file Question Rozhovor s Landovským

13 roků 4 měsíců zpět - 13 roků 4 měsíců zpět #22307 od Lubor
Lubor replied the topic: Re: Rozhovor s Landovským
Bohdalku neznám, tak se k ní nevyjadřuju. OK, uznávám, že slovo "charakterový" nebylo zvoleno dobře, takže ho mažu a nahrazuji hulvátský ubožák. Jak by asi lidstvo komunikovalo, kdyby dejme tomu 90% lidí mluvilo jako Landovský? A to popisuju setkání 15 let zpátky, dneska je už úplně mimo. :no:

PS - člověk se nemusí přetvařovat a na nic si hrát, přesto se může chovat kultivovaně.
Poslední úprava: 13 roků 4 měsíců zpět od Lubor.

Please Přihlásit se to join the conversation.

• Lubor
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Více
13 roků 4 měsíců zpět #22303 od Lubabuba
Lubabuba replied the topic: Re: Rozhovor s Landovským
Lubor napsal:

Frantaaaa napsal:

Roman Jakub napsal:

No já znám kluka co dělá v tom plátku a zrovna jsme se o tomhle rozhovoru včera bavili.
Já proti Landovskýmu nic nemám, naopak mám ho rád, ale dle člověka u zdroje se u něj střídá demence s hranou agresivitou. Dneska už je to hodně nemocnej člověk a to nejen fyzicky, ale i psychicky. A to se do toho rozhovoru ještě radši "nevešli" všechny jeho řeči na tu fotografku.

Takhle jsem to přesně myslel... :(
Samozřejmě jsem ho vždycky cenil za jeho upřímnost,ale dneska už bych se sním asi setkat nechtěl

Já bych hulvátství nenazýval úpřimností. Neposuzuji herecké výkony, ale jako člověk je pro me Landovský obyčejný obhroublý hulvát. Po revoluci koupil v Jevišovicích na Znojemsku chalupu, několikrát jsem měl možnost být v jeho přítomnosti, ať už v hospodě, nebo na několika akcích. Vždy byl hrubý, nekontaktní, s nikým se nesnášel, neexistoval jiný názor, než ten jeho. Nedalo se sním nekonfliktně vyjít tehdy, natož teď. Pro mě je to charakterový ubožák.

Charakterový ubožák. Má mnohem větší charakter než mnoho našich "předních" umělců. Co taková usměvavá, milá, hodná paní Bohdalová. Ta je ve skutečnosti nesnášenlivá. S tou jsem se mohl setkat nekolikrát zase já. Nyní má pan Landovský chalupu v Kytíne a znám nekolik lidí, kteří měli tu čest se s Landovským setkávat v posledních osmi letek mnohokrát.Je hlučný, řekne bez obalu co se mu nelíbí, má hubu nevymáchanou ,ale co to má co společného s charakterem? Znovu říkám, je stále stejný a na nic si nehraje. To je pro mne lepší člověk, než ty přetvářky ,se kterými se setkáváme.

• Lubabuba
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Více
13 roků 4 měsíců zpět #22299 od Lubor
Lubor replied the topic: Re: Rozhovor s Landovským
Frantaaaa napsal:

Roman Jakub napsal:

No já znám kluka co dělá v tom plátku a zrovna jsme se o tomhle rozhovoru včera bavili.
Já proti Landovskýmu nic nemám, naopak mám ho rád, ale dle člověka u zdroje se u něj střídá demence s hranou agresivitou. Dneska už je to hodně nemocnej člověk a to nejen fyzicky, ale i psychicky. A to se do toho rozhovoru ještě radši "nevešli" všechny jeho řeči na tu fotografku.

Samozřejmě jsem ho vždycky cenil za jeho upřímnost,ale dneska už bych se sním asi setkat nechtěl

Já bych hulvátství nenazýval úpřimností. Neposuzuji herecké výkony, ale jako člověk je pro me Landovský obyčejný obhroublý hulvát. Po revoluci koupil v Jevišovicích na Znojemsku chalupu, několikrát jsem měl možnost být v jeho přítomnosti, ať už v hospodě, nebo na několika akcích. Vždy byl hrubý, nekontaktní, s nikým se nesnášel, neexistoval jiný názor, než ten jeho. Nedalo se sním nekonfliktně vyjít tehdy, natož teď. Pro mě je to charakterový ubožák.

• Lubor
Více
13 roků 4 měsíců zpět #22297 od Frantaaaa
Frantaaaa replied the topic: Re: Rozhovor s Landovským
Roman Jakub napsal:

• Frantaaaa
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
  • HLAVNĚ VOPATRNĚ 8))
Více
13 roků 4 měsíců zpět #22291 od Roman Jakub
Roman Jakub replied the topic: Re: Rozhovor s Landovským

• Roman Jakub
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Více
13 roků 4 měsíců zpět #22290 od Lubabuba
Lubabuba replied the topic: Re: Rozhovor s Landovským
Landovský je frajer. Ten by vyvedl z míry i ostřílenější novináře. Je fajn, že je pořád svůj a na nic si nehraje.

• Lubabuba
Více
13 roků 4 měsíců zpět #22289 od redhot
redhot replied the topic: Re: Rozhovor s Landovským
Traxxas: Přesně tak jsem to myslel. Ten kluk tam napochoduje naprosto nepřipravenej. Myslím že si moc nesedli. Škoda, mohl to být pěknej rozhovor. A bůhví jestli ještě nějakej poskytne, i třeba kvůli téhle zkušenosti.

• redhot
Více
13 roků 4 měsíců zpět - 13 roků 4 měsíců zpět #22285 od traxxas
traxxas replied the topic: Re: Rozhovor s Landovským
redhot napsal:

Jak já ten rozhovor četl, tak mě ke konci ten novinář točil k nepříčetnosti. Jak mohl takovej dement vystudovat žurnalistiku, vždyť ten chudák vůbec nevěděl na co se ptát (teď se dívám na jeho profil že to nedodělal, tak sorry). Lanďák mi bohužel připomíná psa, co už může skutečně jen vrčet, zuby vypadaný. Ke konci rozhovoru jsem se těšil na oka
mžik, kdy tomu blbovi vážně ubalí, bohužel marně. Celkově smutnej příběh, ještě jsme se mohli leccos dozvědět, ale materiál zůstal nevytěžen.

Hele Red Hote, dnes je vše možné. Ale je mi také smutno, že se ten "blb" lépe nepřipravil na setkání s takovou osobností. Vždyť ten pablb opravdu nevěděl jaká bije.... :cry: Takových osobností jako je Lanďák je na našem vnitro trhu velmi velmi málo....

The Truth Is Out There
Poslední úprava: 13 roků 4 měsíců zpět od traxxas.

• traxxas
Více
13 roků 4 měsíců zpět - 13 roků 4 měsíců zpět #22284 od redhot
redhot replied the topic: Re: Rozhovor s Landovským
Jak já ten rozhovor četl, tak mě ke konci ten novinář točil k nepříčetnosti. Jak mohl takovej dement vystudovat žurnalistiku, vždyť ten chudák vůbec nevěděl na co se ptát (teď se dívám na jeho profil že to nedodělal, tak sorry). Lanďák mi bohužel připomíná psa, co už může skutečně jen vrčet, zuby vypadaný. Ke konci rozhovoru jsem se těšil na oka
mžik, kdy tomu blbovi vážně ubalí, bohužel marně. Celkově smutnej příběh, ještě jsme se mohli leccos dozvědět, ale materiál zůstal nevytěžen.

• redhot
Více
13 roků 4 měsíců zpět - 13 roků 4 měsíců zpět #22281 od traxxas
Frantaaaa napsal:

Jako taky jsem se pobavil,ale musím říct,že na mě působí dost depresivně a je mi ho líto :no:

Ono je potřeba trošinku znát jeho osobnost....
Ještě kdysi, když jsem studoval v práglu a vymetal knajpy, tak jsem poznal spoustu osobností tehdejšího kulturního života . Např Šíp, Uhlíř (docela nářez-nejradši měli tenkráte hospody U Pinkasů, U Medvídků apod ) a Jiří Wimmer- vždy stával v půl třetí ve frontě na chodníku před Zlatým Tygrem v pantoflích a teplákách, pak se zasebevraždil. Matuška, Vala, Voska ( teda Voska-pánové-takové zbrázdění tváře po líčidlech by brala kdejaká společnost zabývající se kosmetikou) , Bartoška v Motole v nafukovací hale při tenise.
A pak takoví - ne herci-jako třeba Kodet...ne Jiří, aleten malíř-Kristián Kodet.....a spousty jiných-dneska na to zírám-co vlastně tehdy bylo možné.... :)
Vala skončil před vánocemi u nás na pokoji na koleji na Strahově...byl na šrot/ my taky....ale moc se mu to líbilo a my brali jeho sponzorství.... :P
Visací Zámek-byli to moji spolužáci a všechny písničky z tehdejšího období měly konkrétní zdroj, který jsme všichni znali a věděli o kom se zpívá/ Jasná Páka...totéž/ Hudba Praha/Abraxas/Framus 5 a Michal Prokop/....atd atd..atd...
Bylo tehdy takové druhé období Pražského Jara....se vším všudy.... B)
Třeba takový rockový nářez jako VITACIT, CODA, CITRON, atd -pamatuji v plenkách a kecy s nimi v knajpě po koncertu byly super... :P
já už si na vše nevzpomínám a ani nemůžu vzpomenout-to nejde-u mě už je to proti přírodě....ten zasranej němec, co krade ty vzpomínky...jak že se to jmenuje?. :blush:
PS: vzpomínek mám z práglu z 80.let na rozdávání...teda , když si vzpomenu..... :blush: :whistle: B) Ale většina aktérů je dnes důchodového věku, pokud tedy jsou naživu....
Jo a k jádru věci-setkal jsem se tehdy s názory tehdejší herecké komunity k Lanďákovi, kterej byl tehdy už za čárou........ :P...Bohužel, jeho přímo neznám, nebylo to souzeno..... :cry: :) :blush:

The Truth Is Out There

• traxxas
Více
13 roků 4 měsíců zpět #22279 od Frantaaaa
Frantaaaa replied the topic: Re: Rozhovor s Landovským
Jako taky jsem se pobavil,ale musím říct,že na mě působí dost depresivně a je mi ho líto :no:

• Frantaaaa
  • HLAVNĚ VOPATRNĚ 8))
Více
13 roků 4 měsíců zpět #22270 od traxxas
Tak to jsem se pobavil také a to náramně. Je vidět, že Lanďák, umí pořád štěkat a svojí osobnost si zachoval, za to mu dávám.... :good: :good: :good:

The Truth Is Out There

• traxxas
Více
13 roků 4 měsíců zpět #22250 od Kokin
Kokin created the topic: Rozhovor s Landovským
To mě hodně pobavilo:

http://kultura.idnes.cz/landovsky-mam-vam-ji-svihnout-prava-mi-jeste-funguje-leva-uz-ne-pvd-/filmvideo.aspx?c=A110727_121233_filmvideo_jaz

:-)

VSTROMKLUB.CZ administrátor.
www.gipro.cz - www.moto-doplnky.cz - www.1-bike.cz

• Kokin
  • Avatar uživatele Kokin Topic Author
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Více
Moderátoři: Roman Jakubtraxxas