Question Interphone
7 roků 6 měsíců zpět #51793
od catmanPV
catmanPV replied the topic: Interphone
Drobku, mám Interpnone F5MC a helmu HJC maxII - pasuje to bez potíží...ozvi se, ukážu, poradím, pomůžu s instalací... Moja si to nemůže vynachválit. A navíc - interphone se spojí s čímkoliv, co jsem zatím pároval
Please Přihlásit se to join the conversation.
- catmanPV
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Less
Více
- Obdržená poděkování 3
7 roků 6 měsíců zpět - 7 roků 6 měsíců zpět #51734
od madma
madma replied the topic: Interphone
Wolf> Já reagoval na úplně první post ve vlákně s připojeným odkazem na konkrétní typ interkomu. Vím, že jsem sám dlouho zvažoval a četl na diskusích (hlavě na m.cz), než jsem se rozhodl. Koukal jsem i na to, co postnul Davitera, byl to jeden z typů, o kterých jsem uvažoval, proto jsem reagoval a napsal...
Čudlíky si navzájem poměřovat nehodlám, ale pokud jde o ten Tvůj, pak uznávám, že ho máš bezesporu větší, než já :-D
:-D
Čudlíky si navzájem poměřovat nehodlám, ale pokud jde o ten Tvůj, pak uznávám, že ho máš bezesporu větší, než já :-D
:-D
Poslední úprava: 7 roků 6 měsíců zpět od madma.
- madma
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
7 roků 6 měsíců zpět #51733
od Wolf
Ahoj. Myslím si, že i do tvé helmy to určitě nějak půjde. Oni ti číňánci to mají vychytané .
Smích chytré lidi léčí a jen blbce uráží.
! Lepší je být mrtvý, než druhý !
"Jezdi, aby jsi žil, žij aby jsi jezdil"
Wolf replied the topic: Interphone
Drobek napsal: Ahoj chlapi, jsem v tomto směru naprosto bez zkušeností a představ. Ta sluchátka se i s tím mikrofonem nějak vsadí do helmy napevno? Mám HJC IS-17 a popravdě netuším jestli mi tam něco sedne.
Ahoj. Myslím si, že i do tvé helmy to určitě nějak půjde. Oni ti číňánci to mají vychytané .
- Wolf
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Less
Více
- Obdržená poděkování 19
7 roků 6 měsíců zpět #51732
od Drobek
Drobek replied the topic: Interphone
Ahoj chlapi, jsem v tomto směru naprosto bez zkušeností a představ. Ta sluchátka se i s tím mikrofonem nějak vsadí do helmy napevno? Mám HJC IS-17 a popravdě netuším jestli mi tam něco sedne.
- Drobek
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Less
Více
- Obdržená poděkování 4
7 roků 6 měsíců zpět #51731
od Wolf
To je opravdu asi vše stejný. Jak to rádio, mp3, navigace, telefon. I tou F5 jsem se spároval (i když to jde trošku hůře-komplikovaněji) .Ty čudlíky máš asi menší. Tedy u toho mého http://www.volumerate.com/product/freedconn-800m-motorcycle-bluetooth-headset-motorbike-intercom-headset-black-blue-us-plug-426294?utm_source=vr&utm_medium=alsosee&utm_campaign=product je na vše jeden čudlik, 3 cm v průměru a do toho se trefíš i dlaní . Jinak ta baterka fakt v tom vydrží dlouho. Když si cestou s kamarádem povídáme ovšem možném skoro pořád (je hrozně ukecanej ) tak vydrží téměř týden i víc. Třeba od podzimu jsem ji vůbec nenabíjel, nechal jsem ji na helmě tak jak byla a letos v pohodě funguje stále bez dobíjení (jen navigace a mp3 muzika a asi 4-6h). Jo čína je čína, brrrrr .
- Wolf
Less
Více
- Obdržená poděkování 19
7 roků 6 měsíců zpět - 7 roků 6 měsíců zpět #51730
od madma
madma replied the topic: Interphone
Řekl bych, že spolehlivost bude asi u všech stejná. Pořídil jsem dva kousky tohohle http://www.volumerate.com/product/vnetphone-v5-eu-1200m-motorcycle-bluetooth-helmet-intercom-headset-for-5-riders-w-fm-844423429
- sice to vyšlo o něco dráž, ale zase se nemusím trefovat v rukavicích na malý čudlíky
Funguje to super, napárovat se to prej dá i do skupiny (to jsem ještě nezkoušel), ale komunikace s batůžkem bez problémů, mobil funguje, muzika z mobilu v pohodě, rádio to taky má (moc nepoužívám) a spojení s navi taky funkční. Zkoušeli jsme i spojení s originál Interphone (myslím, že to bylo F5) a běhalo to...
Bral jsem to z evropského DX,com a přišlo to bez doplatku CLA (nejdřív jeden, pak ještě dva najednou).
Ze začátku jsem si říkal k čemu to vůbec pořizovat a dneska bych bez toho nevyjel
edit: přepklepy
- sice to vyšlo o něco dráž, ale zase se nemusím trefovat v rukavicích na malý čudlíky
Funguje to super, napárovat se to prej dá i do skupiny (to jsem ještě nezkoušel), ale komunikace s batůžkem bez problémů, mobil funguje, muzika z mobilu v pohodě, rádio to taky má (moc nepoužívám) a spojení s navi taky funkční. Zkoušeli jsme i spojení s originál Interphone (myslím, že to bylo F5) a běhalo to...
Bral jsem to z evropského DX,com a přišlo to bez doplatku CLA (nejdřív jeden, pak ještě dva najednou).
Ze začátku jsem si říkal k čemu to vůbec pořizovat a dneska bych bez toho nevyjel
edit: přepklepy
Poslední úprava: 7 roků 6 měsíců zpět od madma.
- madma
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
7 roků 6 měsíců zpět #51727
od Wolf
Já ho mám taky 2 sezóny a tak jsem spokojený. Vše funguje velice dobře, baterka drží hodně dlouho, lehké a rychlé ovládání i v rukavicích. Za ty peníze mohu jen doporučit.
- Wolf
Less
Více
- Obdržená poděkování 19
7 roků 6 měsíců zpět #51726
od PeTr7650
PeTr7650 replied the topic: Interphone
jj, mam predchozi verzi oznacenou jako LX-R6 jeste se dvema konektorama dole a spokojenost maximalni.
Nemuzu nez doporucit, mam ji od podzimu 2015. Na rovine spojeni kolem 600-800 metru v pohode, horizont max 200-300.
Jedinou nevyhodu spatruju v pouzivani s mobilem, bo kdyz ti nekdo vola, hf to automaticky zvedne po par zazvonenich.
Nemuzu nez doporucit, mam ji od podzimu 2015. Na rovine spojeni kolem 600-800 metru v pohode, horizont max 200-300.
Jedinou nevyhodu spatruju v pouzivani s mobilem, bo kdyz ti nekdo vola, hf to automaticky zvedne po par zazvonenich.
- PeTr7650
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
7 roků 6 měsíců zpět - 7 roků 6 měsíců zpět #51725
od Knoto
Knoto replied the topic: Interphone
Ahoj.
Ja mám toto:
http://www.dx.com/p/freedconn-800m-motorbike-bluetooth-interphone-headset-helmet-black-427409
už dve sezóny a v pohode. Mám to spárované s mobilom aj gps TomTom a pohoda. Uz som aj pár krát zmokol a funguje. Za tie prachy je to super. A žena nezdriemne keď kecáme:)
Ja mám toto:
http://www.dx.com/p/freedconn-800m-motorbike-bluetooth-interphone-headset-helmet-black-427409
už dve sezóny a v pohode. Mám to spárované s mobilom aj gps TomTom a pohoda. Uz som aj pár krát zmokol a funguje. Za tie prachy je to super. A žena nezdriemne keď kecáme:)
Poslední úprava: 7 roků 6 měsíců zpět od Knoto.
- Knoto
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
7 roků 6 měsíců zpět #51724
od Davitera
Davitera created the topic: Interphone
Zdravím kolegy
Mám zájem si pořídit tento Interphone z Alienexpresu.
https://www.aliexpress.com/item/2016-New-2-pcs-V6-Helmet-Intercom-6-Riders-1200M-Motorcycle-Bluetooth-Intercom-Headset-walkie-talkie/32653438304.html?spm=2114.13010308.0.0.WEOACP
Využívat bych ho chtěl na komunikaci s batůžkem a s telefonem.
Nemá náhodou někdo zkušenosti s tímto Interphone?
Mám zájem si pořídit tento Interphone z Alienexpresu.
https://www.aliexpress.com/item/2016-New-2-pcs-V6-Helmet-Intercom-6-Riders-1200M-Motorcycle-Bluetooth-Intercom-Headset-walkie-talkie/32653438304.html?spm=2114.13010308.0.0.WEOACP
Využívat bych ho chtěl na komunikaci s batůžkem a s telefonem.
Nemá náhodou někdo zkušenosti s tímto Interphone?
- Davitera
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
Moderátoři: Roman Jakub, Mates