Question
Věci z Easternbeaver
1 rok 11 měsíců zpět #54320
od E-Ryc
E-Ryc replied the topic: Věci z Easternbeaver
Ja kdysi objednaval neco (fuse boxy) od jejich "vychodniho bratrance" - http://easternbeaver.com/Main/Bike_Specific/VStrom/vstrom.html
Myslim ze tenkrat od Japoncu vychazelo o dost levnejsi postovne (nebo sem Americani tenkrat vubec neposilali), uz nevim - je to 9 let.
Zkusenost - normalne to prislo, celnici to proclili.
Myslim ze tenkrat od Japoncu vychazelo o dost levnejsi postovne (nebo sem Americani tenkrat vubec neposilali), uz nevim - je to 9 let.
Zkusenost - normalne to prislo, celnici to proclili.
Please Přihlásit se to join the conversation.
- E-Ryc
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 10
1 rok 11 měsíců zpět #54317
od HonzaLK
HonzaLK created the topic: Věci z Easternbeaver
Ahoj všichni. Narazil jsem na stránku easternbeaver.com, kde maník vyrábí spoustu elektrických vychytávek na motorky. Na Stroma tam má taky věci
http://easternbeaver.com/Main/Bike_Specific/VStrom/vstrom.html
Určitě by mě zajímala možnost přepojit světla mimo spínačku, možnost je vypínat, pak ty jeho proudový můstky a další…
Bohužel moje angličtina není na takové úrovni, abych z toho byl moudrej… Můj dotaz na vás - objednával si tam někdo a jaký jsou zkušenosti? Nebo existuje něco podobného od jiných výrobců, či máte podobné úpravy na mašině? Budu rád když se podělíte o zkušenosti. Honza
Určitě by mě zajímala možnost přepojit světla mimo spínačku, možnost je vypínat, pak ty jeho proudový můstky a další…
Bohužel moje angličtina není na takové úrovni, abych z toho byl moudrej… Můj dotaz na vás - objednával si tam někdo a jaký jsou zkušenosti? Nebo existuje něco podobného od jiných výrobců, či máte podobné úpravy na mašině? Budu rád když se podělíte o zkušenosti. Honza
Please Přihlásit se to join the conversation.
- HonzaLK
-
Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
Moderátoři: Mates