamatuju kolikrát. Pokud nezobrazuje nic, tak to vypadá spíš na procesor. PC se chová jako by startoval, ale nic neukáže. Ta diagnóza vadného napájení LCD je odkud? napájecí modul má vlastní pojistku cca 2A, pokud jsi to měl rozdělané, zkus jíi najít a přeměřit. Podle mě to spíš vypadá na procesor, zkusit dotlačit do desky. taky jsem jednou přeinstalovával švárovi NB a po ceste se uvolnil procesor a chovalo se to stejně, sundfal jsem klávesnici, dotlačil a už to jelo. Občas stačí s ním někde klepnout hlavou dolů a je to.

To: Fidži díky... okopíruju a schovám si to... dobudoucna se to určo hodí... :good:
- Janek
-
- Super borec
-

- Janek
-
- Super borec
-

Ještě taky může být procesor schovaný zespodu pod krytkou.
Kawasaki KLV-Adventure
- Zip
-
- Super borec
-
- Obdržená poděkování 4
- Janek
-
- Super borec
-
Procesor vyměnit lze, jen jsou většinou speciální a tohle už bych nechal na odborné dílně. Takhle na dálku Ti už víc němůžu pomoct, škoda byl jsem o vékendu u Romana, mohl jsem se stavit, páč stejně nelyžuju.Tak jsem to rozebral a udělal tak jak píšeš... pojistku jsem neobjevil...pod klávesnicí není nic než plochý kabely. Kabel od monitoru je OK. S procesorem jsem zahýbal, RAMky vyndal a zandal... výsledek...stejný... Takže procesor, ten vyměnit nelze co?.... OK ZIPe děkuju... vykuchám to a půjdu pohřbít... z HarDisku udělám externí...
Kawasaki KLV-Adventure
- Zip
-
- Super borec
-
- Obdržená poděkování 4
Janek napsal:
Procesor vyměnit lze, jen jsou většinou speciální a tohle už bych nechal na odborné dílně. Takhle na dálku Ti už víc němůžu pomoct, škoda byl jsem o vékendu u Romana, mohl jsem se stavit, páč stejně nelyžuju.Tak jsem to rozebral a udělal tak jak píšeš... pojistku jsem neobjevil...pod klávesnicí není nic než plochý kabely. Kabel od monitoru je OK. S procesorem jsem zahýbal, RAMky vyndal a zandal... výsledek...stejný... Takže procesor, ten vyměnit nelze co?.... OK ZIPe děkuju... vykuchám to a půjdu pohřbít... z HarDisku udělám externí...
No Péťo, pomohl jsi víc než ti chytráci v obchodu kam jsem s tím letěl... Chová se to přesně tak jak píšeš... teď to ten větrák zkouší asi postý a nic...
- Janek
-
- Super borec
-
- Janek
-
- Super borec
-