Question PSANÉ A MALOVANÉ FÓRY
2 roků 11 měsíců zpět #54266
od Douša
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
Douša replied the topic: PSANÉ A MALOVANÉ FÓRY
V noci jsem se vzbudil, abych si odskočil a všimnul jsem si, jak se sousedovou zahradou pomalu krade cikán.
Najednou se z křoví vynořil soused a praštil ho 2x lopatou po hlavě, až ho zabil. Pak začal honem kopat hrob.
Zaraženej jsem se vrátil do postele.
Manželka se mě ptala: "Ty se celej třeseš, co se stalo ?"
- "Tomu ani nebudeš věřit, co jsem pravě teď viděl... ta kurva soused má furt tu mojí lopatu!"
Najednou se z křoví vynořil soused a praštil ho 2x lopatou po hlavě, až ho zabil. Pak začal honem kopat hrob.
Zaraženej jsem se vrátil do postele.
Manželka se mě ptala: "Ty se celej třeseš, co se stalo ?"
- "Tomu ani nebudeš věřit, co jsem pravě teď viděl... ta kurva soused má furt tu mojí lopatu!"
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
Poděkovali: DěsBěs
Please Přihlásit se to join the conversation.
- Douša
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Bez humoru se dá žít, ale proč?
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 2 týdnů zpět #54244
od Douša
První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka. Sakiro Suzuki z Japonska.
Hodina začala a učitelka se ptá: „Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii USA, kdo řekl „Dejte mi svobodu, nebo mě zabte“?
Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku : „Patrick Henry, 1775 ve Philadelphii“
„Výborně Suzuki. A kdo řekl „?Stát je národ a nesmí zhynout?“
Suzuki se postaví“ Abraham Lincoln, 1863 ve Washingtonu“
Učitelka se podívá na žáky a říká“ „ Stydím se za vás. Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!“
Zezadu se ozve tlumený hlas: „Polib mi prdelzasraný japončíku“
„Kdo to řekl?!!!“ zařve učitelka.
Suzuki zvedne ruku a bez vyzvání odpoví: „Generál McArthur,1942 na Gualdalcanalu a Lee Lacocca, 1982 při valné hromadě
Firmy Chrysler“.
Třída je zcela ticho a jen zezadu se zase ozve:“Je mi z toho na blití.“
Učitelka křičí: „Kdo to byl?!!“
Suzuki okamžitě odpoví: „George Bush senior japonskému premiérovi Tanakovi v průběhu oběda,Tokio 1991.
Jeden ze studentů se postaví a otráveně řekne: „Vyhul mi!“
Učitelka histericky: „A dost! Kdo to byl teď?!!!“
Suzuki bez mrknutí oka: „Bill Clinton Monice Lewinské, 1997 ve Washingtonu, Oválná pracovna Bílého domu.
Další ze studentů se postaví a zařve: „ Suzuki je hromada sraček!“
A Suzuki opět klidně: „ Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v brazílii, 2002.“
Třída zcela propadne hysterii, učitelka pomalu padá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel:
„Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!“
A Suzuki: „Jan Fischer, duben 2009, při přebírání vlády, Česká republika.“
Hodina začala a učitelka se ptá: „Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii USA, kdo řekl „Dejte mi svobodu, nebo mě zabte“?
Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku : „Patrick Henry, 1775 ve Philadelphii“
„Výborně Suzuki. A kdo řekl „?Stát je národ a nesmí zhynout?“
Suzuki se postaví“ Abraham Lincoln, 1863 ve Washingtonu“
Učitelka se podívá na žáky a říká“ „ Stydím se za vás. Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!“
Zezadu se ozve tlumený hlas: „Polib mi prdelzasraný japončíku“
„Kdo to řekl?!!!“ zařve učitelka.
Suzuki zvedne ruku a bez vyzvání odpoví: „Generál McArthur,1942 na Gualdalcanalu a Lee Lacocca, 1982 při valné hromadě
Firmy Chrysler“.
Třída je zcela ticho a jen zezadu se zase ozve:“Je mi z toho na blití.“
Učitelka křičí: „Kdo to byl?!!“
Suzuki okamžitě odpoví: „George Bush senior japonskému premiérovi Tanakovi v průběhu oběda,Tokio 1991.
Jeden ze studentů se postaví a otráveně řekne: „Vyhul mi!“
Učitelka histericky: „A dost! Kdo to byl teď?!!!“
Suzuki bez mrknutí oka: „Bill Clinton Monice Lewinské, 1997 ve Washingtonu, Oválná pracovna Bílého domu.
Další ze studentů se postaví a zařve: „ Suzuki je hromada sraček!“
A Suzuki opět klidně: „ Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v brazílii, 2002.“
Třída zcela propadne hysterii, učitelka pomalu padá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel:
„Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!“
A Suzuki: „Jan Fischer, duben 2009, při přebírání vlády, Česká republika.“
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 3 týdnů zpět #54238
od Douša
Chlapovi se ve společné sauně postavil, zvedne se z lavice a křičí: „Potřebuju ženu, potřebuju ženu, teď hned!
Jedna žena vezme vědro studené vody, poleje ho a je po erekci. Muž se podívá dolu a říká: "Ty parchante…tak ty jsi měl jen žízeň!“
Jedna žena vezme vědro studené vody, poleje ho a je po erekci. Muž se podívá dolu a říká: "Ty parchante…tak ty jsi měl jen žízeň!“
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 3 týdnů zpět #54237
od Douša
V restauraci:
"máte vybráno, prosím??"
"ano, já bych si dal to pikantní maso s rýží, manželka indickou směs a dcera čínské vepřové nudličky na Taipengský způsob..."
"jistě, k službám", poodejde k okýnku do kuchyně, "třikrát rizoto, jednou se sýrem, jednou na kari a pro toho tlustýho zasypat pepřem!!"
"máte vybráno, prosím??"
"ano, já bych si dal to pikantní maso s rýží, manželka indickou směs a dcera čínské vepřové nudličky na Taipengský způsob..."
"jistě, k službám", poodejde k okýnku do kuchyně, "třikrát rizoto, jednou se sýrem, jednou na kari a pro toho tlustýho zasypat pepřem!!"
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 3 týdnů zpět #54236
od Douša
Letadlo se chystá ke startu. Na poslední chvíli nastoupí muž se psem a posadí se s ním na dvě volná místa vedle cestujícího u okénka, pes zaujme prostřední sedadlo. Cestující se tázavě podívá na muže se psem. Ten vysvětlí, že jsou zde služebně, zaměstnává je letecká společnost. "Rexe si nevšímejte, to je náš nejlepší čmuchací pes. Jakmile odstartujeme, uvidíte ho při práci."
Letadlo se zvedne a psovod řekne cestujícímu: "Teď se dívejte. Rexi, hledej!"
Pes seskočí, projde uličkou a sedne si před jednu ženu. Po několika vteřinách se vrátí a položí packu psovodovi na rameno.
Ten se obrátí k sousedovi a řekne: "Má u sebe marihuanu. Poznamenám si číslo sedadla a na nejbližším letišti si pro ni přijde policie."
"Skvělá práce!" odpoví cestující.
Psovod pošle psa znovu na obchůzku. Ten čenichá, posadí se u jednoho cestujícího, vratí se, a položí psovodovi na ramena obě tlapy.
"Tak tenhle má kokain. Poznamenal jsem si sedadlo."
"Ten pes se mi líbí!"
Psovod vyšle psa do třetice. Ten prochází tam a zpátky, nakonec se u jednoho cestujícího posadí, vrátí se, vyskočí na sedadlo, roztřese se a všechno kolem podělá.
"Co má tohle znamenat?!" zeptá se cestující znechuceně.
Psovod zašeptá: "Našel bombu.
Letadlo se zvedne a psovod řekne cestujícímu: "Teď se dívejte. Rexi, hledej!"
Pes seskočí, projde uličkou a sedne si před jednu ženu. Po několika vteřinách se vrátí a položí packu psovodovi na rameno.
Ten se obrátí k sousedovi a řekne: "Má u sebe marihuanu. Poznamenám si číslo sedadla a na nejbližším letišti si pro ni přijde policie."
"Skvělá práce!" odpoví cestující.
Psovod pošle psa znovu na obchůzku. Ten čenichá, posadí se u jednoho cestujícího, vratí se, a položí psovodovi na ramena obě tlapy.
"Tak tenhle má kokain. Poznamenal jsem si sedadlo."
"Ten pes se mi líbí!"
Psovod vyšle psa do třetice. Ten prochází tam a zpátky, nakonec se u jednoho cestujícího posadí, vrátí se, vyskočí na sedadlo, roztřese se a všechno kolem podělá.
"Co má tohle znamenat?!" zeptá se cestující znechuceně.
Psovod zašeptá: "Našel bombu.
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 3 týdnů zpět #54235
od Douša
Nečekaný příchod manžela domů a reakce žen při nevěře
Angličanka:
Darling, kdyby si mě byl včas informoval o tom, kdy přijdeš domů, mohli jsme se vyhnout této skutečně oboustranné trapné situaci.
Němka:
Hans, dnes si přišel z práce o 4 min. a 45 sek. dřív než obvykle. To mi budeš muset vysvětlit.
Francouzka:
Jean, dobře že jdeš, tohle hovado už nemůže.
Švédka:
To jsi ty, Olafe? Já už jsem sice hotová, ale Sven se ještě chce bavit, přidej se k nám.
Ruska:
Ivane, konečně pořádný chlap! Tenhle mi před tím ani po hubě nedal.
Židovka:
Izáku, to jsi ty? A kdo to potom, proboha, leží na mě?
Rumunka:
Drahý, o nic se nestarej, zaplatil dopředu.
Maďarka (vyskočí z postele):
Ištváne, věříš ty víc mne, nebo svým očím?
Češka:
Franto, můžeš být klidný. Právě jsem se dozvěděla, že tohle je tvůj příští šéf.
Slovenka:
Jano, no když jsi tu borovičku všecku vychlastal, co sem mu měla jiného nabídnout?
Romka:
Fero, držím ho tu už 2 hodiny, abys mu ukrad peněženku.
Angličanka:
Darling, kdyby si mě byl včas informoval o tom, kdy přijdeš domů, mohli jsme se vyhnout této skutečně oboustranné trapné situaci.
Němka:
Hans, dnes si přišel z práce o 4 min. a 45 sek. dřív než obvykle. To mi budeš muset vysvětlit.
Francouzka:
Jean, dobře že jdeš, tohle hovado už nemůže.
Švédka:
To jsi ty, Olafe? Já už jsem sice hotová, ale Sven se ještě chce bavit, přidej se k nám.
Ruska:
Ivane, konečně pořádný chlap! Tenhle mi před tím ani po hubě nedal.
Židovka:
Izáku, to jsi ty? A kdo to potom, proboha, leží na mě?
Rumunka:
Drahý, o nic se nestarej, zaplatil dopředu.
Maďarka (vyskočí z postele):
Ištváne, věříš ty víc mne, nebo svým očím?
Češka:
Franto, můžeš být klidný. Právě jsem se dozvěděla, že tohle je tvůj příští šéf.
Slovenka:
Jano, no když jsi tu borovičku všecku vychlastal, co sem mu měla jiného nabídnout?
Romka:
Fero, držím ho tu už 2 hodiny, abys mu ukrad peněženku.
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 1 měsíc zpět #54228
od Douša
ŠOKUJÍCÍ nové zprávy o katastrofálních následcích očkování!!!
Jan 43 let (Tábor)
- po očkování se zastavil v kasinu kde prohrál celou výplatu.
Milan 37 let (Pelhřimov)
- poté co před 3 týdny oznámil rodině, že se byl nechat naočkovat, přijela tchýně a je na návštěvě doteď.
Pavel 60 let (Vodňany)
-hned po očkování šel běhat do lesa a poštípal ho sršeň
Karel 24 let (České Budějovice)
- ještě se jen rozmýšlel, že se nechá naočkovat a už mu před domem někdo ukradl kolo!
Marie 20 let (Písek)
-po očkování odjela na dovolenou do Chorvatska a po návratu měla pozitivní těhotenský test...Otec neznámý
Zdena 40 let (Benešov)
-potom co přišla z očkování, našla doma vytopenou koupelnu.
Hrozný….
Jan 43 let (Tábor)
- po očkování se zastavil v kasinu kde prohrál celou výplatu.
Milan 37 let (Pelhřimov)
- poté co před 3 týdny oznámil rodině, že se byl nechat naočkovat, přijela tchýně a je na návštěvě doteď.
Pavel 60 let (Vodňany)
-hned po očkování šel běhat do lesa a poštípal ho sršeň
Karel 24 let (České Budějovice)
- ještě se jen rozmýšlel, že se nechá naočkovat a už mu před domem někdo ukradl kolo!
Marie 20 let (Písek)
-po očkování odjela na dovolenou do Chorvatska a po návratu měla pozitivní těhotenský test...Otec neznámý
Zdena 40 let (Benešov)
-potom co přišla z očkování, našla doma vytopenou koupelnu.
Hrozný….
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 1 měsíc zpět #54217
od Douša
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla.
Teď je čas na MUŽSKÁ PRAVIDLA:
1) Prsa jsou od toho, aby se na ně koukalo, a proto to taky děláme. Nesnaž se to změnit…
2) Nauč se pracovat s toaletním prkýnkem. Jsi už velká holka, to zvládneš. Pokud je zvednuté, sklop ho. Já ho potřebuju nahoře a ty dole.
Já si taky nestěžuju na to, že ho necháváš dole.
3) Sobota = sport. Je to jako úplněk nebo příliv a odliv. Prostě to tak je.
4) Nakupování NENÍ sport.
A nikdy to tak brát nebudu!
5) Pláč je vydírání.
6) Můžeš mě požádat o cokoli. Musíme si však ujasnit následující:
Jemný náznak nefunguje!
Nápadný náznak nefunguje!
Jasný náznak nefunguje!
PROSTĚ TO ŘEKNI!
7) Ano’ a ‘Ne’ jsou jednoznačně akceptovatelné odpovědi na skoro všechny otázky.
Přijď za mnou s problémem pouze tehdy, když ho chceš vyřešit. To dělám.
Na sympatie máš kamarádky.
9) Bolest hlavy, která trvá 17 měsíců, je problém. Jdi k doktorovi.
10) Všecko, co jsem řekl před půl rokem, je nepřijatelné jako argument v hádce. Ve skutečnosti jsou všechny poznámky převedeny na „null“ a „void“ za 7 dní.
11) Pokud si myslíš, že jsi tlustá, tak pravděpodobně jsi. Nás se na to neptej.
12) Jestli se dá něco, co jsem řekl, interpretovat dvěma způsoby a jeden z nich tě rozzuří nebo zklame, tak jsem měl na mysli ten druhý.
13) Můžeš nás o něco požádat nebo nám říct, jak to chceš udělat. Nikoliv obojí.Pokud už víš, jak to nejlépe udělat, tak to prostě udělej sama.
14) Kdykoli je to možné, řekni to, co máš na mysli, během reklamy. Díky.
15) Kryštof Kolumbus nepotřeboval pokyny a my je taky nepotřebujeme.
16) VŠICHNI muži vidí v 16 barvách, jako je defaultní nastavení Windows.
Broskvová je například šťáva, nikoliv barva. Dýňová to samé.
Netušíme, co je lila.
17) Když něco svědí, tak to podrbu. To dělám.
18) Když se zeptám, co se děje, a ty odpovíš „nic“, budu se chovat, jako že je všechno
v pořádku. Samozřejmě vím, že lžeš, ale prostě to za tu hádku nestojí.
19) Jestliže položíš otázku, na kterou nechceš dostat odpověď, očekávej odpověď, kterou nebudeš chtít slyšet.
20) Pokud někam máme jít, absolutně všechno, co máš na sobě, je fajn. Opravdu.
21) Neptej se mě, na co myslím, pokud se nechceš bavit o sexu, o sportu nebo o autech a motorkách.
22) Máš dost oblečení.
23) Bot máš taky dostatek.
23) Jsem ve formě. Forma je i kulatá.
24) Díky, že sis to přečetla. Ano, vím, že budu muset spát na gauči, ale věděla jsi, že to chlapům zas tak nevadí?
0Je to jako kempink. Včetně nasrané medvědice za rohem.
Teď je čas na MUŽSKÁ PRAVIDLA:
1) Prsa jsou od toho, aby se na ně koukalo, a proto to taky děláme. Nesnaž se to změnit…
2) Nauč se pracovat s toaletním prkýnkem. Jsi už velká holka, to zvládneš. Pokud je zvednuté, sklop ho. Já ho potřebuju nahoře a ty dole.
Já si taky nestěžuju na to, že ho necháváš dole.
3) Sobota = sport. Je to jako úplněk nebo příliv a odliv. Prostě to tak je.
4) Nakupování NENÍ sport.
A nikdy to tak brát nebudu!
5) Pláč je vydírání.
6) Můžeš mě požádat o cokoli. Musíme si však ujasnit následující:
Jemný náznak nefunguje!
Nápadný náznak nefunguje!
Jasný náznak nefunguje!
PROSTĚ TO ŘEKNI!
7) Ano’ a ‘Ne’ jsou jednoznačně akceptovatelné odpovědi na skoro všechny otázky.
Přijď za mnou s problémem pouze tehdy, když ho chceš vyřešit. To dělám.
Na sympatie máš kamarádky.
9) Bolest hlavy, která trvá 17 měsíců, je problém. Jdi k doktorovi.
10) Všecko, co jsem řekl před půl rokem, je nepřijatelné jako argument v hádce. Ve skutečnosti jsou všechny poznámky převedeny na „null“ a „void“ za 7 dní.
11) Pokud si myslíš, že jsi tlustá, tak pravděpodobně jsi. Nás se na to neptej.
12) Jestli se dá něco, co jsem řekl, interpretovat dvěma způsoby a jeden z nich tě rozzuří nebo zklame, tak jsem měl na mysli ten druhý.
13) Můžeš nás o něco požádat nebo nám říct, jak to chceš udělat. Nikoliv obojí.Pokud už víš, jak to nejlépe udělat, tak to prostě udělej sama.
14) Kdykoli je to možné, řekni to, co máš na mysli, během reklamy. Díky.
15) Kryštof Kolumbus nepotřeboval pokyny a my je taky nepotřebujeme.
16) VŠICHNI muži vidí v 16 barvách, jako je defaultní nastavení Windows.
Broskvová je například šťáva, nikoliv barva. Dýňová to samé.
Netušíme, co je lila.
17) Když něco svědí, tak to podrbu. To dělám.
18) Když se zeptám, co se děje, a ty odpovíš „nic“, budu se chovat, jako že je všechno
v pořádku. Samozřejmě vím, že lžeš, ale prostě to za tu hádku nestojí.
19) Jestliže položíš otázku, na kterou nechceš dostat odpověď, očekávej odpověď, kterou nebudeš chtít slyšet.
20) Pokud někam máme jít, absolutně všechno, co máš na sobě, je fajn. Opravdu.
21) Neptej se mě, na co myslím, pokud se nechceš bavit o sexu, o sportu nebo o autech a motorkách.
22) Máš dost oblečení.
23) Bot máš taky dostatek.
23) Jsem ve formě. Forma je i kulatá.
24) Díky, že sis to přečetla. Ano, vím, že budu muset spát na gauči, ale věděla jsi, že to chlapům zas tak nevadí?
0Je to jako kempink. Včetně nasrané medvědice za rohem.
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 1 měsíc zpět #54215
od Douša
Přijde voják do cizinecké legie v poušti. Jeho nadřízený ho tam provádí a říká:
"Tady je jídelna, tady jíme a tady je společenská místnost, sem se chodíme dívat na televizi."
A voják se ptá: "A jak je to tady se ženskýma, máte tu nějaký?"
"No, ženský tu nejsou, ale od toho máme tamhle v ohradě velbloudici".
"Fuj, to nikdy!"
A tak žije voják v poušti, je tam měsíc, dva měsíce a už je pořádně nadržený a tak jde za velitelem, jestli by mu nepůjčil klíč od té ohrady s tou velbloudicí. Tak tam jde a za hodinu přijde pořádně pokopaný a pokousaný a ptá se velitele:
"To mi řekněte, jak to s tou velbloudicí děláte?"
"No sedneme na ni a jedem za ženskýma do města."
"Tady je jídelna, tady jíme a tady je společenská místnost, sem se chodíme dívat na televizi."
A voják se ptá: "A jak je to tady se ženskýma, máte tu nějaký?"
"No, ženský tu nejsou, ale od toho máme tamhle v ohradě velbloudici".
"Fuj, to nikdy!"
A tak žije voják v poušti, je tam měsíc, dva měsíce a už je pořádně nadržený a tak jde za velitelem, jestli by mu nepůjčil klíč od té ohrady s tou velbloudicí. Tak tam jde a za hodinu přijde pořádně pokopaný a pokousaný a ptá se velitele:
"To mi řekněte, jak to s tou velbloudicí děláte?"
"No sedneme na ni a jedem za ženskýma do města."
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 1 měsíc zpět #54213
od Douša
Tati, co je to ta kocovina?
Trest za to, že sis udělal přestávku v chlastu!!
Trest za to, že sis udělal přestávku v chlastu!!
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 1 měsíc zpět #54212
od Douša
V klášteře se zpovídá muž: "Život je hrozně krutý, samé svinstvo, to se nedá vydržet!"
Farář: "Máte pravdu, prostituce, drogy, zabíjení, znásilňování, pochybné kšefty. No ale mimo klášter to není o moc lepší!"
Farář: "Máte pravdu, prostituce, drogy, zabíjení, znásilňování, pochybné kšefty. No ale mimo klášter to není o moc lepší!"
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 1 měsíc zpět #54207
od Douša
Ptali se koktavého, jak začal koktat...
"To máte takhle. Vyrůstali jsme s bratrem, pili mlíčko přímo od kozičky, no a jak šel čas, my jsme vyrostli a kozička zestárla, mlíčko už nedávala, tak co s ní? Vzali jsme s bratrem kozu na trh, že ji prodáme. Stojíme na trhu, prodáváme kozu, přijde kupec a povídá: "Za kolik je ten kozel?" No bráchu jeblo a já jsem začal koktat.
"To máte takhle. Vyrůstali jsme s bratrem, pili mlíčko přímo od kozičky, no a jak šel čas, my jsme vyrostli a kozička zestárla, mlíčko už nedávala, tak co s ní? Vzali jsme s bratrem kozu na trh, že ji prodáme. Stojíme na trhu, prodáváme kozu, přijde kupec a povídá: "Za kolik je ten kozel?" No bráchu jeblo a já jsem začal koktat.
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 1 měsíc zpět #54205
od Douša
Muž volá společnosti a objedná si jejich hubnoucí program - 5 kilo za 5 dní.
Druhý den se ozve zaklepání na dveře - za nimi stojí vnadná, atletická, 19 letá dívka.
Na sobě nemá nic, jen běžecké boty a kolem krku ceduli. Představí se jako zástupce společnosti.
Na ceduli má napsáno: "Pokud mě chytíš, můžeš mě mít."
Muž se za ní okmžitě vydá. Po pár kilometrech se udýchaný konečně vzdá.
Stejná dívka se u něj ukáže i další 4 dny a stejná situace se opakuje.
Po pěti dnech se muž zváží a zjistí, že opravdu zhubl 5 kilo, jak bylo slíbeno.
Rozhodne se zavolat společnosti a objednat si jejich další program - 10 kilo za 5 dní.
Den na to se ozve zaklepání na dveře a za nimi stojí ta nejkrásnější žena, jakou kdy tento muž ve svém životě viděl.
Na sobě nemá nic, pouze běžecké boty a kolem krku ceduli: "pokud mě chytíš, můžeš mě mít."
Muž za ní vystřelí z domu jako střela. Tato dívka je ve skvělé kondici. Muž se snaží, ale bohužel ji nedohoní.
Další čtyři dny se situace opakuje a muž je v lepší a lepší kondici.
K jeho potěší po pěti dnech zjistí, že zhubl dalších 10 kilo, jak mu bylo slíbeno.
Rozhodne se, že zavolá společnosti a objedná si jejich program - 20 kilo za 7 dní.
"Jste si jist?" ptá se zástupce společnosti. "Toto je náš nejtvrdší program."
"Absolutně." odpoví "Takhle dobře jsem se necítil roky."
Den na to se ozve zaklepání na dveře. Když muž otevře, spatří obrovského svalnatého chlapa.
Nemá na sobě nic, pouze růžové běžecké boty a kolem krku ceduli: "Pokud tě chytím, jsi celý můj!"
Muž zhubl 30 kilo !!!
Druhý den se ozve zaklepání na dveře - za nimi stojí vnadná, atletická, 19 letá dívka.
Na sobě nemá nic, jen běžecké boty a kolem krku ceduli. Představí se jako zástupce společnosti.
Na ceduli má napsáno: "Pokud mě chytíš, můžeš mě mít."
Muž se za ní okmžitě vydá. Po pár kilometrech se udýchaný konečně vzdá.
Stejná dívka se u něj ukáže i další 4 dny a stejná situace se opakuje.
Po pěti dnech se muž zváží a zjistí, že opravdu zhubl 5 kilo, jak bylo slíbeno.
Rozhodne se zavolat společnosti a objednat si jejich další program - 10 kilo za 5 dní.
Den na to se ozve zaklepání na dveře a za nimi stojí ta nejkrásnější žena, jakou kdy tento muž ve svém životě viděl.
Na sobě nemá nic, pouze běžecké boty a kolem krku ceduli: "pokud mě chytíš, můžeš mě mít."
Muž za ní vystřelí z domu jako střela. Tato dívka je ve skvělé kondici. Muž se snaží, ale bohužel ji nedohoní.
Další čtyři dny se situace opakuje a muž je v lepší a lepší kondici.
K jeho potěší po pěti dnech zjistí, že zhubl dalších 10 kilo, jak mu bylo slíbeno.
Rozhodne se, že zavolá společnosti a objedná si jejich program - 20 kilo za 7 dní.
"Jste si jist?" ptá se zástupce společnosti. "Toto je náš nejtvrdší program."
"Absolutně." odpoví "Takhle dobře jsem se necítil roky."
Den na to se ozve zaklepání na dveře. Když muž otevře, spatří obrovského svalnatého chlapa.
Nemá na sobě nic, pouze růžové běžecké boty a kolem krku ceduli: "Pokud tě chytím, jsi celý můj!"
Muž zhubl 30 kilo !!!
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 1 měsíc zpět #54204
od Douša
ZOO v Bratislavě. Hezká letní neděle. Najednou do ohrady s medvědy spadne jakýsi malý kluk. Naštěstí kolemjdoucí mladík zachoval duchapřítomnost, skočil do klece a kluka vytáhl. Slovenský tisk o události informoval následovně:
Nový Čas: V ZOO Bratislava, v důsledku nepozornosti rodičů, spadl 5-letý Honzík do ohrady s medvědy. Kolemjdoucí mladý muž, původem z Komárna, odvážně skočil do ohrady a chlapce vytáhl.
Komaromi Hirado: Hrdinský maďarský mladík zachránil s nasazením vlastního života slovenské dítě z pazourů medvěda.
Žilinský večerník: Ožralý Maďar ukradl medvědovi oběd!
Nový Čas: V ZOO Bratislava, v důsledku nepozornosti rodičů, spadl 5-letý Honzík do ohrady s medvědy. Kolemjdoucí mladý muž, původem z Komárna, odvážně skočil do ohrady a chlapce vytáhl.
Komaromi Hirado: Hrdinský maďarský mladík zachránil s nasazením vlastního života slovenské dítě z pazourů medvěda.
Žilinský večerník: Ožralý Maďar ukradl medvědovi oběd!
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
3 roků 1 měsíc zpět #54203
od Douša
Když si dáš v Praze tři velké, tak jsi alkoholik.
Když si dáš na Moravě tři velké, tak jsi řidič.
Když si dáš na Moravě tři velké, tak jsi řidič.
- Douša
Less
Více
- Obdržená poděkování 33
Moderátoři: Roman Jakub, traxxas