Question
Na týden někam.....
26 let, V-Strom 650, budu nejspíš sám (bez baťůžku). Kdyby měl někdo podobnou představu o dovolené, tak sem s Vámi.

Please Přihlásit se to join the conversation.
- Hlubas
-
Topic Author
- Borec
-
- Obdržená poděkování 2

- Roman Jakub
-
- Moderator
-
- Fugas
-
- Super borec
-
Fugas ak máš nejaký plán, mohol by si ho tu alebo cez SZ zazdieľať ? Ja tiež zrovna plánujem trip "Okolo Slovenska" na 4 - 5 dní s tým, že Štart/Cieľ je Bratislava. Snažím sa držat zaujímavých ciest a bodov z tejto parádnej mapy: Motoslovensko
Ak to nepoznáte tak je to mapa od motorkárov pre motorkárov. Na tento rok je pripravovaná nova verzia. Základ je, že zaujímavé a na moto prístupné body sú tam zaznačené + nejaké reklamy na sponzorov no a červeným sú naznačené cesty po ktorých sa dobre jazdí príp. majú pekné výhľady alebo dobrý asfalt, menej premávky, alebo sú tam serpentíny atď atď atď.
Môj aktuálny hrubý plán je ísť čo najviac po tých červených naznačených cestách z Bratislavy smerom na JV - V až po Šahy, kde sa začína Slovenská Route 66 (tá modro-žltá čo ide od S - J. Od Šiah smer S - SV až do Starého Smokovca (nad Popradom) po tej 66tke a následne opäť V cez Svidník, Humenné, Zemplínska Šírava a naspäť do takej osmičky oblíznuť Ukrajinské hranice a cez Košice opäť smerom na Tatry, popod Vysoké Tatry až na Oravu a pozdĺž Českých hraníc cez Čadcu, Trenčín a Skalicu naspäť do BA.
Určite pôjdem aj s ľadvinkou len ešte neviem na akej moto

Dôvod, prečo sa nedohadujem na celý výjazd ale len na deň - dva je, že my sme neni moc na termíny a presné trasy. Keď som naposledy šiel do tatier (+/-300km) tak po príjazde domov mi svietlo na Octavii 1200km. Proste keď dostaneme chuť ísť doprava tak ideme doprava bez ohľadu na to čo tam čaká

Only a motorcyclist knows why a dog sticks his head out of a car window!
- ziskop
-
- Borec
-
- Obdržená poděkování 2

http://jezek-tom.rajce.idnes.cz/Dovolena_Motorka_2013_-_kolem_Slovenske_republiky/
- Jezek_tom
-
- Fajny borec
-
- Obdržená poděkování 8
Vyrazil bych vlakem s moto do Splitu pak směr Athény..pak přístav v Řecku..teď si nevybavím název , trajektem do Ancony- Itálie a pak pomalu domů..cca 3 000 km.
Jen to musím ještě poladit, samozřejmě bych někoho s sebou uvítal...
- Mesiee
-
- Skoro borec
-
- Obdržená poděkování 0

- Hlubas
-
Topic Author
- Borec
-
- Obdržená poděkování 2
Nova tema hir: Slovensko - Tipy a trasy
A nebojte sa tam prihodit aj hotove *.itn alebo *.kml ci ine suborz pre navi alebo google maps..
Only a motorcyclist knows why a dog sticks his head out of a car window!
- ziskop
-
- Borec
-
- Obdržená poděkování 2
Fugas napsal: Já mám v plánu objet Slovensko po čáře. Už to mám vymyšlené a namalované v Pepině.Časově je to asi na 4 dny. Termín zatím nevím, prostě si s Monikou řekneme teť a jede se. Kdybys chtěl, tak pojeď s námi.
Pokud Vás nebude moc a bude o nás zájem

dík Honza
- NaNoWo
-
- Borec
-
- Obdržená poděkování 0
To je super, ale s tím termínem fakt nevím. My si prostě řekneme že se zítra jede a jede se.NaNoWo napsal:
Fugas napsal: Já mám v plánu objet Slovensko po čáře. Už to mám vymyšlené a namalované v Pepině.Časově je to asi na 4 dny. Termín zatím nevím, prostě si s Monikou řekneme teť a jede se. Kdybys chtěl, tak pojeď s námi.
Pokud Vás nebude moc a bude o nás zájemtak bychom se s Petrou přidali potřebuji jenom dopředu termín naplánovat ohledně prace
dík Honza
- Fugas
-
- Super borec
-
- maestrom
-
- Super borec
-
- Obdržená poděkování 14
Fugas napsal:
To je super, ale s tím termínem fakt nevím. My si prostě řekneme že se zítra jede a jede se.NaNoWo napsal:
Pokud Vás nebude moc a bude o nás zájemtak bychom se s Petrou přidali potřebuji jenom dopředu termín naplánovat ohledně prace
dík Honza
hmm chápu to je život :yes:
- NaNoWo
-
- Borec
-
- Obdržená poděkování 0
maestrom napsal: Honzo vidím správně? Místo KTM je to nakonec nový Strom?
nene to jsme měli zapůjčené na víkend (tedy Luboss) a přitom vznikla tato fotka. Na KTM se intenzivně pracuje

- NaNoWo
-
- Borec
-
- Obdržená poděkování 0