Question Wheelie
12 roků 3 měsíců zpět #29862
od BAČAUKY
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
MILUJI ŽIVOT!!! 00420608470300 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
BAČAUKY replied the topic: Re: Wheelie
Mikr napsal:
:good: :good: :good: :good:A co jízdu po předním,než mrvit spojku
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
MILUJI ŽIVOT!!! 00420608470300 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Please Přihlásit se to join the conversation.
- BAČAUKY
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- MAXIMÁLNĚ MINIMALIZOVAT MOŽNÁ RIZIKA!!!
Less
Více
- Obdržená poděkování 13
12 roků 3 měsíců zpět #29859
od DonPepon
DonPepon replied the topic: Re: Wheelie
dl650 je supr motorka,jezdím celoročně takže jsem spokojený ale chybí mi adrenalin,tak uvažuji ještě přikoupit něco na blbnutí,buď co se zvedne plynem nebo se naučit zvedat 650 přes spojku
- DonPepon
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
12 roků 3 měsíců zpět - 12 roků 3 měsíců zpět #29844
od traxxas
The Truth Is Out There
traxxas replied the topic: Re: Wheelie
Nooo nechtěně jsem dal takový malý wheelie se 650 před 14 dny při výletu s kámošem. Stáli jsme v neděli po obědě na křižovatce s dost rušnou silnicí I třídy E55-kdo to znáte, tak " U Sloupu" u Veselí / Soběslavi, směrem od JH na Dráchov (z 23 na 159) a protože byl hodně hustej provoz, tak to chtělo reagovat rychle. Po delším čekání při alespoň trochu mezeře-jsem dal "trochu" víc plynu a spojku trošku rychlejc a přejel jsem křižovatku s předním ve vzduchu...... Takže to není zase tak obtížné.....
PS: jsem se trochu lek...nojo.... Ale auta zleva i zprava, tak se nedalo moc ubrat.....
PS: jsem se trochu lek...nojo.... Ale auta zleva i zprava, tak se nedalo moc ubrat.....
The Truth Is Out There
Poslední úprava: 12 roků 3 měsíců zpět od traxxas.
- traxxas
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Less
Více
- Obdržená poděkování 6
12 roků 3 měsíců zpět #29841
od Mikr
Mikr replied the topic: Re: Wheelie
A co jízdu po předním,než mrvit spojku
- Mikr
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Less
Více
- Obdržená poděkování 5
12 roků 3 měsíců zpět #29839
od Sergej
Sergej replied the topic: Re: Wheelie
ano skusal som az dva krat za moju 32tis. karieru na Stromceku,, motor to mas dost silny, profik da aj za jazdy mozno z 2 isto cez spojku. Ja som skusal z jazdy podobnej chodzi za1 na 5tis.ot a cez spojku to das, ale pri kolese vo vyske 30cm som to radsej vzdal
Ale podla mna je to zbytocna kravina,, radsej si podvozok doj**bkam v terene a spojku tiez ako hentym. :good:
Ale podla mna je to zbytocna kravina,, radsej si podvozok doj**bkam v terene a spojku tiez ako hentym. :good:
- Sergej
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Less
Více
- Obdržená poděkování 3
12 roků 3 měsíců zpět #29835
od DonPepon
DonPepon created the topic: Wheelie
ahoj,nenašel jsem tohle téma tak se chci zeptat jak na jízdu po zadním na dl650, je asi jasný že jedině přes spojku,máte tady někdo s tím zkušenost jak na toi?díky
- DonPepon
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Less
Více
- Obdržená poděkování 0
Moderátoři: Roman Jakub, traxxas