Question Interphone
Please Přihlásit se to join the conversation.
- Roman Jakub
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
zakupil som twin pack interphone tour. Vsetko parada, len tomu nerozumiem.
mam nejasno v tychto bodoch:
parovanie dvoch rovnakych jednotiek.
zatial sa mi nepodarilo, aby sa obe jednotky po vypnuti opat automaticky sparovali. vzdy to musim urobit manualne znova. preco?
kombinacia dvoch tour interphonov a mobilu.
ak sparujem obe sady, a zaroven pripojim android telefon k jednej z nich, vypadne mi spojenie s druhou sadou. o nejakom zdielani hudby ani rec. Mal som za to, ze komunikacia s druhou sadou bude funkcna vzdy, doplnena hudbou z telefonu ( ktora sa bude stisovat ak jeden z nas prehovori do interkomu), pripadne sa bude dat hudba z mob zdielat do druhej sady.
Parovanie anycom:
chapem to spravne, ze ak naparujem jednotku s inou znackou ( SENA), prichadzam o moznost mat v spojeni vlastny mobil ( napriklad kvoli hovorom aby som pocul, ked mi bude niekto volat). cize, bud iny intercom ( anycom), alebo svoj mobil. tak?
parovanie dvoch kusov TOUR ( TWIN PACK) a jedneho anycomu
je to vobec mozne?
aplikacia do mobilu:
na co su na prvej stranke aplikacie polozky connect A; B; a A+B
na pripojenie mobilu ( android) musim vzdy pouzivat interphone appku? alebo to staci cez nastavenia telefonu.
funkcia VOX.
jej vseobecne pouzitie chapem z letectva ( voice activated transmitting) . v tomto duchu sa to nesie aj v interphone? proste jednotky su nebudu medzi sebou prenasat hluky, sumy atd, ale k prenosu dojde az po aktivovani hlasom?
zvonenie telefonu
preco nepocujem pocas jazdy ( solo jazda bez parovania s inou sadou) zvonenie telefonu? mam zapnutu mp3 v telefone a ked mi niekto vola, mp3 stichne, ale zvonenie samotne nepocujem. intuitivne stlacim tlacitko na zdvihnutie hovoru a ejhľa na druhej strane hlas...
prosim tych co s tym maju skusenosti, aby pomohli, nech to nemusim predajcovi vracat:-))))))) ( ovracane ) . tymto ho zdravim.
moja prva skusenost s bluetooth intercomom , tak trosku blbe otazky...
Keď Noe začal s Archou, ešte nepršalo.
alebo:
"Я не знаю, Я пиротехник"
- hooopy
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Obdržená poděkování 9
Pro někoho kdo chce IF ale nechce dávat dvojnásobek za TOUR je to dobrá alternativa
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Protože jsem nepotřeboval ty origo sluchátka a mikrofon ze sady (dokupoval jsem si audio kit přímo pro přilby SHOEI), tak jsem za celkem slušnou cenu objednal bulk verzi té jednotky z nějakýho španělskýho eshopu: https://www.motardinn.com/motorcycle-equipment/interphone-cellularline-spare-unit-intercom-sport-bulk/136071720/p
a vyšlo mě to dohromady něco kolem 5 tis.
Asi bych opravdu doporučil jít už spíš do těch aktuálních modelů SPORT nebo TOUR
- maestrom
- Obdržená poděkování 14
Jen TOUR je o kus zase lepší - ale zatím na ní nejsou outdoor mikrofony...
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- macháně
- Obdržená poděkování 13
- martin k
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Obdržená poděkování 5
http://www.volumerate.com/product/motorcycle-helmet-bluetooth-headset-intercom-black-grey-eu-plug-432150?utm_source=vr&utm_medium=alsosee&utm_campaign=product
- Marek383
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Obdržená poděkování 1
Drobek napsal: Tak už jsem to pořešil. Mám toho freedconna co má wolf a vypadá to dobře. Nicméně jsem musel sluchátka zadlabat pod polstr v helmě. Ale žádné drama, sedí, hrají, nezavazí S telefonem to jde krásně. Za jízdy s druhým jezdcem jsem to ještě nevyzkoušel. Ale zjistil jsem, že muzika mě za jízdy ruší, takže poslech muziky nevyužiju. Uvidíme, co ještě zjistím
Uvidíš budeš spokojen. Za ty prachy super. I já jsem to do druhé helmy musel trošku zadlabat, ale jak píšeš žádné drama .
Smích chytré lidi léčí a jen blbce uráží.
! Lepší je být mrtvý, než druhý !
"Jezdi, aby jsi žil, žij aby jsi jezdil"
- Wolf
- Obdržená poděkování 19
Nejezdi rychleji, než já létám...
- festr
- Obdržená poděkování 10
- madma
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Obdržená poděkování 0
- festr
- Obdržená poděkování 10
Sice mi to přijde jako blbost, ale je to jediná varianta, proč by to u něj mělo fungovat a u mě ne. Nebo číňan nacpal dva různý SW do jednoho typu zařízení...
Ale složité na spárování a ovládání to není... Já to běžně používám hlavně na pokec s batůžkem nebo na muziku. Ale telefonovat resp. přijmout hovor se s tím dá taky vcelku v pohodě...
Když tak zavolej, řeknu Ti k tomu co budu vědět...
- madma
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Obdržená poděkování 0
madma napsal: Řekl bych, že spolehlivost bude asi u všech stejná. Pořídil jsem dva kousky tohohle http://www.volumerate.com/product/vnetphone-v5-eu-1200m-motorcycle-bluetooth-helmet-intercom-headset-for-5-riders-w-fm-844423429
- sice to vyšlo o něco dráž, ale zase se nemusím trefovat v rukavicích na malý čudlíky
Funguje to super, napárovat se to prej dá i do skupiny (to jsem ještě nezkoušel), ale komunikace s batůžkem bez problémů, mobil funguje, muzika z mobilu v pohodě, rádio to taky má (moc nepoužívám) a spojení s navi taky funkční. Zkoušeli jsme i spojení s originál Interphone (myslím, že to bylo F5) a běhalo to...
Bral jsem to z evropského DX,com a přišlo to bez doplatku CLA (nejdřív jeden, pak ještě dva najednou).
Ze začátku jsem si říkal k čemu to vůbec pořizovat a dneska bych bez toho nevyjel
Ahoj. Prosim te a ak je to z českým menu?? Má ho tenhle kousek?
diky
- festr
- Obdržená poděkování 10
- Drobek
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Obdržená poděkování 4