Question
Je motorkár stelesnenie zla?
Co sníš a vypiješ ti nikdo nevezme.
Please Přihlásit se to join the conversation.
- beki
-
- Fajny borec
-
- Obdržená poděkování 6
Ale zase na druhou stranu, i po cestach ve svete jsem se setkal s tim, ze motorkar budi respekt, i kdyz je motorka vetsi nez on

Kawasaki KLV-Adventure
- Zip
-
- Super borec
-
- Obdržená poděkování 4

A rádi se bez nich obejdeme.
- Miras
-
- Skoro borec
-
- Obdržená poděkování 3

- mi0
-
- Skoro borec
-
- Obdržená poděkování 0
maestrom napsal: Toho si nevšímej, to si jen frustrovaní primitivové ovlivnění propagandou všelijakých těch BLESKů, TV NOVA a podobných bulvárních médií líčících motorkáře jako největší vrahy,nebo alespoň sebevrahy na našich silnicích léčí svoje mindráky. Buď rád že po tobě nehodil vidle
To je takovej náš(a asi i slovenskej) kolorit.Před pár lety starostové obcí kolem silnice na Dubou seriózně prosazovali na Kraji osazení značek zákaz vjezdu motocyklů (jedná se o silnici 1.třídy!) Naštěstí je ouřadové z odboru dopravy vrátili do reality - ale měli pro ten nesmyslnej požadavek asi tak 90% podporu místních obyvatel
Je to smutný, v civilizovaný evropě kolem motorkářsky frekventovaných tras okamžitě vyrůstaj "bikers friendly" penziony, restaurace a bary, a lidi se snaží na tom vydělat, kdežto u nás jsou burani schopný ti nasypat akorát písek do zatáčky...
No tak já taky s troškou do mlýna. Co tu Martin výše píše je pravda pravdoucí. Na tu Dubou jezdím xxx let a když jsem ještě měl silnici tak jsem sem tam jezdíval třeba každý den a někdy i dal ten pověstný "závod". Chápu ty lidi, že z toho asi nebyli odvázaní ale vždy nebo skoro vždy se to odvíjelo především mimo obce. Jo někde se to povidlo i přes ves. Ale taky se mi tam několikrát stalo, že si nějaký místní záhumenkář vyrazil na tuhle krásnou klikatou sinici s podoma vyrobeným traktůrkem, někdy i dokonce s jízdní soupravou vrchovatě něčím naloženou a závratnou rychlostí cca 30 km se hnal vzhůru na Dubou. A taky jsem si říkal to je bl.... a nikdy jsme jim nic neříkali natož někde protestovali. Ba dokonce po nich něčím házeli. No a tahle jednou před lety po kamarádovi v jedné, dnes již přesně nevím která to byla, vesnici na této trase hodil nějaký místní obyvatel vidle. Naštěstí se netrefil. Tak kdo je víc nebezpečný ?! Je takové staré rčení: Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, ale blbec ze všech stran

Smích chytré lidi léčí a jen blbce uráží.
! Lepší je být mrtvý, než druhý !
"Jezdi, aby jsi žil, žij aby jsi jezdil"
- Wolf
-
- Super borec
-
- Obdržená poděkování 19
- Marek383
-
Topic Author
- Junior
-
- Obdržená poděkování 1
http://www.drsnysvet.cz/mladik-na-skutru-ujizdel-policistum/
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
- Douša
-
- Super borec
-
- Bez humoru se dá žít, ale proč?
- Obdržená poděkování 30
Keď Noe začal s Archou, ešte nepršalo.
alebo:
"Я не знаю, Я пиротехник"
- hooopy
-
- Super borec
-
- Obdržená poděkování 9

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy, ale nasere tolik lidí , že se vyplatí si ji uchovat!!!!!
- Douša
-
- Super borec
-
- Bez humoru se dá žít, ale proč?
- Obdržená poděkování 30

- PetrOV
-
- Super borec
-
- Obdržená poděkování 17
- jojko
-
- Fajny borec
-
- Obdržená poděkování 15