Question Jake oblečeni na stroma
8 roků 6 měsíců zpět #50185
od supi
supi replied the topic: Jake oblečeni na stroma
Díky všem za rady.mam nakoupeno a v pondeli jedeme na dovolenou ppo cechach.jedu s kolegou ,se kterym jsem vzycky zmokl,tak ro vsechno otestuju a pak dam vědět.
Please Přihlásit se to join the conversation.
- supi
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 6 měsíců zpět - 8 roků 6 měsíců zpět #50107
od Fugas
Fugas replied the topic: Jake oblečeni na stroma
Jak píše Roman, zaleží, jak hodně budeš to oblečení používat. Já jsem si nechal ušít na míru cestovní sadu od PSI Hubik, je to textil a na zranitelných místech kůže. Žádný membrány, jen hodně větracích otvorů, a když je zima, tak je zavřu. Když prší, tak si vezmu nemok, nebaví mě to pak sušit. Servis je zajištěn přímo od nich, měnili mi zipy na rukávech, po 7 letech mi praskl jezdec. Třeba letos jsem v tomto oblečení strávil 39 dní v kuse na své cestě na východ rozmezí teplot 3°C - 54°C a pohoda. Jo, jediná nevýhoda těchto investic je, že nesmíš ztloustnout..
Poslední úprava: 8 roků 6 měsíců zpět od Fugas.
- Fugas
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
8 roků 6 měsíců zpět #50106
od jojko
jojko replied the topic: Jake oblečeni na stroma
Když jsme koupilo moto, koupili jsme oblečení od Richa. Po parném loňsku, jsme přikoupili rifle Trilobite a air bundy od MBW. Zatím vystačím od 15°C do 35°C.
- jojko
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Less
Více
- Obdržená poděkování 22
8 roků 6 měsíců zpět #50105
od MiroKLV
MiroKLV replied the topic: Jake oblečeni na stroma
Ahoj,
Jsem rád, že čtu kladné ohlasy na MBW. Plánují pořízení nového textilu, protože jsem přešel na cenduro z naháče, takže mám taky kůži a k cenduru se moc nehodí. Textil mám obyč bundu 4sr a kalhoty Worker, v kterých je v létě jak v pláštěnce, takže raději jezdím v moto jeansech.
Jinak jsem taky nově majitelem velkeho Vstroma i když s nápisy KLV
Jsem rád, že čtu kladné ohlasy na MBW. Plánují pořízení nového textilu, protože jsem přešel na cenduro z naháče, takže mám taky kůži a k cenduru se moc nehodí. Textil mám obyč bundu 4sr a kalhoty Worker, v kterých je v létě jak v pláštěnce, takže raději jezdím v moto jeansech.
Jinak jsem taky nově majitelem velkeho Vstroma i když s nápisy KLV
- MiroKLV
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 6 měsíců zpět #50103
od Roman Jakub
Roman Jakub replied the topic: Jake oblečeni na stroma
Hlavně nestrašit . 70 za Klim . Mám Badlands bundu a Traverse kalhoty. Když nakupuješ chytře, vejdeš se s tímhle kompletem do 32tisíc.
A samozřejmě, je to o tom kolik na to máš peněz. Podle toho můžeš vybírat. Počítej s tím, že když si koupíš tři vrstvé oblečení, budeš rudej vzteky, až pojedeš v den kdy budou přeháňky ale docela teplo. Protože není nic horšího, než si navlíkat membránu pod oblečení. A až bude celý den pršet, tak to budeš sušit, protože to bude všechno nacucané. Pokud tedy ta spodní pláštěnka nepromokne. Protože stejně nevydrží.
Když jsem měl třivrstvé oblečení. Stejně jsem tu vnitřní pláštěnku vyhodil a měl nemok přes. Takže budeš kupovat ještě nemok přes. A takhle by se dalo psát opravdu dlouho . Ale myslím, že ta diskuze má začít tím, že napíšeš k čemu to chceš používat a kolik na to máš peněz
A samozřejmě, je to o tom kolik na to máš peněz. Podle toho můžeš vybírat. Počítej s tím, že když si koupíš tři vrstvé oblečení, budeš rudej vzteky, až pojedeš v den kdy budou přeháňky ale docela teplo. Protože není nic horšího, než si navlíkat membránu pod oblečení. A až bude celý den pršet, tak to budeš sušit, protože to bude všechno nacucané. Pokud tedy ta spodní pláštěnka nepromokne. Protože stejně nevydrží.
Když jsem měl třivrstvé oblečení. Stejně jsem tu vnitřní pláštěnku vyhodil a měl nemok přes. Takže budeš kupovat ještě nemok přes. A takhle by se dalo psát opravdu dlouho . Ale myslím, že ta diskuze má začít tím, že napíšeš k čemu to chceš používat a kolik na to máš peněz
- Roman Jakub
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
8 roků 6 měsíců zpět #50102
od Dr.1
Dr.1 replied the topic: Jake oblečeni na stroma
Ahoj. Já mohu dopuručit textil od MBW. Je to česká firma, cenově je to velmi příznivé. Řada LIME je třívrstvá a já mám v tomto oblečení najeto cca 80000km a spokojenost. Jezdím v tom v zimě v létě, od Elefantů v lednu až po pařáky v Abánii v srpnu a nikdy jsem nezmrznul a ani se neuvařil. Pokud nemáš na hadry 70000Kč abysis koupil KLIM, nebo RUKKU, tak toto není špatná volba. Boty mám Daytony s goretexem . Sucho za každého počasí a hlavně jsou pohodlné a dá se v tom i chodit.
http://www.m-b-w.cz/product/textilni-moto-bundy/mbw-electro---panska-textilni-moto-bunda/238
http://www.geneze.cz/cestovni-motocyklova-obuv-daytona-voyager-gtx-k-036
http://www.m-b-w.cz/product/textilni-moto-bundy/mbw-electro---panska-textilni-moto-bunda/238
http://www.geneze.cz/cestovni-motocyklova-obuv-daytona-voyager-gtx-k-036
Poděkovali: supi
- Dr.1
Less
Více
- Obdržená poděkování 2
8 roků 6 měsíců zpět #50101
od Roman Jakub
Roman Jakub replied the topic: Jake oblečeni na stroma
Ahoj,
zkus pohledat na fóru. Myslím, že k tomu pár témat najdeš. Jde o víc věcí. Kolik na to máš peněz? Kam jezdíš? Kam chceš jezdit? On/Off? Je moc otázek, než na to odpovědět. Já jezdím třeba v Klimu a jsem spokojenej.
zkus pohledat na fóru. Myslím, že k tomu pár témat najdeš. Jde o víc věcí. Kolik na to máš peněz? Kam jezdíš? Kam chceš jezdit? On/Off? Je moc otázek, než na to odpovědět. Já jezdím třeba v Klimu a jsem spokojenej.
- Roman Jakub
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
8 roků 6 měsíců zpět #50097
od supi
supi replied the topic: Jake oblečeni na stroma
Jj.Diky moc
- supi
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 6 měsíců zpět #50094
od celis2
celis2 replied the topic: Jake oblečeni na stroma
Tak tohle je na zvážení každého ,není žádný vzor do čeho se obléci,záleží hlavně na tom jak se a v čem člověk cítí .Přeji hodně ujetých kiláků na Stromu
- celis2
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Less
Více
- Obdržená poděkování 2
8 roků 6 měsíců zpět #50088
od supi
supi created the topic: Jake oblečeni na stroma
Čaute chlapi.Tak jsem si udělal radost a koupil si malého stroma.Teď přemýšlím,jake oblečeni na néj pořídit.Měl jsem Kawu zx9r a na ní koženou kombinézu.Teď bych chtěl něco pohodlnějšího,ale vím,kůže je kůže.Tak co poradíte?
- supi
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
Moderátoři: Roman Jakub