map-pin Question Alarm

13 roků 9 měsíců zpět #19714 od Fugas
Fugas replied the topic: Re: Alarm
Já mám Xenu s alarmem s 14 mm čepem. při sebemenším pohybu ječí fakt jak Xena. :clapping:

Please Přihlásit se to join the conversation.

• Fugas
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Více
13 roků 9 měsíců zpět #19712 od Okoun
Okoun replied the topic: Re: Alarm
Pánové a co tohle http://aukro.cz/zamek-na-moto-na-kotoucovou-brzdu-alarm-i1518486495.html

Může mi někdo o tom něco říct :clapping: . Časem plánuju něco lepšího , ale teď ať mám klid v srdci .
Děkuji :bye:

Buď dobrý člověče !!!:-)

• Okoun
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Více
13 roků 10 měsíců zpět #19568 od MichalMedvěd
MichalMedvěd replied the topic: Re: Alarm
Řekl mi to Fidži tak jsem nepřemejšlej a střihnul modrej drát a basta

• MichalMedvěd
  • I když daleko doplivneš, vždy je to jen slina
Více
13 roků 10 měsíců zpět - 13 roků 10 měsíců zpět #19551 od hooopy
hooopy replied the topic: Re: Alarm
hm... ten modry kabel by mal byt na kontrolu pritomnosti napatia od spinacej skrinky. ak by niekto v pripade aktivneho alarmu chcel startovat, malo by sa to rozpipat... aspon podla toho co som sa docital na dealextreme.
kde si sa docital o dialkovom starte?

Keď Noe začal s Archou, ešte nepršalo.

alebo:

"Я не знаю, Я пиротехник"
Poslední úprava: 13 roků 10 měsíců zpět od hooopy.

• hooopy
Více
13 roků 10 měsíců zpět #19549 od MichalMedvěd
Mám to 1 sezonu a zatim to funguje. Když někdo veme za motku tak to řve. Když na ní sedneš tak to řve. Je pravda že když ji pomalu postavíš nic se neděje, ale jak s ní hneš řve. Já to instaloval tak nějak z důvodu lepšího svědomí, že kdyš seš v hospodě na kafi a na motku nevidíš tak se ozve když s ní někdo hejbá. To je vše. Ovladač funguje bez problémů. Je tam ještě funkce dálkového startu, která však u naší motky nejde použít.Tak jsem ten 3. drá ustřih.Je fakt co bys chtěl za ty prachy Na podzim se mi v garáži vytloukla baterka, nevi co jsem zapoměl vypnout. Tak ted dam ještě na drát od baterky vypínač abych měl lepší pocit že už ten alarm nežere vůbec nic. i když mi Fidži říkal že to má spotřebu 0.0 nic.

• MichalMedvěd
Více
13 roků 10 měsíců zpět - 13 roků 10 měsíců zpět #19547 od hooopy
michal dobry odkaz.... diky. nikdy som to tam nenasiel. riesi to problem s napajanim. ale podla tych sprievodnych videí to nema bohvieaku citlivost na pohyb:-) , alebo podla popisu velke oneskorenie, na chate pisu, ze castokrat to nefunguje. pozeram ze je problem s tlacitkami na ovladaci, co sposobujem uplnu smrt zariadenia. je pravda, ze je to len 10dolarov.

alebo:

• hooopy
Více
13 roků 10 měsíců zpět #19546 od MichalMedvěd
http://www.dealextreme.com/p/vibration-activated-100db-motorcycle-anti-theft-security-alarm-with-remote-control-keychain-25272
Jo je to tenhle

• MichalMedvěd
Více
13 roků 10 měsíců zpět #19522 od traxxas
traxxas replied the topic: Re: Alarm
BAČAUKY napsal:

Felotron napsal:

Zdar vseci!

Shanim alarm na moto, kriterium je cena - je to jen kvuli pojistce ;)
Mate nekdo tip na nejaky eshop nebo konretni alarm (idelane aby mel jednoduchou instalaci do motocyklu a nezabral moc mista)

Predem diky vsem!

Co toto? http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotechnika/motoalarmy/gt970+motoalarm/

klidne bych ale snesl levnejsi

Jablotron je SUPER, několik jsem jich namontoval a žádný problém. Montáž trochu pracnější ale stojí to za to!!!

Ty Míro to je taky dobrý tip. Teda kluci, jak jsem o něm nikdy neuvažoval, tak vzhledem k cenám a hlavně Jablotronu, jste mě docela dostali.
Pavle Kokine, prosím promiň, ale tu mojí "objednávku" na čínu ruším, a zamyslím se nad tím Jablotronem.

The Truth Is Out There

• traxxas
Více
13 roků 10 měsíců zpět #19519 od BAČAUKY
BAČAUKY replied the topic: Re: Alarm
Felotron napsal:

Zdar vseci!

Shanim alarm na moto, kriterium je cena - je to jen kvuli pojistce ;)
Mate nekdo tip na nejaky eshop nebo konretni alarm (idelane aby mel jednoduchou instalaci do motocyklu a nezabral moc mista)

Predem diky vsem!

Co toto? http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotechnika/motoalarmy/gt970+motoalarm/

klidne bych ale snesl levnejsi

Jablotron je SUPER, několik jsem jich namontoval a žádný problém. Montáž trochu pracnější ale stojí to za to!!!

Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich

MILUJI ŽIVOT!!! 00420608470300 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

• BAČAUKY
  • MAXIMÁLNĚ MINIMALIZOVAT MOŽNÁ RIZIKA!!!
Více
13 roků 10 měsíců zpět #19517 od hooopy
že "šéma", haha. Uz som dlho nepocul to slovo. U nas castejsie pouzivame "šématko":-). Ale vieme o co sa jedna:-)
A ano , LM317 sa pouziva aj k regulacii napatia aj prudu, najsikovnejsi integrac na domace stabilizovane zdroje, sam mam taky doma a funguje mi uz 13rokov. bez problemov. bez neho si neviem predstavit zivot.

ale nasiel som "šématka" s L78xx na regulaciu vystupneho napatia, i prudu. Takze da sa pouzit aj to, ale s tym, ze najvyssie mozne napatie na vystupe bude dane druhym dvojcislim.

alebo:

• hooopy
Více
13 roků 10 měsíců zpět - 13 roků 10 měsíců zpět #19515 od traxxas
hooopy napsal:

LM 78xx. je stabilizator napatia... 7812 stabilizuje na 12v, Ja som pouzil 7809, aby som mal na vystupe 9V. shcema je velmi jednoducha a ked ju uvidis, povies si, ze nema vyznam otravovat chlapcov z pod tatier:-). myslim, ze nie je nutne ani vyrabat plošák, staci to napajkovat na nozičky integráču. a cela ta malicka splet nozičiek skonci v priestore na 9V baterku. ja som si to doma napojil na skusobnu dosku, a imitoval z laboratorneho zdroja (1,5-30V/ 1,5A) napatie moto (aj ked bez rusenia a stabilizovane) a vysledok som vzdy nameral 8,88V. v celom rozsahu mnou skusanych vstupov (9-18V)

LM78xx su urcene na 1A, teraz si spominam ze ja som kupil verziu pre 1,5A zatazenie, 7809CV pre istotu (60centov) , aj ked odber zdaleka nedosahoval ani 500mA pri skriekani alarmu.

schema:

Jasněěěě, díky, :v: :v: už se rozvzpomínám. Regulovatelnej má značení něco jako LM 317..?? mám pravdu? Řada 78xx ano-koncové dvoučíslí značí stabilizovaný výstup a jestli si dobře pamatuji, jsou k mámí i minusové hodnoty. A v provedení 1A je nejběžnější. S tím plošňákem máš pravdu, stačí to ubastlit na hnízdo. :v: A za šéma moc děkuji, já bych se s ním hledal nejméně hodinu.... :blush: Takhle je to jasňačka, chlapiska z pod Tatier už nebudu prudit.... :v:
Díky.... :v:
Jooo vlastně ještě jo. Provedení pouzdra přepokládám TO 220-vzpoměl jsem si dobře na to označení? Chladič jasně netřeba, ale zase budu listovat ve starém katalogu součástek jak magor, protože jsem už zapoměl jednotlivé vývody a jejich čísla. Nehodíš šéma=nákres vývodů?

The Truth Is Out There
Poslední úprava: 13 roků 10 měsíců zpět od traxxas.

• traxxas
Více
13 roků 10 měsíců zpět - 13 roků 10 měsíců zpět #19513 od hooopy
L78xx. je stabilizator napatia... 7812 stabilizuje na 12v, Ja som pouzil 7809, aby som mal na vystupe 9V. shcema je velmi jednoducha a ked ju uvidis, povies si, ze nema vyznam otravovat chlapcov z pod tatier:-). myslim, ze nie je nutne ani vyrabat plošák, staci to napajkovat na nozičky integráču. a cela ta malicka splet nozičiek skonci v priestore na 9V baterku. ja som si to doma napojil na skusobnu dosku, a imitoval z laboratorneho zdroja (1,5-30V/ 1,5A) napatie moto (aj ked bez rusenia a stabilizovane) a vysledok som vzdy nameral 8,88V. v celom rozsahu mnou skusanych vstupov (9-18V)

L78xx su urcene na 1A, teraz si spominam ze ja som kupil verziu pre 1,5A zatazenie, 7809CV pre istotu (60centov) , aj ked odber zdaleka nedosahoval ani 500mA pri skriekani alarmu.

schema:

alebo:

Přílohy:

• hooopy
Více
13 roků 10 měsíců zpět - 13 roků 10 měsíců zpět #19510 od traxxas
Pavle, díky za nabídku.. :v: Já bych ho bral a akceptuji i navýšení ceny, přeci jenom s tím máš práci. Pokud by byl do srazu na Zvůli, tak by to bylo výborné, mohl bych si ho i osobně vyzvednout bez nějaký pošty-ta je vopruz.
Hoopy, hele není náhodou ten LM 7812 regulovatelnej? Už jsem z toho vypadl, tak jen tak z paměti lovím... :wondering: Takže kdyby jsi náhodou ještě měl chuť udělat pro mě stabilizátor, velmi rád bych si ho koupil, protože nemám čas se s ním bastlit, schéma si z hlavy už nepamatuju (přitom si myslím, že mi leží i tyhle součástky ještě doma v šuplíku, ani bych je nemusel nakupovat) a akceptoval bych cenu a chválil tě, kudy bych chodil.... :kiss: :kiss: :kiss: Služebníček pane -velká úklona.... :blush: :) Ale chápu, že něco jiného je to dělat pro sebe z radosti a něco jiného pro někoho jiného.... :wondering: Kšeft (vopruz) jako hrom..... :blush: :laugh:

The Truth Is Out There
Poslední úprava: 13 roků 10 měsíců zpět od traxxas.

• traxxas
Více
13 roků 10 měsíců zpět #19504 od Kokin
Kokin replied the topic: Re: Alarm
Kluci já vám je objednám, ale mimo firmu - nemůžu nakupovat z Honkongu na firmu, je to moc složité (celní procedury, platit clo a DPH atd.).
Takže občas něco pro sebe koupím soukromě od Dealextreme.com, můžu vám to přidat k tomu, ale za stejnou cenu, jenom platit v korunách. Samozřejmě na to není záruka atd.
Ale ceny mají dobrý - kolegovi hodil synek na zem mobil takže prasknul dotykový displej, oprava v česku skoro za pár tisíc. U Dealextreme se dá koupit náhradní displej za stovku ;-)

VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz

• Kokin
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Více
13 roků 10 měsíců zpět #19503 od Felotron
Felotron replied the topic: Re: Alarm
za dve stovky to jde ;)

• Felotron
  • Avatar uživatele Felotron Topic Author
Více
Moderátoři: Roman JakubMates