file Question PSANÉ A MALOVANÉ FÓRY

1 rok 11 měsíců zpět #54319 od Douša
Douša replied the topic: Re: PSANÉ A MALOVANÉ FÓRY
Nejdůležitější kurvy v dějinách lidstva:
1. "Kdy už kurva konečně přestane pršet?" (Noe, 4314 před Kristem)
2. "Kurva, nešlapte mi tady v těch kruzích, volové!" (Archimedes, 126 před Kristem)
3. "Kurva, moje pata!" (Achilles)
4. "Kurva, ty máš ale divný vlasy." (Perseus při boji s Medusou)
5. "Kdy už tam kurva konečně dorazíme?" (Kryštof Kolumbus, 1492)
6. "Kurva, jak si ty flanďáci vlastně myslejí, že mám ten strop namalovat?" (Michelangelo, 1566)
7. "A stejně se, kurva, točí!" (Galileo Galilei, 1633)
8. "Au! Kurva jabko posraný...." (Isaak Newton)
9. "Zase Pátek.. kurva to to letí..."(Robinson Crusoe)
10. ,,Co je to kurva za plíseň?" (A.Fleming, 1928)
11. "Jak je to, kurva, možné, že to nikdo nechápe?" (Albert Einstein, 1935)
12. ,,KURVA!!'' Co se stalo? ,,Ale nic, jen se mi zvrhlo kafe na klávesnici, nemáš kapesníček? (Černobyl 26.dubna roku 1986 v 1 hodinu 23 minut na reaktorovém bloku)
13. "Letadlo a kurva nízko." Světové obchodní centrum 11. září 2001
14. "Kdo to zas KURVA otravuje?!" Sadám Husajn v jeho podzemním krytu 14. Prosince 2003
15. "Kurva schod." Miloš Zeman, 2014
16. "Netopýr, toho kurva sežeru - Wu-chan neznamy trhovec 2019

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!

Please Přihlásit se to join the conversation.

• Douša
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • Bez humoru se dá žít, ale proč?
Více
1 rok 11 měsíců zpět #54318 od Douša
Dobrý den, vy jste Prokop Buben?
Neee, ja jsem Oto Zavadil.

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!

• Douša
Více
1 rok 11 měsíců zpět #54316 od Douša
Jede sanitka a v ní řidič, doktor, sestřička a student na praxi. Zničeho nic najednou řidič pustí volant a začne se chytat za krk, dusí se a má oči v sloup. Sestřička na nic nečeká, vezme lékárničku a práskne s ní řidiče do hlavy, ten se vzpamatuje a jede dál. Za chvíli se skácí doktor, chytá se za krk, dusí se, válí se po podlaze sanitky. Sestříčka opět nemešká, vezme lékárničku a vší silou praští doktora do hlavy. Student jen nevěřícně zírá, po chvíli mu to nedá a zeptá se lékaře: "Jsem v 5. ročníku a znám tedy především teorii, praxe mi není moc známa, ale o těchto symptomech ani léčbě jsem v životě neslyšel. Je to něco zvláštního, ale účinného, můžete mi to vysvětlit?" Lékař jen mávne rukou a flegmaticky odpovídá: "Ále, tady sestře se včera oběsil manžel, tak si z ní děláme prdel."

• Douša
Více
1 rok 11 měsíců zpět #54315 od Douša
Maminka s 6-letou holčičkou přišla na seznamovací pohovor do základky.
Ředitelka ptá – Haničko, kolik dokážeš vzpomenout ročních období?
Hanička na chvíli se zamyslila – 6
Ředitelka – Haničko, zkus se zamyslit
Hanička na chvíli pokrčila čelíčko a řekla – fakt jenom 6
Maminka už červená – Haničko, zlatičko, prosím soustřeď se, nedělej mně ostudu!
Hanička už se rozplakala – Maminko, promiň. Ale fakt vzpomínám jen na 6 - Vivaldi, Hajdana, Piccolo, Lusie, Čakovského a Hlazunova!!
Maminka – A co Desatnikov, a co Kejdž !!?

• Douša
Více
2 roků 1 den zpět #54314 od Douša
HROZBA TERORISMU
Angličané se vzhledem k teroristickým hrozbám z poslední doby cítí ohroženi
a zvýšili proto stupeň pohotovosti z "Rozladění" na "Namíchnutí".
Stupeň pohotovosti však může být brzy znovu zvýšen na "Podráždění" nebo
dokonce na "Mírné naštvání". Angličané nebyli "mírně naštvaní" od roku 1940, kdy
během bombardování Londýna téměř došly zásoby čaje.
Teroristé byli přeřazeni z kategorie "Únavní" do "Zatracená nepříjemnost".
Britové naposledy vydali varování před "zatracenou nepříjemností" v roce
1588, když hrozil útok španělského loďstva.

Skoti zvýšili svůj stupeň pohotovosti z "Nasrání" na "Jdem těm hajzlům
rozkopat držky". Jiné stupně neznají. Proto jsou také už 300 let
nasazováni do předních linií britské armády.

Francouzská vláda včera oznámila, že zvýšila stupeň pohotovosti z
"Utíkejte" na "Schovejte se".
Vyšší stupně jsou už jenom "Kolaborujte" a "Vzdejte se".
Zvýšení stupně bylo urychleno nedávným požárem, který zničil jedinou
francouzskou továrnu na bílé prapory. To mělo za následek naprosté
ochromení branných sil této země.

Itálie navýšila pohotovost z "Rozčileného hlasitého křiku" na "Afektované
vojenské pózování". Zbývají dva další stupně: "Nešikovné bitevní
manévry" a "Přeběhnutí k druhé straně".

Němci zvýšili pohotovost z "Přehlíživé arogance" na "Navlečte uniformy
a zpívejte pochody". I oni mají v zásobě ještě dva další stupně:
"Napadněte souseda" a "Prohrajte".

Naproti tomu Belgičané jsou jako obvykle na dovolené a jejich jediná
starost je, že by se NATO mohlo stáhnout z Bruselu.

Španělé se těší, až uvedou do provozu své nové ponorky. Tyto designově
vymazlené krasavice mají skleněná dna, aby nové španělské loďstvo
mohlo v pohodlí pozorovat staré španělské loďstvo.

A jak je to u protinožců? Austrálie zvýšila stupeň pohotovosti z "Pohoda" na
"To bude dobrý, vole". Zbývají jim dva vyšší stupně: "Kurňa, my snad
budem muset o víkendu zrušit grilování" a "Grilování se ruší". Tento
nejvyšší stupeň si ovšem dosud žádná situace nevyžádala

• Douša
Více
2 roků 2 dní zpět #54313 od Douša
Douša replied the topic: PSANÉ A MALOVANÉ FÓRY
TYPY HOLEK:
TYP VIRUS-Ani si nevšimneš a nastěhuje se ti do bytu a všechno si přivlastní
TYP INTERNET-Musíš zaplatit za přístup
TYP USB-Je dobrá jen na zastrčení kabelu
TYP BLUETOOTH-Chce udržovat přátelství bez kontaktu
TYP SERVER-Když jí potřebuješ, vždy je obsazená
TYP WINDOWS-Má spoustu chyb, ale nedovedeš si bez ní představit život
TYP POWERPOINT-Je atraktivní, můžeš se s ní pochlubit, ale sama o sobě nemá hodnotu
TYP EXCEL-Říká se, že umí spoustu věcí, ale ty ji používáš jen pro základní úkony
TYP WORD-Vždy má pro tebe překvapení, ale v podstatě ji nikdo nerozumí
TYP DOS-Kdysi ji měli všichni a dnes o ní nemá zájem nikdo
TYP SCANDISK-Je ti jasný, že je užitečná a chce ti pomoct, ale nikdy nevíš, co vlastně dělá
TYP SCREENSAVER-Nehodí se na nic, ale aspoň tě zabaví

• Douša
Více
2 roků 3 dní zpět #54312 od Douša
Průběh války Spojené státy – Česká republika v několika větách...
8:00 – Americký expediční sbor překročil hranice ČR
8:05 -laserem naváděné střely zničily základnu stíhaček Grippen a pivovar ve Velkých Popovicích
8:27 – Armáda ČR si všimla, že jsme pod útokem
8:35 – proti nepříteli startují bitevníky L-159
8:50 – byly povolány zálohy větroňů a rogalistů, začínají si montovat vzduchovky
9:00 – na MO si mnou ruce, neboť se konečně zbavili bitevníků L-159
10:00 – americké síly zaznamenaly ztrátu šesti tanků Abrams, kterým někdo v okolí Mostu odcizil za jízdy pásy
10:05 – útok na Prahu přesto pokračuje
10:30 – transportéry Pandur vyjíždějí z kasáren bránit hlavní město
10:45 – Bruntál vyhlásil samostatnost
11:00 – pracovníkům BIS začíná oběd (nechtějí být rušeni nějakými zprávami)
12:30 – všechny Pandury mimo, většinou ani nevyjely, někdo jim ukradl naftu
12:45 – náčelník štábu buší na vrata vojenského muzea Lešany a dožaduje se nějaké funkční bojové techniky
12:47 – správce mu daroval kolo zn. Ukrajina a poté ho vyhnal koštětem
13:00 – americké jednotky doposud ztratily 12 tanků Abrams a 23 obrněných vozidel Bradley, vesměs kvůli poškození podvozku na českých silnicích
13:15 – VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ BOLKA POLÍVKY VYHLAŠUJE SAMOSTATNOST
14:30 – první americké jednotky v Praze
15:40 – velitel 22. americké divize, generálporučík T. Taxis Taylor, byl na Žižkově udeřen cepem
16:30 – američtí vojáci vztyčují vlajku na Pražském hradě
17:00 – Clint Eastwood sleduje záběry z Evropy a píše scénář pro svůj nový film: Kde všude vlají vlajky našich synů
18:00 – oficiálně podepsáno příměří
23:30 – náčelník štábu dorazil na kole do Bratislavy a žádá o azyl
23:45 VELITELÉ AMERICKÝCH DIVIZÍ zjišťují, že Čečensko je jinde…

• Douša
Více
2 roků 3 týdnů zpět #54304 od Douša
Velká skupina Talibanských vojáků jde po silnici, když vtom se zpoza písečné duny ozve: "Jeden Český voják je lepší než deset Talibanských!"
Velitel vyšle za dunu deset svých nejlepších mužů. Prudká střelba, ta po několika minutách utichne a zase se ozve: "Jeden Český voják je lepší než sto Talibanských."
Rozzlobený velitel vyšle za dunu sto svých dalších nejlepších vojáků a opět propukne ohromná střelba, která po desíti minutách utichne a ozve se: "Jeden Český voják je lepší než tisíc Talibanských."
Nepříčetný velitel shromáždí tisíc vojáků a vyšle je za dunu. Rozeřvou se děla, granáty a kulomety, které po půl hodině ztichnou. Po chvilce se zpoza duny připlazí umírající Talibanec a varuje velitele:
"Už tam nikoho neposílej. Je to léčka. Jsou tam dva."

• Douša
Více
2 roků 3 týdnů zpět #54303 od Douša
Pár rad pro budoucí rodiče
My co už děťátka máme víme, že to není úplně lehké , tzv m*dani na vteřiny....
Nejčastější sexuální polohy a typy sexu rodičů malých dětí :
1. Kliková pozice
Tato pozice se odehrává v malé místnosti. Například v koupelně. Žena se opře o nějaký elektrický spotřebič a muž k ní přistoupí zezadu. Jednou rukou uchopí ženu za bok a druhou rukou drží kliku od dveří, aby se ten malý sígr nemohl dostat do koupelny. Sex probíhá v naprosté tichosti, která je pravidelně pročísnuta nahlas zakřičenou větou přes dveře: „S maminkou si čistíme zuby. Jdi si hrát zatím do pokojíčku“ směrem k dítěti, které buší na dveře a chce se dostat dovnitř.
2. Pozice Karla Schwarzenberga
Poměrně častá pozice. Sex se odehrává převážně v posteli, přičemž první z vyřízených partnerů usnul ještě před aktem a druhý usne pravděpodobně ještě před vyvrcholením.
3. Přerušovaná soulož
Klasický přerušovaný koitus, který započne v době, kdy dítě usne a je pravidelně přerušován pokaždé, když se dítě vzbudí, že chce bumbat, že má hlad a nebo, že potřebuje kakat. Místo slastného vyvrcholení přichází nakonec dítě spát mezi partnery do postele, protože má v pokojíčku bubáka.
4. Pozice zezadu
Během sexu rodiče zaslechnou zezadu odkudsi z pokojíčku ťapání chodidel po podlaze, protože se dítě vzbudilo a jde otravovat.
5. Pozice na koníčka
Depresivní poloha, kdy si během soulože uvědomíte, že kvůli dítěti z pozice rodiče už nemáte čas na své koníčky.
6. Pozice na jistotu
Když dítě konečně usne, rodiče vytřou podlahu, omyjí ze zdí pastelkami načmárané obrazce, sečtou škody na majetku, uklidí hračky, krátce po telefonu pohovoří se svým psychologem a muž jde na vasektomii, protože dalšího Satana už by nezvládli.
Samotný sex probíhá posléze s použítím několika kondomů, antikoncepčních pilulek, pesarů a každý z rodičů je v jiné místnosti, protože jistota je jistota.
7. Rodičovská trojka
Muž, žena a dítě si v pokojíčku hrají na Zoo nebo staví z kostek malé bunkříky pro plyšáky. Sex zde probíhá pouze v matných vzpomínkách obou rodičů.
Existuje rodičovská čtyřka, pětka, šestka, sedmička, osmička i devítka. Rodičovská desítka už není, neboť po dosažení osmi dětí jsme stále u rodičovské devítky, neboť jeden z rodičů se šel oběsit.
8. Misionářská pozice
Dítě je posláno přes noc na misi k babičce, aby tam šířilo dobro, rodiče rychle doma uklidí a jdou brzy spát. Bez sexu...

• Douša
Více
2 roků 3 týdnů zpět #54302 od Douša
JAK UVAŘIT PÁREK:
Vložíme párek do hrnce se studenou vodou a vaříme na mírném plameni, dokud nepřivedeme vodu k varu. Poté hned plamen stáhneme, aby nedošlo k prasknutí párku. Podáváme s hořčicí dle výběru a krajícem chleba, případně jiným pečivem.
A TEĎ VYBRANÉ KOMENTÁŘE:
Dobrý den, postupoval jsem přesně podle receptu, ale voda z hrnce se všechna nevejde na talíř a chleba je potom rozmočený. Udělal jsem někde chybu?
*
Mám stejný problém, ale vyřešil jsem to. Vodu z hrnce jsem nalil do půllitru a upíjel k párkům.
*
Asi před dvěma hodinami jsem započal s přípravou párků dle receptu. Před hodinou a půl se začala voda vařit a mírný plamen se zatím neobjevil. Jak dlouho mám ještě čekat, než se plamen objeví abych jej mohl ztlumit? Děkuji, čekám, stále čekám,,
*
Mám podobný problém, voda byla již vyvařená, ale mírný plamen se stále neobjevil. Vypnula jsem raději elektrický sporák, párky jsem ode dna odřezala nožem a nabídla kocourovi. Až se zase příště pustím do tak složitého receptu, požádám raději o dozor svou zkušenou tchýni.
*
Můžete sem někdo vložit adresu webu, ze kterého se dá plamen stáhnout? Zkoušela jsem hledat na www.ulozto.cz, ale marně. Děkuji.
*
Vůbec to není jednoduchý recept, plamen se objevil po více jak hodině, na jeho stáhnutí jsem musel zavolat hasiče, a v čase jejich příchodu vůbec nebyl mírný,,
*
Když vařím 2 párky, musím přivést vodu k varu 2x? Nebo použít 2 hrnce?
*
Můžu místo párků použít bůček, místo hořčice zelí a místo chleba knedlíky? Zůstává postup stejný?
*
Máte nějaké doporučení, jak uvařit tuto delikatesu, i pro nás, co používáme místo plynu elektrický sporák a nemáme plamen, který bychom stáhli? Chci si tuto svěží novinku na českém kulinářském nebi také dopřát, leč takto asi nemohu.
*
Já to vzdávám, tak náročný recept je nad mé síly!

• Douša
Více
2 roků 4 týdnů zpět #54301 od Douša
Dcera irské rodiny se neukázala doma víc jak deset roků. Když se jednoho dne vrátila, otec na ni křičel, „Kdes celou tu dobu byla? Proč nenapsalas? Aspoň řádku. Proč nezavolalas? Dovedeš pochopit jak se tvá matka trápila?“ Děvče, plakajíc, odpovědělo, fňuk, fňuk….“Tati….. styděla jsem se, stala jsem se prostitutkou.“ „Čím ses stalas!!? Ty nestydatá ženštino! Hříšnice! Jsi ostudou této katolické rodiny.“ „Dobrá, tatínku … jak si přeješ …“ „Jenom jsem přinesla mamince tento luxusní kožich, doklady o vlastnictví osmipokojové vily a šek na $5 milionů. Pro mého malého bratříčka Seamuse, tyto zlaté Rolexy . A pro tebe tatínku, nový naleštěný Mercedes, limited edition kabriolet, který je zaparkovaný před domem. Plus členství v Limerick Country Club. Nadechne se a pokračuje, „a pozvání pro vás pro všechny na oslavu Nového roku na mé nové jachtě v Karibiku.“ „Čím říkáš že ses stala?“ zeptá se tatínek. Děvče, znova plačíc, fňuk, fňuk…. „Prostitutkou, tatínku!“ Fňuk, fňuk. „Oh! Můj bože! Tys mě děvče vystrašila k smrti! Myslel jsem že řeklas PROTESTANTKOU . Pojď sem a obejmi svého tatínka.“

• Douša
Více
2 roků 4 týdnů zpět #54300 od Douša
Afričtí šamani měli sraz, slova se ujal šaman který se vrátil z Evropy-byl jsem u místa které bylo ohraničené bílími čarami, kolem asi 20 000 lidí, náhle tam přiběhlo 11 mužů v bílém, 11 mužů v modrém, 3 muži v černém, ten jeden položil na zem kouli, zapískal na píštalku a začalo pršet.

• Douša
Více
2 roků 1 měsíc zpět #54298 od Douša
Jeden hlavný dôvod prečo východniar nemôže byť terorista ...
Pondzelek:
Ukradli sme ľetadlo na letisku vof Košicoch a pasažieri buľi rukojemnici . Žiadame miľion dolároch a ľet do Mexika!
Utorek:
Čekame na reakciu vlády. Vypili sme sebe s pilotamy.Aj pasažiery vycahli svojo zásoby. Vypili sme sebe s pasažiermi. Aj piloci sebe s ňima vypili!
Streda:
Prišol mediátor. Privezol borovičku. Vypili sme sebe a mediátorom, pilotamy a aj s pasažierami. Mediátor bars pyta, žeby sme vypuščili polovicu rukojemnikov. Vypušcili sme ich. A co tam po nich! Aspoň še nam zvýši vecej paľenky
Štvartek:
Rukojemňici še vracili zo zasobami borovičky. Šalabango bulo do rána. Vypušcili sme druhu polovicu rukojemníkov i pilotoch.
Piatek:
Druha polovica rukojemníkov aj piloci še vraciľi z borovičku. Došikovali calu tlupu znamych a daľse šalabango do rana.
Sobota:
Do ľetadla prišol sám najvyšší z letiska, v ruke borovička a šalabango do pondelka.
Pondzelek:
Do ľetadla prichádza čoraz vecej ľudzi s paľenku. Už sú tu hasiče, policajti dokonca jakaške vojaci.
Utorek:
Už ňemame sily. Chceme še vzdac a uvoľnic ľetadlo. Šéf letiska ňesuhľaši. Za pilotom prišla rodzina z Popradu. Z borovičku!
Streda:
Vzdávame še! Rukojemnici suhlaša s tým že nas vypušča, ked im sľubime že vybavíme borovičku. Nikda vecej žadné ľetadlo!!

• Douša
Více
2 roků 1 měsíc zpět #54292 od Douša
"Otče, zhřešila jsem..."
"Jak?"
"Kouřila jsem."
"Jak dlouho?"
"10 minut."
"Polykala jsi?"
"Ne."
"Hodinu se budeš modlit Otčenáš!"
Další den:
"Otče, opět jsem zhřešila..."
"Jak si zhřešila?"
"Zase jsem kouřila."
"Kolikrát?"
"Půlhodiny."
"Polykala si?"
"Ano."
"Otčenáš tři hodiny a hodinu Zdrávas
Maria!"
Další den:
"Otče, opět jsem zhřešila..."
"Zase si kouřila?"
"Ano."
"Jak dlouho tentokrát?"
"Jednomu hodinu dvanáct minut, druhému
pětačtyřicet minut, jednomu jsem spolkla,
druhému ne!"
Farář nasraný odchází, za chvíli se vrací s
kalkulačkou a zvedá sutanu:
"Budeš dokuřovat a polykat, protože mi
vycházejí nějaké chujovské zlomky..."

• Douša
Více
2 roků 1 měsíc zpět #54291 od Douša
Američti vědci zkoumali, proč je mužský žalud širší, než zbytek penisu. Po dvou letech a utracených 200.000 dolarů přišli s tezí, že žalud je širší proto, aby muži poskytl větší požitek při sexu.
Oproti tomu se postavila Francouzká vědecká veřejnost, kde po třech letech výzkumu a 300.000 utracených Eur tvrdí, že žalud je širší proto, aby poskytl větší potěšení ženě při sexu. Irská vědecká obec pojala výzkum po svém a po třech dnech, dvou sudech piva a 15ti lahvích kořalky zjistili, že žalud je širší proto, aby se muži při honitbě nevysmekla ruka a nepraštil se do čela....

• Douša
Více
Moderátoři: Roman Jakubtraxxas