Question Alarm
Please Přihlásit se to join the conversation.
- Fugas
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Může mi někdo o tom něco říct . Časem plánuju něco lepšího , ale teď ať mám klid v srdci .
Děkuji
Buď dobrý člověče !!!
- Okoun
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Obdržená poděkování 5
- MichalMedvěd
- I když daleko doplivneš, vždy je to jen slina
- Obdržená poděkování 2
kde si sa docital o dialkovom starte?
Keď Noe začal s Archou, ešte nepršalo.
alebo:
"Я не знаю, Я пиротехник"
- hooopy
- Obdržená poděkování 9
- MichalMedvěd
- Obdržená poděkování 2
alebo:
- hooopy
- Obdržená poděkování 9
Jo je to tenhle
- MichalMedvěd
- Obdržená poděkování 2
Felotron napsal:
Zdar vseci!
Shanim alarm na moto, kriterium je cena - je to jen kvuli pojistce
Mate nekdo tip na nejaky eshop nebo konretni alarm (idelane aby mel jednoduchou instalaci do motocyklu a nezabral moc mista)
Predem diky vsem!
Co toto? http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotechnika/motoalarmy/gt970+motoalarm/
klidne bych ale snesl levnejsi
Jablotron je SUPER, několik jsem jich namontoval a žádný problém. Montáž trochu pracnější ale stojí to za to!!!
Ty Míro to je taky dobrý tip. Teda kluci, jak jsem o něm nikdy neuvažoval, tak vzhledem k cenám a hlavně Jablotronu, jste mě docela dostali.
Pavle Kokine, prosím promiň, ale tu mojí "objednávku" na čínu ruším, a zamyslím se nad tím Jablotronem.
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
Zdar vseci!
Shanim alarm na moto, kriterium je cena - je to jen kvuli pojistce
Mate nekdo tip na nejaky eshop nebo konretni alarm (idelane aby mel jednoduchou instalaci do motocyklu a nezabral moc mista)
Predem diky vsem!
Co toto? http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotechnika/motoalarmy/gt970+motoalarm/
klidne bych ale snesl levnejsi
Jablotron je SUPER, několik jsem jich namontoval a žádný problém. Montáž trochu pracnější ale stojí to za to!!!
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
MILUJI ŽIVOT!!! 00420608470300 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- BAČAUKY
- MAXIMÁLNĚ MINIMALIZOVAT MOŽNÁ RIZIKA!!!
- Obdržená poděkování 13
A ano , LM317 sa pouziva aj k regulacii napatia aj prudu, najsikovnejsi integrac na domace stabilizovane zdroje, sam mam taky doma a funguje mi uz 13rokov. bez problemov. bez neho si neviem predstavit zivot.
ale nasiel som "šématka" s L78xx na regulaciu vystupneho napatia, i prudu. Takze da sa pouzit aj to, ale s tym, ze najvyssie mozne napatie na vystupe bude dane druhym dvojcislim.
alebo:
- hooopy
- Obdržená poděkování 9
LM 78xx. je stabilizator napatia... 7812 stabilizuje na 12v, Ja som pouzil 7809, aby som mal na vystupe 9V. shcema je velmi jednoducha a ked ju uvidis, povies si, ze nema vyznam otravovat chlapcov z pod tatier:-). myslim, ze nie je nutne ani vyrabat plošák, staci to napajkovat na nozičky integráču. a cela ta malicka splet nozičiek skonci v priestore na 9V baterku. ja som si to doma napojil na skusobnu dosku, a imitoval z laboratorneho zdroja (1,5-30V/ 1,5A) napatie moto (aj ked bez rusenia a stabilizovane) a vysledok som vzdy nameral 8,88V. v celom rozsahu mnou skusanych vstupov (9-18V)
LM78xx su urcene na 1A, teraz si spominam ze ja som kupil verziu pre 1,5A zatazenie, 7809CV pre istotu (60centov) , aj ked odber zdaleka nedosahoval ani 500mA pri skriekani alarmu.
schema:
Jasněěěě, díky, už se rozvzpomínám. Regulovatelnej má značení něco jako LM 317..?? mám pravdu? Řada 78xx ano-koncové dvoučíslí značí stabilizovaný výstup a jestli si dobře pamatuji, jsou k mámí i minusové hodnoty. A v provedení 1A je nejběžnější. S tím plošňákem máš pravdu, stačí to ubastlit na hnízdo. A za šéma moc děkuji, já bych se s ním hledal nejméně hodinu.... Takhle je to jasňačka, chlapiska z pod Tatier už nebudu prudit....
Díky....
Jooo vlastně ještě jo. Provedení pouzdra přepokládám TO 220-vzpoměl jsem si dobře na to označení? Chladič jasně netřeba, ale zase budu listovat ve starém katalogu součástek jak magor, protože jsem už zapoměl jednotlivé vývody a jejich čísla. Nehodíš šéma=nákres vývodů?
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
L78xx su urcene na 1A, teraz si spominam ze ja som kupil verziu pre 1,5A zatazenie, 7809CV pre istotu (60centov) , aj ked odber zdaleka nedosahoval ani 500mA pri skriekani alarmu.
schema:
alebo:
- hooopy
- Obdržená poděkování 9
Hoopy, hele není náhodou ten LM 7812 regulovatelnej? Už jsem z toho vypadl, tak jen tak z paměti lovím... Takže kdyby jsi náhodou ještě měl chuť udělat pro mě stabilizátor, velmi rád bych si ho koupil, protože nemám čas se s ním bastlit, schéma si z hlavy už nepamatuju (přitom si myslím, že mi leží i tyhle součástky ještě doma v šuplíku, ani bych je nemusel nakupovat) a akceptoval bych cenu a chválil tě, kudy bych chodil.... Služebníček pane -velká úklona.... Ale chápu, že něco jiného je to dělat pro sebe z radosti a něco jiného pro někoho jiného.... Kšeft (vopruz) jako hrom.....
The Truth Is Out There
- traxxas
- Obdržená poděkování 6
Takže občas něco pro sebe koupím soukromě od Dealextreme.com, můžu vám to přidat k tomu, ale za stejnou cenu, jenom platit v korunách. Samozřejmě na to není záruka atd.
Ale ceny mají dobrý - kolegovi hodil synek na zem mobil takže prasknul dotykový displej, oprava v česku skoro za pár tisíc. U Dealextreme se dá koupit náhradní displej za stovku
VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz
- Kokin
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Felotron
- Topic Author
- Obdržená poděkování 0