Question Zumo 660 + zamykatelný držák TT - PRODÁNO
6 roků 11 měsíců zpět #52362
od Roman Jakub
Roman Jakub replied the topic: Zumo 660 + zamykatelný držák TT - PRODÁNO
Ahoj,
ne ne. Vzal si ho Míra Bačkovský. Označím to, jakože to už není aktuální.
Zapomněl jsem na to.
R.
ne ne. Vzal si ho Míra Bačkovský. Označím to, jakože to už není aktuální.
Zapomněl jsem na to.
R.
Please Přihlásit se to join the conversation.
- Roman Jakub
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
6 roků 11 měsíců zpět #52361
od joane
joane replied the topic: Zumo 660 + zamykatelný držák TT - PRODÁNO
Nazdar. Máš to ještě? Moje vodotěsná čínská navigace byla při návratu ze Švýcarska utopena vytrvalým deštěm, tak koukám, čím ji nahradit :-D
Honza
Honza
- joane
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Less
Více
- Obdržená poděkování 8
7 roků 3 dní zpět - 6 roků 11 měsíců zpět #52273
od Roman Jakub
Roman Jakub created the topic: Zumo 660 + zamykatelný držák TT - PRODÁNO
Ahoj,
vyměnili jsme se ženou navigace za novější kousky a mám tak doma Garmin Zumo 660 včetně uzamykatelného držáku Touratech. Držák do auta a TMC anténu. Je to sada s doživotní aktualizací LifeTime.
Navigace je zcela funkční. Jen jednou spadla z ruky na štěrk a má pár oděrek (opravdu malých) na rámečku.
Cena k prodeji komplet je 7000,-.
Dávám to jen sem. Zítra večer odjíždím na dovolenou, můžu to vzít na sraz, ale to bych musel vědět během zítřka, abych to buď zabalil nebo někam poslal.
Kdyby někdo na rychlo chtěl, dejte vědět, až se vrátím z dovolené, tak to případně nafotím a hodím na bazary.
vyměnili jsme se ženou navigace za novější kousky a mám tak doma Garmin Zumo 660 včetně uzamykatelného držáku Touratech. Držák do auta a TMC anténu. Je to sada s doživotní aktualizací LifeTime.
Navigace je zcela funkční. Jen jednou spadla z ruky na štěrk a má pár oděrek (opravdu malých) na rámečku.
Cena k prodeji komplet je 7000,-.
Dávám to jen sem. Zítra večer odjíždím na dovolenou, můžu to vzít na sraz, ale to bych musel vědět během zítřka, abych to buď zabalil nebo někam poslal.
Kdyby někdo na rychlo chtěl, dejte vědět, až se vrátím z dovolené, tak to případně nafotím a hodím na bazary.
Poslední úprava: 6 roků 11 měsíců zpět od Roman Jakub.
- Roman Jakub
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Moderátoři: Roman Jakub