Question PSANÉ A MALOVANÉ FÓRY
- Fugas
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
13 roků 8 měsíců zpět #18323
od traxxas
The Truth Is Out There
traxxas replied the topic: Re: PSANÉ A MALOVANÉ FÓRY
Je ti smutno?
Nikdo tě nechce?
Nikdo tě nemá rád?
Nikdo tě ani nepolíbí?
Nikdo tě nepohladí?
Chceš pochovat? Tak nám zavolej! My tě pochováme.
Tvůj pohřební ústav.
Nikdo tě nechce?
Nikdo tě nemá rád?
Nikdo tě ani nepolíbí?
Nikdo tě nepohladí?
Chceš pochovat? Tak nám zavolej! My tě pochováme.
Tvůj pohřební ústav.
The Truth Is Out There
Please Přihlásit se to join the conversation.
- traxxas
- Topic Author
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Less
Více
- Obdržená poděkování 6
13 roků 8 měsíců zpět #18322
od Fugas
Fugas replied the topic: Re: PSANÉ A MALOVANÉ FÓRY
Redaktor se zeptal indiánského náčelníka Dva tesáky:
Už 90 let žijete a pozorujete bělochy, jakých úspěchů běloši dosáhli a
jaké škody napáchali.
Když to vše zvážíte, kde podle vás běloši udělali chybu?
"Když bílí muži přijít, indiáni být vládci země, žádná daně, žádná
dluhy, buvolů hodně, bobrů hodně, voda čistá...
ženy dělat všechna práce. Šaman zadarmo. Indiáni muži celý den lovit a
ryby chytat, celou noc šukat."
Pak se náčelník pousmál. "Jen bílý muž dost kretén, aby myslet, že může
takový systém vylepšit."
Už 90 let žijete a pozorujete bělochy, jakých úspěchů běloši dosáhli a
jaké škody napáchali.
Když to vše zvážíte, kde podle vás běloši udělali chybu?
"Když bílí muži přijít, indiáni být vládci země, žádná daně, žádná
dluhy, buvolů hodně, bobrů hodně, voda čistá...
ženy dělat všechna práce. Šaman zadarmo. Indiáni muži celý den lovit a
ryby chytat, celou noc šukat."
Pak se náčelník pousmál. "Jen bílý muž dost kretén, aby myslet, že může
takový systém vylepšit."
- Fugas
- Fugas
13 roků 8 měsíců zpět #18309
od traxxas
The Truth Is Out There
-1.3-
Manželka natírá střechu a manžel sleduje v televizi fotbal. "Kdybych náhodou spadla," volá na něho manželka, "mohl bys mi o poločase zavolat sanitku?"
-1.4-
Přijde muž domů a volá na manželku "Vezmi si šaty, stará, vyhrál jsem pět milionů!" Manželka šťastně:"A které, miláčku?" "Všechny a vypadni..."
-1.5-
Muž podává inzerát: "Hledám manželku." Druhý den dostane stovky dopisů. Ve všech je stejná odpověď: "Vemte si tu mou."
-1.6-
Do lékárny vstoupí ustaraný chlapík a paní magistře povídá: "Prosím vás, mohla byste mi něco dát na... víte... totiž ..nooo...totiž já trpím soustavnou erekcí..." "Tak to vám mohu dát byt, stravu a pět tisíc měsíčně."
-1.7-
Probudí se žena v noci a říká manželovi: "Strašně bych se chtěla teď milovat!" Muž se podívá na hodinky a říká: "Koho ti já teď ve dvě v noci seženu?
Manželka natírá střechu a manžel sleduje v televizi fotbal. "Kdybych náhodou spadla," volá na něho manželka, "mohl bys mi o poločase zavolat sanitku?"
-1.4-
Přijde muž domů a volá na manželku "Vezmi si šaty, stará, vyhrál jsem pět milionů!" Manželka šťastně:"A které, miláčku?" "Všechny a vypadni..."
-1.5-
Muž podává inzerát: "Hledám manželku." Druhý den dostane stovky dopisů. Ve všech je stejná odpověď: "Vemte si tu mou."
-1.6-
Do lékárny vstoupí ustaraný chlapík a paní magistře povídá: "Prosím vás, mohla byste mi něco dát na... víte... totiž ..nooo...totiž já trpím soustavnou erekcí..." "Tak to vám mohu dát byt, stravu a pět tisíc měsíčně."
-1.7-
Probudí se žena v noci a říká manželovi: "Strašně bych se chtěla teď milovat!" Muž se podívá na hodinky a říká: "Koho ti já teď ve dvě v noci seženu?
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 6
13 roků 8 měsíců zpět #18308
od traxxas
The Truth Is Out There
-1.2-
ODVAHA 1. stupně: Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Tvoje žena stojí u dveří s koštětem a ty se jí zeptáš: "Zametáš, nebo ještě někam letíš?"
ODVAHA 2. stupně: Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Manželka leží v posteli a nespí. Vezmeš si židli a sedneš si k ní. Na její otázku: "Co to má znamenat?" odpovíš: "Chci sedět v první řadě, až ten cirkus začne."
ODVAHA 3. stupně: Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Smrdíš dámským parfémem a na košili máš rtěnku. Plácneš manželku po zadku a řekneš: "Tak a teď jsi na řadě ty!"
ODVAHA 1. stupně: Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Tvoje žena stojí u dveří s koštětem a ty se jí zeptáš: "Zametáš, nebo ještě někam letíš?"
ODVAHA 2. stupně: Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Manželka leží v posteli a nespí. Vezmeš si židli a sedneš si k ní. Na její otázku: "Co to má znamenat?" odpovíš: "Chci sedět v první řadě, až ten cirkus začne."
ODVAHA 3. stupně: Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Smrdíš dámským parfémem a na košili máš rtěnku. Plácneš manželku po zadku a řekneš: "Tak a teď jsi na řadě ty!"
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 6
13 roků 8 měsíců zpět #18307
od traxxas
The Truth Is Out There
-1.1-
-Den po svatební noci.
Novomanžel se nemohl dočkat, až si vyrazí se svými starými kamarády.
Večer říká své manželce: "Jdu do baru, lásko, dám si pivo." - "Chceš pivo,miláčku?",
otevřela žena chladničku a ukázala mu 25 různých druhů piva z 12 zemí.
Manžel se trochu zarazil: "Ano, lásko, ale v baru, víš, mají vychlazenésklenice." - "Chceš chlazenou sklenici, miláčku?", sáhla manželka do mrazničky,vyndala dokonale vychlazenou pivní sklenici zmrzlou tak, až jí začala přimrzat k ruce. Manžel,trochu pobledlý, říká: "Ano,moje nejmilejší, ale v baru mají chuťovky, ty jsou opravdu výborné!Nebudu tam dlouho, hned se vrátím.
Slibuji. Dobře?" – "Chceš chuťovky, cukroušku můj?" žena snesla postupně na stůl
nakládaný hermelín, utopence, zelí, kuřecí křidélka, prasátka v županu, kyselé kloboučky z hub, vepřové řezy, atd. - "Ale, nejmilejší,...v baru,...víš,...s kamarády,... ty nadávky,
hrubé výrazy, a to všechno...""Chceš hrubé výrazy, čumáčku? ..Tak si vypij to zasraný pivo z
toho zkurvenýho půllitru a sežer ty posraný chuťovky, protože nepudeš nikam!
Už ti to došlo, ty DEBILE?!"
-Den po svatební noci.
Novomanžel se nemohl dočkat, až si vyrazí se svými starými kamarády.
Večer říká své manželce: "Jdu do baru, lásko, dám si pivo." - "Chceš pivo,miláčku?",
otevřela žena chladničku a ukázala mu 25 různých druhů piva z 12 zemí.
Manžel se trochu zarazil: "Ano, lásko, ale v baru, víš, mají vychlazenésklenice." - "Chceš chlazenou sklenici, miláčku?", sáhla manželka do mrazničky,vyndala dokonale vychlazenou pivní sklenici zmrzlou tak, až jí začala přimrzat k ruce. Manžel,trochu pobledlý, říká: "Ano,moje nejmilejší, ale v baru mají chuťovky, ty jsou opravdu výborné!Nebudu tam dlouho, hned se vrátím.
Slibuji. Dobře?" – "Chceš chuťovky, cukroušku můj?" žena snesla postupně na stůl
nakládaný hermelín, utopence, zelí, kuřecí křidélka, prasátka v županu, kyselé kloboučky z hub, vepřové řezy, atd. - "Ale, nejmilejší,...v baru,...víš,...s kamarády,... ty nadávky,
hrubé výrazy, a to všechno...""Chceš hrubé výrazy, čumáčku? ..Tak si vypij to zasraný pivo z
toho zkurvenýho půllitru a sežer ty posraný chuťovky, protože nepudeš nikam!
Už ti to došlo, ty DEBILE?!"
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 6
13 roků 8 měsíců zpět #18306
od traxxas
The Truth Is Out There
traxxas created the topic: PSANÉ A MALOVANÉ FÓRY
Vážení přátelé motorkáři a Véstromáci. Protože jsem byl dnes osloven naším kamarádem, cože to se mnou je, že jsem nějak umrtvolen, -on tedy ví pozadí a proč jsem v tomto stavu,nakonec mi klapla výhybka v květáku a tak jsem se rozhodl založit nové téma. Ne že by to bylo něco extra nového, jen by to mohlo odlišit psané fóry od těch ostatních. Doufám, že přijmete tento počin jako pozitivní-jestli ne-tak se picnu!!!!.....
A jako správný zakládající člen, musím něco vložit. Takže v následujícím příspěvku....
A jako správný zakládající člen, musím něco vložit. Takže v následujícím příspěvku....
The Truth Is Out There
- traxxas
- Topic Author
Less
Více
- Obdržená poděkování 6
Moderátoři: Roman Jakub, traxxas